„Nokia“ vadovas : atsisakysime „MeeGo“ net jeigu N9 taps hitu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ElniaRagis 2011-06-29 20:03
nematau didelio reikalo laužt savo Galaxy (ir taip netyčia jį dar labiau užlaužt), beje, tai ar kas parašys anrdroid privalumus prieš Symbian?
faktas 2011-06-29 20:16
Symbian yra mirusi, nes jos jau niekas neplėtoja. Programuotojai beveik visi nustojo atnaujinti savo programų versijas ant Symbian. Taip pat Symbian nepatraukli vartotojams, ką rodo Symbian įrenginių pirkimai. Iš techninės pusės - paprasta ir labai stringanti. Yra labai daug neapgalvotų vartotojo sąsajos elementų. Na ir galiausiai - jos niekas nebeprižiūri kaip ir..., o Android rūpinasi viena įtakingiausių korporacijų - Google. Žodžiu, ryškesnės perspektyvos šviečia tik Android, WP7 ir iOS.
ElniaRagis 2011-06-29 20:39
dėl paprastumo sutinku, bet droidas (Galaxy S) stringa labiau nei maniškis nokia 5320 (S60v3), programų, funkcionalumo įvairove skirtumo nerandu
andriulis 2011-06-29 21:02
Normaliai tas symbian veikia, tik senstelejes vizualiai. Galetu buti siek tiek patobulintas patogumo link. Bet su juo viska nuveiksi ta pati ka ir su ios ar androidu. Zinoma nokia tik dabar pristate telefona su 1ghz procesorium, kas lyg jau turejo atsitikti pries metus, jog papulti i ta traukiny. Bet zinant symbian nereikalaujantis daug resursu, tai gan pusetinai veikia. Del tu aplikaciju gausumo, tai didziausia kvailyste. Tikrai naudingos programos yra ant visu os, o ten visokio sudeliavimo kurio instaliavus niekada nepanaudosi yra gero marketingo darbas. Ko nokia siuo metu tik bando vytis kitus. Nokia yra nokia, kaip mercedesas ir afrikoje mercedesas. Paciam asmeniskai labai patiko Bada OS. Viskas elementaru, paprasta ko truksta nokiai.
- 2011-06-29 23:13
Symbianas veikia gerai??? Iš kur ištraukėt? S60 v5, Nokia E5-00. Nustatau beryšę aplinką - telefonas pakimba. Pasijungiu kaip USB arba PC Suite režimu - SMS tampa neįmanoma išsaugoti į SD, tik į telefono atmintį- kartu dingsta VU pašto dėžutė. Tampa pasiekiama tik tada, kai būdu nustatau, kurią atmintį naudotų. WTF??? Bandau prisijungti prie WEP apsaugoto WLAN su statiniais IP - kur bliat rasti nustatymus statiniems IP, negooglinant??? Čia tipo, geras UI? Kažkas juokiasi iš iPhone4, kad ryšį delnu nunaikint galima? Kambary žingsnio pločio kvadrate visi androidai /iphonai veikia puikiai, o aš randu „zonas“ nuo 3.5 G iki beryšės. WTF? Psakeičiu rankos padėtį - ryšys yra. Kur ta Nokios kokybė??? Už 700 Lt?
BishopaZ 2011-06-30 08:49
šitas veikėjas dabartinis nokia vadovas jankis, visai neseniai dirbo microsofte berods su tai windows phone ar kažką tokio, jau iven jo išrinkimas į nokia vadovus reiškė, jog jis puls į microsofto glėbį. O iš esmės nokia nuosmukus sutampa berods su kontrolinio paketo pereėjimu į jankių rankas.... Nenustebčiau, jog jankiai nusmukdytų nokia, lygiai taip pat kaip savo laiku mašinų pramonėje pasielgė su opel (priminsiu Opel berods dar 7 dešimtmetyje buvo elitinė markė, ko gero net kietesnė už mersus, tuo tarpu vw ir audi tuo metu buvo laikomi kibirais).
andriulis 2011-06-30 08:56
Na pries tai naudojau Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2 ir dabar Symbian 3 ir nei tas nei sitas man kazkokiu bedu nekelia. Budavo ta senesne s60 retai paluzdavo, bet nemaciau jokiu bedu. O del rysio kokybes lietuvoje, tai siaip principini rasta i Tele2 parasysiu, nes naudojuos virs 10m, o ju rysio kokybe grizta prie 2000metu...