„Nintendo“ pristatė naują žaidimų kompiuterį „Wii U“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-06-10 10:54
Nelabai supratau, kaip tokia technologija bus pritaikyta, kai vaizdas is televizoriaus bus siunciamas i si zaidimu kompiuteriuka.Jeigu taip tai kokia is jo nauda, nes juk per tv daug smaugiau losti games, kai didesnis ekranas.Nebent cia butu taip, kad viska siustusi is pacios wii konsoles ir nereiketu, kad zmogus butu ijunges, ta zaidima per tv, tada gal ir yra praktine sios technologijos panaudojimo prasme, nes kai vienas zmogus nori pasiziureti tv, o kitas pazaisti zaidimus per wii, abu surastu abipusi sprendima.Jeigu toks dizainas bus kaip cia pavaizduotas foto, tai tikrai grozio nintendo nepasieks.Bet aisku ne grozyje esme, o praktiskume ir patogume.
Evaldas 2011-06-10 10:59
O kur video?
immortallt 2011-06-10 11:31
RealEfect, gi rasyta, kad bus isvedama papildoma informacija. Pvz zaidi 1x1 tikrai nenori, kad priesas matytu tavo info. Arba tiesiog kad neblaskytu demesio ir realesnis vaizdas atrodytu papildoma info ismetama i ekrana. Arba kol zaidi, chat'a palieka visada ant papildomo..
Domas1 2011-06-30 19:20
Didziausias sio naujo irenginio trukumas grafika tai simta metu senumo, va XBox tai DX11 zada idiegti va ten tai bus idomu pamatyti grafika, kuo releasne grafika tuo realiau zaisti, o tam yra ir Kinetiks ant XBox jau dabar tai nematau nieko cia naujo.