Autoriai: „Esame LATGA-A įkaitai, prokuratūra – paskutinis šiaudas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mopsiasnukis 2011-06-03 09:48
mamontovas, tai atrodo gi tvarkingai dokus susitvarkęs, tai ko čia lenda, ai...tiksliai gi jis už gerį, laimę ir dvasinį grožį. va japonų vaikus išgelbėjo nuo radijacijos ir cunamio gniaužtų, lietuvių atlikėjus traukia iš siaubingų latgos pinklių ir negana to tuoj tuoj išgelbės ir visą Zambiją - čystas Chuck'as Norris'as. Kad patrūktu tas trintukas vieną kartą, tai bent žiniasklaidoj eteris atsilaisvintu.
kroitus 2011-06-03 10:38
Teisingai daro autoriai, kad kyla prieš LATGA-A. Juk ta agentūra įkurtą autorių, kad gintų ir administruotų jų teises. Tačiau dabar realiai LATGA-A yra ne autorių tarnas, bet jų šeimininkas, galintis daryti su jais ką nori, ir dažnai spjaunantis į savo pareigas bei atliekantis jas tik formaliai. Kodėl autoriai, sužinoję, kad jų kūrybą kažkur grojo, turi eiti aiškintis, kiek jiems priklauso. Tai turi daryti LATGA-A automatiškai, neprašoma. Išvis - ten reorganizacijos reikia. Beje - daugelis, savaime aišku, teigs, kad autoriai yra veltėdžiai, ir jiems nereikia visokių tokių gynimų ir papildomų pinigų. Pamėginkit patys ką nors tokio sukurti, atlikti scenoje, tada aiškinkit, kad tai "nieko tokio"...
Plikas 2011-06-03 10:45
Labai atsiprašau, kad paklausiu, bet ką norėjai pasakyti? Pykčiu ir pagieža persisunkęs tavo komentaras primena eilinį naujienų portalo komentuotoją, kuris pats nežino kodėl, bet pyksta ant visų ir visko, vien todėl, kad jie egzistuoja.
Mopsiasnukis 2011-06-03 10:57
Mamontovas užkniso juodai!
Indigo89 2011-06-03 11:02
Aiskiai latga darbuotojas bijantis prarast babkes. Cia seniai visiem aisku kad tos organizacijos tik pinigus plauna, pagaliau isdriso pasakyt garsiai.
Mopsiasnukis 2011-06-03 11:14
Aš ne joks latga darbuotojas, tiesiog nuo tokių kaip Mamontovas suka vidurius. Paskaityk, kad ir šita http://dainutekstai.lt/r1563/andrius-ma ... jonai.html Ar pats po penkių bokalų alaus negalėtum tokio sugalvot, o kur visos tos nesamonės su Japonija - "lietuviai, gelbekit japonus, ten labai žiauru", dabar jau į Zambija patraukė irgi "vaikų gelbėti". Juokinga tai yra. Naudojasi žmonių naivumu ir sugeba įlysti ten, kur atrodytu labai teigiamas, daug ką nuveikęs. O realiai tik š... malt moka ir susikaupusia protinga mina per telika beprasmia fraze pasakyt, tokią, kaip kažkokiai daininkei reikia klaidos (wtf?) ir panašiai. Šiuo atveju beveik neabejoju, kad gerb. Mamontoff'as rūpinasi ne autoriu interesais, o savo įvaizdžio burbulu.
Porteris 2011-06-03 11:44
Situacija truputį dviprasmiška ir šioje vietoje abi pusės kaltos. Pirmiausia nereikėjo vidinių asociacijos bėdų taip skambiai iškelti viešumon ir svarbiausia, padaryti iš to šou programą. Viešumas=skaidrumas, bet viešas nešvarių skalbinių plovimas meta šešėlį ir ant skalbėjų. Su prokuratūra irgi prasilenkta, nes jei nėra padaryta nusikaltimo, kuris aprašytas baudžiamajame kodekse, tai visas šis „skandalas“ bus traktuojamas kaip asociacijos vidaus reikalas. Visus nesutarimus galima spręsti derybomis, bet ne grasinimais. Lemtinga asociacijos klaida yra neinformuoti narių, apie tai, kas vyksta organizacijoje. Tačiau ir patys nariai turi domėtis tuo, negalima permesti visos atsakomybės kitam ant pečių. O argumentas, kad asociacijos narys 20 metų nežinojo, kaip skirstomi jo pinigai, nėra labai svarus. Kyla klausimas: o ką jis tuos dvidešimt metų veikė, kad sužinotų? Ir pabaigai, jei asociacijos nariai nesutaria su administracija arba tarp savęs, tam yra teisiniai būdai visa tai išspręst. Pirmiausia susivienyti, suformuoti narių daugumą, veikti skaidriai ir pagal visas procedūras. Paskirti antrą auditą. Jei trukdo taryba - keisti tarybą arba asociacijos nuostatus. Juk jeigu kaip kalba Mamontovas, turi daugumos asociacijos narių palaikymą, tai jiems pavyks. Tik klausimas ar tikrai ta dauguma egzistuoja, o jei taip, tai kodėl einama šou keliu?
Indigo89 2011-06-03 17:37
Yra tiesos tame. Bet tavo neapkyantos tai nepaaiskina. Nesuprantu kodel tu jam pavydi - jis gyvena savo gyvenima taip, kaip jam geriau. Jis niekam blogo nedaro su tokiom savo iniciatyvom, tik gero sakyciau.
gadnis 2011-06-05 22:34
Šaunuoliai Autoriai