„Google“ valdybos pirmininkas Ericas Schmidtas žeria kritiką „Microsoft“, „Apple“ ir „Facebook“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mopsiasnukis 2011-06-03 09:44
google buzz veikia kuo puikiausiai, čia google wave buvo parištas kaip projektas, nors techniškai irgi vis dar veikia.
RealEfect 2011-06-03 12:47
Jis nori pasakyti, kad Facebook gera tuom, kad viesina informacija apie zmones, tai kas cia gero nelabai supratau, ta tapatybe ypatingai visinama internete yra labai blogai.Visu pirma del to, kad dabar vos ne kasdien pasaulyje atstinka ivairus nuzudymai, katastrofos vien del tos facebook.Nemanau, ka tai yra gerai, nebent as teisingai nesupratau, ka reiskia ta tapatybe...Apple savo darba atlieka fantastiskai gerai, nes jiem krauna turtus jau seniai ir taip pat siuo metu, todel sakyti, kad jie nebendradarbiauja su Google ir tai yra blogai, ar jie kontroliuoja programuotojus, tai-netinka.Juk kiekviena kompanija nori buti nepriklausoma nuo nieko ir suimti viska i savas rankas, o ne leisti isiskverbti kitoms didelems kompanijoms i jas, kad po to nezinia kaip bus, tuo labiau didele pelno dalis jau bus atseiketa ne apple, o ir Google.
Exonn 2011-06-03 14:14
+1 jau veikia,
kionig 2011-06-03 20:57
O ar yra -1 ?
RealEfect 2011-06-03 22:05
O gal galetum tusciu zinuciu be jokios reiksmes nerasyti.Nesuprantu administracija, kokius jus zmones moderatoriais paskiriate?Iskart tokius mest lauk reiktu, nes tersia puikaus naujienu tinklarascio vaizda...
kionig 2011-06-03 23:16
Iš kur tokia agresija ir išankstinis nusiteikimas ? Neva aš jau negaliu paklausti ? Aš tos sistemos nebandžiau, tad man ir idomu pasidarė ar yra tik "+1" ar yra taip pat ir "-1" ? Dabar man atsakyk į klausimą, kodėl yra visur tik "like" kaip FB, o taip pat nėra ir neigimo ? Kaip man susidaryti nuomonę apie tą ar aną dalyką, jei aš tik matau tik vieną pusę "laikintojų". Tai gaunasi gana šališka nuomonė, pvz darant kokio tai dalyko aprašymą. Bet visgi, manau, kad "like" tikrai neatpsindi viso šio žodžio esmės, vistiek ne viskas gali būti idealu, bet tarkim vistik paspaudžiu like. Tai antras googlo ėjimas, ir kodėl nepaprognozavus ju susimovimo arba sėkmingo išlindimo į dienos šviesą ?