Pranešama apie stambią kibernetinę ataką prieš svarbiausią Pentagono tiekėją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kunis 2011-05-30 18:53
Ir kam gi galetu buti tai idomu... Kinija ar Rusija? Greiciausiai Kinija, nes Rusijai maza naudos is tokios info, vistiek istekliu neturi gaminti tokiu technologiju..
kancaras 2011-05-30 22:30
visiem tai idomu, arba patiem gamint, arba kovot pries tai, gintis, o galima ir parduot tokia info. idomu butu atakos detales.
TomasS 2011-05-31 00:06
Net lietuvių aukštųjų technologijų įmonės sako, kad Kinija - „tobula padirbinėjimo šalis“. T.y. technologijas, kurias parodai kinams, šie jau po metų perpardavinėja kitiems, kaip savas (patentai ir panašūs dalykai jiems neįdomūs). Tuo pačiu galima priminti, kad prieš mažiau nei mėnesį, JAV kongresas labai skubiai ir griežtai uždraudė NASA ir kitoms aukštas technolgoijas naudojančioms JAV įmonėms . Dėl šios direktyvos kinų žurnalistai net nebuvo prileisti prie paskutinio shuttle paleidimo. Panašu, kad išsivystęs pasaulis po truputį pabunda ir supranta, kad draugaudami su komunistais šeria savo potencialū būsimą autoritarinį priešą.
marcaz 2011-05-31 08:35
Na, kad ne lietuviai bande isilauzti , tai tikrai. Labai didele tikimybe, kad bus rusu raba kinieciu (ar kitu rytieciu) "smakeriai" O istekliu rusai tikrai atrastu ir atranda, kai reikia pagaminti koki JAV karinio elemnto klona, uztenka prisiminti kaip GRU veikdavo ))
Zergas 2011-05-31 08:40
šaunuoliai kiniečiai ar rusai,pasauliui tik į gera jei nebus vienos šalies kuri už kitas yra visa galva pranašesnė karinėje srityje.beje šių metų programavimo pasaulio čempionate eilinį sykį rusai su kiniečiais nusinešė didžiąją dalį apdovanojimų,ir tikėtina kad visi jie liks dirbti savo tėvynėje taigi tokių atakų dar padaugės
TomasS 2011-05-31 09:17
Jau gal dvidešimt metų pasakojama apie protingiausius ir gabiausius rusų programuotojus. Deja, jei pažiūrėsime atviro kodo projektus, tai rusų ten beveik nesimato. Sakysite jie labiau dirba komercinėse kompanijose? Kur tada tos kompanijos? Kasperskis? Kas dar? Kur tos kompanijos ir sėkmingi produktai, kad jau tiek daug genijų yra?
Zergas 2011-05-31 09:36
speju dauguma dirba hakeriais nes tai pelningiau nei opensorcint seip reikia pripazint kad verlsa kurt rusams nelabai sekasi arba mes nelabai zinom apie toki
neatspesi 2011-05-31 11:26
Oi, vaikyti, nieko nežinai apie OpenSource, jeigu taip šneki Rusai turi daug opensource projektų, o apie juos tu nieko nežinai, nes labai didelė dauguma tų projektų yra rusų kalba ir skirta tiems, kas supranta rusiškai
Atlast 2011-05-31 22:56
Geroji Ponia, jusu pareiskimas tiesiog prasosi pagrindziamas. dekui
ERo-T 2011-06-01 01:38
O kur tikimybė, kad įsilaužė kažkoks geek'as norėdamas pasipimpint savo automobilį star wars style?
neatspesi 2011-06-01 09:34
tai tu ką, nori, kad pradėčiau vardint visus projektus ? wtf ? Kad ir tvarkyklės tinkančios mūsų IPT "MEZON" teikiamiems modemams http://code.google.com/p/madwimax/, kaip matai main page'as rusiškas, kūrėjai taip pat rusiškomis pavardėmis Parašau, dar keli rusiški OSS projektai, kuriuos gali rasti centriniame meniu http://www.ossportal.ru Be galo daug rusų prisideda prie visiems žinomų OSS projektų, ne be reikalo rusijoje vyksta ROSS. Dabar tikrai neieškosiu nes nematau pagrindo tą daryti, vardų pavardžių, kad įrodyti Tau.