„Pono Byno” piruetas prabangiuoju „McLaren F1“ baigėsi autoavarija ir liepsnomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2011-08-05 12:32
Jis yra greiciause kviestine zvaigzde TOP GEAR trasoje
blizzard 2011-08-05 13:17
Žiaurinis jis man maclareną sudaužyt tai aš nežinau net ir jam kainuoja
TLas 2011-08-05 13:27
Tai ka galvojat draudimo nebuvo? tikrai tas puse limono svaru nenuplauke jam nebijokit:)
Atavar 2011-08-05 15:21
Blogai jam. O dabar apie tai ka is tiesu pagalvojau perskaites: buvau neteisus, pries metukus laiko, neigiamai galvodamas apie tuos kurie pradejo kalbeti, kad technologijos.lt virsta i ... DarVienasGeltonosiosSpaudosPortalas.lt Dabar mastau, kad nepastebejau tos ankstyvosios tendencijos, kad portalas pasidave masiskumui, vis labiau toldamas nuo savo pavadinimo ir idejos. Besikeiciantis turinys labai stipriai atsispindi ir besikeiciame komentaru lygyje.
unytas 2011-08-05 17:13
jo senau budavo vien tik mokslas o dabar kuo jis susijes mclaren su situo web? ir komentarai budavo geresni jei vos ne kaska leptelsi sakis eik i delfi
Wolfy 2011-08-05 19:05
Pavare trasoje,net nesitikejau,kaid tokia vieta paims. Del auto ivykio,tai visiems gali atsitikti tokia nelaime,tai nematau cia kazko labai ypatingo.Tik tiek,kad apgadino labai brangu automobili. P.S.Laukiu dabar rugsejo.
kionig 2011-08-05 19:29
Tai ir dabar galime pasiųst į delfi Tik dabar tai darau mintyse, kadangi tik pasakyk, ką nors, apšauks netolerancija kitokiai nuomonei, kitas tai palaikys įžeidimu, o dar kitas kabinėjimusi. Ištrink komentarą, tai pradės rėkti, jog esi žydomasonas ir palaikantis vieno kažkieno kitą nuomonę t.y cenzūra. Ko gero, visgi reiks grįžti prie griežtesnės komentarų priežiūros, kadangi vasarėlė kaip ir į pabaigą, visi kiek ir atsipalaidavome... P.S bus daugiau klausimų ? Arba tada neieškokite problemų kur jų nėra.
blizzard 2011-08-05 19:48
Na matot, kokie straipsniai tokie i komentarai ne visada komentatorius kaltas
kionig 2011-08-05 20:13
Šis teiginys deja sugriūna ir nepasitvirtina visuose rimtesniuose straipsniuose. Patys komentatoriai išsiprovokuoja poto tik grandininė reakcija seka. Komentatorius kaltas tik tada, kai jis negalvoja: ką rašo, kaip rašo ir kodėl rašo, o svarbu tik rašyt, kas netgi ir taip jau akivaizdu, tai prie to pačio dar ir kiti parašo tipinius komentarus. Po to, kiti verkia, kad suprastėjo komentarai... Patys kalti, patys rėkia
cukrius 2011-08-06 03:00
10 balų, šauniai suskėlei.
kionig 2011-08-06 03:32
Galbūt kažkam ir napatiks tokia kritika tiesiai į akis, bet ar juk ne taip yra ? Arba susitaikai su tokia padėtimi arba bandai jos išvengti. O kuris lengvesnis variantas, tai jau pagal kiekvieno individualumą.
qzar 2011-08-06 13:03
Nesuprantu kai kuriu jai jums nepatinka straipsnis tai kam ateinat ir cia reiskiat savo nepasitenkinima? .Yra gi zmoniu kuriem patinka ir tokie straipsniai tai kame bedos? Mat vienam nepatiko tai dabar nereikia to deti o kas jusu praso skaityti atversti toki straipsni niekas tai darykit isvadas. As neinu i kiekviena naujiena ir nerasau aj sitas neblogas kitas blogas dar kitas geras nes tai bereiksmiai komentarai.Atsirinkit kas jums patinka ir skaitykit sau.
