Japonijoje pastatyti nutrūktgalviškiausi amerikietiški kalneliai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Auris 2011-06-27 12:02
Keisčiausia tai, kad amerikietiški kalneliai manoma atsirado rusijoje ir daug kur vadinami rusiškais kalneliais, tačiau pačioje rusijoje jie vadinami amerikietiškais kalneliais.
Shinigami 2011-06-27 12:12
Reikia tik pampersu nepamiršti užsidėti
mindfreak 2011-06-27 14:20
o žodis "ligi" yra lietuvių kalboje?
Mumblefluff 2011-06-27 14:30
Norėčiau su tokiais pasivažinėt Teko prancūzijos disneilande būt, ten tokie palygint vaikiški buvo, bet taip pataikėm nueit į patį pirmą atrakcioną ir į patį baisiausią ten buvusį, tai dozę adrenalino gera buvo, tik vėliau nebe taip įdomu po kitus
Arthuras 2011-06-27 14:35
Tas vertikalus kritimas snukiu į žemę, turbūt baisiausias. Kažin, ar būna, kad kas nors kojas pakrato šituose visuose atrakcionuose? Žiniasklaidoj niekur nesu skaitęs, bet turint omeny, kad yra turinčių problemų su širdimi ir t.t., tai gal visgi būna?
Zergas 2011-06-27 15:11
teko laimė pabuvoti Six Flags New England,tai amerikietiškųjų kalnelių lyderiai JAV,ten prie visų kalnelių yra užrašas kad apsvaigusiems nuo įvairių medžiagų bei turintiems problemų su širdimi nepatartina važiuoti tad jei ir atsitinka kažkas tai jau ne organizatorių kaltė,jie prie įėjimo nedarys širdies darbo ar drug testo p.s. galėtų ir Lietuvoj pastatyti panašų parką,pasisekimas turėtų būt tikrai nemažas.
Arthuras 2011-06-27 15:14
Tai prie visų atrakcionų tą patį rašo, tik šiaip įdomu, ar būna tokių nutikimų. Lietuvoje pastačius pasisekimo kažin ar būtų, nes kainos tuose parkuose gana didelės. Žinoma, atvažiuotų latviai, estai, lenkai.
punktyras 2011-06-27 20:41
Grž. Ėsk ligi norui J. Kito kambario durys atsidarė ligi gali rš. Šalčio buvo lìgi keturių laipsnių Pš. Ligi šimto neišeis Grž. 4. žymėti daikto kokybei: Žadėjo stuomenį nuo nosies ligi lūpos J.Jabl. Ligi apalpimo ji buvo jau Grž. ^ Pono malonė su ligi vartais Žem. Ražančius ligi kelių, liežuvis ligi žemės J.Jabl. Gaidys ant laktos, uodega ligi žemės (varpas) Klvr. 5. apie, maždaug: Gaspadorius rado puodą pinigų ligi dviejų tūkstančių rublių LTR(Šlv). Buvo susirinkę ligi dvidešimt žmonių Grž. Mergaitė nemaža – ligì dešimts metų Jrb. ◊ lìgi kãklo daug, užtektinai: Tų pasakų, tiekkart girdėtų, buvo jau ligi kaklui rš. Rūpesčių buvo ligi kaklo rš. lìgi vãliai (vãlios Grž) pakankamai, užtektinai: Duonos mes tai turiame ligi valiai Rs. Pasišnekėjova ligì vãliai Jrb. 2 ligi conj. žr. 2 lig: 1. Ligi mudu apeinava lauką, sutemsta J. ^ Ąsočiu galima nešti vandenį, ligi ausis nutrūksta KrvP(Alvt). 2. Ligi tik užkaukdavo gražiu savo tenoru Aleksys, jokia galybė nebesulaikydavo ir sodžiaus jaunimo balso suvargusioje krūtinėje Vaižg. 3 ligi prt. žr. 3 lig: Pamokos, kurias duodavo jam ligi vaikui motina, gyvos iškilo jo atmintyje J.Jabl. Buvo verčiau neužauginti, ligi mažą kur nužudyti!.. Žem. Ligi nesutemus (kol šviesu buvo) reikėjo vaikščioti J.Jabl. Daugelis tų vaiduoklių ligi gyvi buvo Skrudžo pažįstami J.Jabl. 4 ligi adv. žr. 4 lyg 1: Anas nieko nesako, ligi tai miegti Lz.