„Facebook“ saugumo spraga: programėlių kūrėjai galėjo įsilaužti į vartotojų anketas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TofC 2011-05-13 02:52
Gerai kad niekada jokioms prgramoms neduodu prieigos, visad įtariai žiūrėdavau į tą priėjimą prie asm duomenų. Kad FB ar google skaita man jau tas pats, bet trečiosios šalys jau per daug.
nondescript 2011-05-13 08:15
Aš taip pat, pas mane yra trys prieigos kuriomis naudojuosi, o visas kitas iškarto trinu. Nesuprantu, kaip žmonės gali taip neatsakingai naudotis, ir "laikint" bileka, vien "užlaikindamas" tu sutinki, kad tavo informacija pateks i trečias rankas.
edgarasf123 2011-05-13 10:05
Taipat plinta "Like" virusas, kuris kitaip tariant spamas. Kai nueinat i facebook, jus pamatot, kad kazkas idejo pvz "osama bin laden dead face". Kai paspaudziat, jusu papraso suspaudinet mygtukus "del sagumo", bet tie mygtukai veikia kaip "Like". Ir kiekvienas mygtukas nustato "Like" ant kitu temu. Todel jus ir spama ant facebook.
draco 2011-05-13 15:39
Aš irgi tai pastebėjau prieš kurį tai laiką, kai vis atsirast pradėjo spamas ant mano sienos iš velniai žino kokių tai puslapių, kurių aš visai nelaikinau. Tai paskui priėjau išvadą, kad geriau ten nelandžiot po visokias nesamones arba pažiūrėjus ten kokį video apie kokį tai skandaliuką, visus ten puslapius nuėjus į profilio info galima tiesiog unlaikint ir viskas tampa vėl švaru (bent jau taip atrodo).