Kuriamas „postkompiuterinės eros" „Facebook" konkurentas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

BadAss 2011-03-27 10:40
"Prie jo prisijungęs vartotojas gali realiuoju laiku ekrane matyti 50 metrų spinduliu nuo jo esančius kitus „Color“ vartotojus ir panorėjęs tiesiogiai bendrauti su jais." Dabar marozeliams nebereiks vaikscioti prie kiekvieno zmogaus ir klausti "turi ugnies" , dabar tiesiog uzteks isijungti color ir tai padaryti 50 m atstumu aplink save
ligonis 2011-03-27 11:08
"kaip „iPhone“ pavyko pakeisti mobiliųjų telefonų pasaulį." ir ka gi jis tokio padare? galvojau, kad tik tai, kad daug apple fanu ji isigijo, o daugiau viskas buvo jame, kas jau yra buve pries ji buvusiuose irenginiuose.
unytas 2011-03-27 11:10
ka paviko? iphone ispupulerino tousckren telefonus,jiems paviko kad java tel nieko verti ir daug kitu daliku beto dauguma symbiant ar android tel zaidimai yra perkelti nuo ios
Evaldas 2011-03-27 11:15
Tu tikrai toks beraštis? O ta programėlė tik painesnis facebookas.
Dvigubas nulis 2011-03-27 11:16
Na, iš pat pradžių iPhone ekranas buvo tikrai išskirtinis - gera raiška, multitouch (!), puikiai reagavo į prisilietimus. O nuo iPhone antrosios versijos jau tinka ir tavasis variantas. Beje, už ką dar galima padėkoti Apple, tai už konkurencijos įvedimą mobiliųjų rinkoje. Iki tol kiekviena kompanija turėjo savo ištikimus vartotojus ir tokių sumaniųjų mob. telefonų „kovos“, kokią matau dabar, neteko niekad matyti. Tuo tarpu dabar Nokia gražiai nuskausminta, o tai leido iškilti HTC, Samsung, SE.
neatspesi 2011-03-27 11:29
ar čia tik man atrodo, kad nesąmonė yra bendrauti telefonu su žmogumi, kuri yra už 50 metrų ? Čia tikrai žmonės tokie "nupuše" darosi ? Nu blemba, 50 tai čia ne atsumas, tipo prieit negali ? geriau virtualiai pabendraut ? wtf ?
vitalijuss 2011-03-27 11:52
O kam eiti, jei gali neiti? Įdėmiau skaitom Bet tai super, dabar galima bus kabinti panikes net nepriejus
vitalijus2408 2011-03-27 12:21
as irgi apie panikes pagalvojau xDnuostabu eini kur gediminkej pamatai graze panike parasai einam tarkim kavos ir vuolia sekme garantuota nusikabint panike net didziausiam nevikeliui paviks
Giedrius- 2011-03-27 12:21
Patinka man prie ko viskas rutuliojas...
šakės 2011-03-27 12:51
Prieš vadindant nupušėliais, siūlau pirma atsakyt į kai kuriuos klausimus: * Kiek per dieną 50 metrų atsumu sutinki aplink save žmonių (nepažįstamų)? * Su keliais iš jų sustoji pabendraut? * Jei su vienu ar nė vienu, tai kodėl? * Jei žinotum, kurie iš tų žmonių irgi nori bendraut su tavim, kaip pasikeistų atsakymas į antrą klausimą?
faktas 2011-03-27 16:38
Tai tikrai nebus FB konkurentas. Bet šiaip FB padėtis po metų ar dvejų pradės blogėti, jei viskas vyks pagal tą pačią struktūrą. Dabar laukiama FB naujovė bus suasmeninta internetinė parduotuvė. Jei esi fotografas, tau siūlys objektyvus, jei kirpėjas - žirkles gal kokias ir pan. Ir tarkim ši programa pasieks FB populiarumą, kas yra per toli realybės. Ir kas iš to? Kas į ją investuos? Dėl "panikių kabinimo". Na kokią pusprotę gal ir pavyks "pakabinti", bet pretenduojant užkariauti rimtos merginos dėmesį, ši programa tikrai nepadės. Apskritai pastebėjau, kad prieš gal kokius 7 metus vaikinai drąsiai galėdavo prieiti prie merginų ir pradėti pokalbį, o dabar drąsūs tik Skype arba FB'e. Manau, tikrai revoliucija bus programa, kuri pati atrašinės. Vaikinas parašys "la ka wk" ir programa atrašys "la as tw lb ml zuiki". Va čia tai bus perspektyvi programa. Dėl iPhone. Taip, šis produktas tikrai turėjo įtakos rinkos tendencijoms ir srovių formavimuisi. Manau didžiausias pasiekimas yra tai jog pirkti programas vėl tapo madinga. Pvz., dar Symbian laikais labai daug programų gamintojų, kurių produktus naudoja milijonai Symbian'istų skundėsi, kad dirba nuostolingai. Suklestėjus Apple programėlių parduotuvei, iš programų uždirbo ir Nokia su Samsung. O Apple greit dar daugiau uždirbs su Lion OS. Kad ir prieštaringai vertinama kompanija, bet dirba protingai.
technologas 2011-03-27 16:58
50 metrų nėra didelis atstumas. Bet kad kitaip bendraut nebemokam. Tikrai nupušę. Neina susikalbėt su žmonėmis. Tai bendraujam soc. tinkluose, onanimiškai. Taip gyvenam.
Sauliux 2011-03-28 02:13
Nu labai sunku patikėt, kad bus didelis facebooko konkurentas. Pirmiausia Lietuvoj tai bus išvis beveik neprieinama programa, su mūsų kainomis interneto. Antra tai skambint žmogui esančiam už 50 metrų tai tas pats kas šnekėt telefonais stovint per 2metrus viens nuo kito. O trečia, tai jei jau per facebooką bijo bendraut tai taip tai tikrai nebijos? Bus gi aišku visokių apsaugų(panų kabinimo asams atremti) net nefantazuokit, kad pamatysit gražią paną, išsitrauksit telefoną ir jai paskambinsi. Privatumas turės būt užtikrintas. Visai beviltiškai skamba šitas reikalas.
Sarunas 2011-03-28 10:02
Tai kaip tik tokius dalykus reiktų išgyvendint iš e-erdvės. Nes kuo toliau naudosimės tokiais produktais, tuo mažiau mokėsim tarpusavy bendraut Man ši nauja aplikacija priminė pakankamai neseną multiką wall-e, kai žmonės dėl technologijų nematė net to kas aplink juos vyksta, neskaitant normalaus (mums įprasto) bendravimo.
vitalijuss 2011-03-28 11:38
hahaha tai nupušėliai ir kabins pusprotes, ot linksmas bus gyvenimėlis O dėl realaus kabinimo tai net nežinau kaip dabar vaikinukai kabina mergaites, turbūt per one ar fb, bet prieš 7, net prieš 10 metų aš pats kabindavau mergaites chatuose ar per icq, bet dažniausiai tą patį vakarą eidavau su jom susitikt-))ehh, geri laikai būdavo-)