Analitikai žada labai greitą Nokia krachą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Deviltry 2011-07-28 02:05
bus dead end, telieka Windows Phone. Tikėjausi pirkti pirmą Nokia, bet gandai, jog turės trijų metų senumo procesorių... Nei užtektino performance, nei HDMI, nei mažesnio power suvartojimo... Meh.
marcaz 2011-08-01 10:12
Tai atseit Androidas nera Linux? Tai ir MeeGo nera Linux? (cia taip nelb svelniai tariant) Kas per durnas iprotis, neturint pakankamai ziniu, irodinet savo tiesas ir sh malt? Na ir dar vienas, prasyciau bent keleta argumentu kodel Nokia'ai bus "krachas"? Speju "debilai-analitikai-"analizatoriai"", kurie "nieko nesupranta" is Mykrasoft ir kitu rimtu kompaniju su jumis nelabai sutiktu ) Bet tokiem ismintingiems, kai kuriems, tai nesvarbu, nes juk jus teisus - visada
Kestutis 2011-08-01 10:37
Siaip "mykrasofto" analizatoriai puikiai zino kad jiem neapsimoka, kad nokia pardavinetus symbas ar pingvinus. Todel pasiunte savo lopa, kad sudergtu nokia telefonus ir pradetu gaminti w7. Is to islosia vienareiksmiskai tik microsoftas kuris gauna jump-starta savo OS kurios niekas nenori. Beje androidas nera pilnavertis linux jis apkarpitas iki tokio lygio, kad sugeba paleisti tik java programas, ant jo neeina ne viena padori kitom linux distrom skirta programa. Ant MeeGo ir ant Maemo buvo galima paleisti ka tiktai nori.