Internetu pirkti nuolaidų kuponai: galima apgavystė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2011-06-10 13:59
3-4 kartus pirkau kuponus, bet visad tik tuos kuriuos matydavau is kartu.lt - visada viskas buvo gerai. Seip pastaruoju metu salyginai daugiau internete pradejau pirkti.
ligonis 2011-06-10 16:10
taip lankantis internete galima stebet kaip ir bangas lietuviu ideju. su tais kuponais darbar privise svetainiu, pries kuri laikas visur reklamuojami tie aukcionai kur neva uz 2lt gali isigyt televizoriu. kazkas dar buvo, bet nepamenu... ot verslus lietuviai, viska susikt bando pamate, kad kazkam sekasi.
RealEfect 2011-06-11 02:37
Bet siaip galima sugalvoti nebloga bizniuka daugelyje vietu internete (susijusiu su nelegalia veikla) ir nieko nebijoti, nes taves nesuciups niekaip, jeigu tu neesi isiregistraves imones.Juk laisvai gali pasikeisti ta ip su ivairiom programom arba proxy.Ir nieko nepralaimesi, o isbandysi ir galbut net pasiseks.Siaip internetas ir yra toks dalykas, kad tu nieko nematai, viskas kaip uzslepta po kauke, tie svetainiu kurejai, gali rasyti toje svetaineje ka nori, todel tu net nematai tikrojo ju veido.O pavyzdziui su realiomis parduotuvemis reikalas keiciasi, tu matai visus daiktus, paslaugas surasytas, yra darbuotojai, kuriu gali paprasyti pagalbos arba jeigu kazkas negero nutiko, tave apgavo, tai tu zinai kur tie darbuotojai randasi nuejei ir jau gali laisvai issiaikinti kodel tas ivyko ir kaip galima butu atgauti sakykim pinigus.Na tik tas dar gerai, kad bent yra tokios institucijos, kurios priziuri ta interneto nelegalia veika, aisku visa laika bus taip, kad kai kurie zmones bus apgauti ir tos institucijos-priziuretojos negali nieko padaryti, kad taip neatsitiktu.Manau, kad ir ziurejimas i tuos komentarus nera tinkamas pasirinkimas, nes juos pacius gali parasyti, to serviso, paslaugu tiekejo, ar paprasciausio kazkokiu prekiu pardavejo ineternete autoriai.Na aisku, jeigu tie komentarai, parasyti ne tame paciame pusapyje, tai gal ir galima pasitiketi, bet ir tai ne visados, juk paziurekit, kiek per visus pagrindinius lietuvos puslapius komentatoriai pravalo reklamos-"pirk ta, pirk ana", tai gali pasitaikyti siuo atveju ir tokiu kurie ir giria patys savo prekes.Todel internetine prekyba, didele rizika eiliniams zmonems, bet didelis pinigu generatorius- sukciams.