Vaikams skirtas planšetinis kompiuteris: skatins pažangą ar didins atskirtį?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2011-06-15 14:06
Pff, didelio čia daikto. Ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kai tėvai permeta auklėjimo pareigas televizoriui, kompiuteriui, mokyklai, gatvei... Kuo blogesnis planšetinis žaisliukas... Užaugs neadekvačių, psichinio talidomido paveiktų žmonių karta.
sabotan 2011-06-15 14:35
gatvei ar mokykloi tu bendrauji gyvai su zmonemis o sededamas prie pc tv ar ipad ar panasiu dalyku . Tuoj vaikai nebendraus tai veido israiskos bus akmenines bus kaip per omnitel reklama (neesu tikras ar omnitel) kalbasi del darbo tas sneka o tas sms atraso tai greit tevai sius sms eik valgit padarik ta ana gyvo bendravimo isvis neliks
fugslidy 2011-06-15 16:26
Mano nuomone tai čia technologinis šlamštas. O kas dėl vaikų, tai manau, kad labai gerai, kad mokės naudotis naujo technologijom. Tik manau, kad tokių š pirkti nereikia, geriau išmokint normaliais daiktais naudotis. Pvz.: mano 2 metų sesė ant mano Android'inio telefono moka pasileisti Talking Tom Cat(įjunkti ekraną, atrakinti, atsidaryti All Apps ir t.t.), ar kitą panašų žaidimą, kai atsibosta einam tada lego statyti, ar kokią knygutę skaityti. Realiai greičiau išmoko telefonu naudotis, nei mano mama.