Atavar 2011-08-06 17:40
Einu parku, ziuriu vaikezas siuksles drabsto. Nusisuku irtiesiog neinu daugiau ten- nes vadovaujuos principu "nepatinka - neziurek". Whats the way... Mes nemegstam kritikos, diskusijos, nepatogios nuomones. Mes susitaikom, bei prisitaikom. Mes neinam ten kur prisiukslinta, o ne stengiames, kad butu svaru. Cia matyt netipiskai lietuviska... Na matai, koks tamsta gudrus. Kai rezei TEISYBE tiesiai i akis. Nesubrebejai, sauniai suskelei. Mat isdryso kazkas pakritikuot ir galbut diskusija isprovokuot. Niekadejai kokie. "Tipiskai lietuviski". Nu nu nu jums. Elkites "NETIPISAI lietuviskai" - "arba susitaikyk, arba iseik". Nebandyk diskutuot, kritikuok. Nes tapsi tipisku. Geriau prisitaikyk, arba tiesiog iseik. "netipiskai"... Jei vadovaujates principu "kopy-paste" kuo daugiau bulvaro, o troliai einantys is paskos tokiam bulvarui - ne musu bedos, svarbu lankomumas dideja, tai nesunku suprast kur nueisite. Lengvas kelias. Netipiskai lietuviskas. Kazkaip iki siol galvojau, kad turinys formuoja auditorija. Ir nuo jos priklauso santykine komentaru kokybe.
RealEfect 2011-08-06 18:04
Kam kartoti ta pati per ta pati, tai ka parasei, galima buvo keliais sakiniai parasyti.Vat cia tipiskas lietuvis, kuris nori kuo daugiau prisakyti to pacio, del kazkokiu tai priezasciu, kaip noras pasirodyti protingesniu, ar paprasciausias neturejimas apie ka rasyt, kalbet, tai siekis parasyti komentara labai dideli ir galvoti, kad daugiausiai zinai is komentatoriu, nors suda tu zinai, palyginus tave ir kionig pagal komentaru geruma, tai kionig uz tave n kartu geriau formuluoja sakinius ir viskas pasako, tik vat ne kiekvienam tipiskam lietuviui tai aisku, jam butinai bile rasyt, sneket, niurzget, viska daryti priesingai.Gerai dabar paziurime i ta dalyka, kuri paaiskino pats kionig, tu paziurek kiek kategoriju yra siame puslapyje, paspausk ant tos , kurios temas nori skaityti ir viskas-paprasta.Kam cia bereikalingai vargintis rasant snipsta ir jokio proto neparodant zmonems, jeigu galima per ta laika, kol tu rasei, ta "protinga" komentara perskaityt kelis tau patikusius straipsnius.Ir nematau cia jokio "trolinimo", yra tokiu zmoniu, kurie paprasciausiai megsta kai kuriuos aktorius, pavyzdziui sio aktoriaus visus filmus esu mates, todel man netgi idomu suzinoti apie ji.Ir beto bendraujant tokie dalykai pravercia, tu apie ji daug suzinai skaitydamas si straipsni, todel turesi ka pasakyt ir kalbedamas apie ji su kuo nors.Todel tai praplecia tavo akirati.Todel eik, gerai issimiegok,ateik vel i si puslapi ir jeigu busi vistiek nepatenkintas jo turiniu, tuomet eik i koki delfi.lt, ar ta pati balsas.lt.Gal tada bent ivertinsi zmoniu darba, o ne rekausi...
kionig 2011-08-06 19:34
Tame tik dalis tiesos, kita dalis - komentatoriuose t.y vartotojuose O jei nori patvirtinti savo teiginį, jei turi FB apsilankyk FB technologijų grupėje ir pasiskaitinėk komentarus.