„Samsung“ 3D išmanieji televizoriai gavo pirmuosius pasaulyje sertifikatus  (2)

Bendrovė „Samsung Electronics“ pranešė, kad „TÜV Rheinland“ – viena iš patikimiausių Europoje sertifikavimo organizacijų – jos išmaniuosius televizorius įvertino „Full HD 3D Tested“ ir „3D Tested“ sertifikatais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sertifikatu patvirtinta, kad „Samsung“ televizoriai tinkamai atkuria 3D formato vaizdą ir palaiko visas 3D televizorių funkcijas. Sertifikatas suteikiamas taip pat ištestavus 2D vaizdo atkūrimo kokybę pagal VESA ir ISO 2D reikalavimus, įvertinus vaizdo kontrastą, ištyrus kitus parametrus.

„Naujosios 3D ir televizorių technologijos vystosi sparčiai, todėl viso pasaulio sertifikavimo institucijos ir televizorių gamintojai pripažįsta būtinybę užtikrinti, kad vartotojai gautų tikslią ir patikimą informaciją apie naująją technologiją. Esame įsitikinę, kad nepriklausomą 3D testų sertifikatą ir „TÜV Rheinland“ pripažinimą pelnę 3D technologijos televizoriai bus teigiamai vertinami vartotojų tarptautiniu mastu,“ – sakė „TÜV Rheinland“ pasaulinių pardavimų ir rinkodaros viceprezidentas Lutzas Lehmannas.

Pranešama, kad nustatytus reikalavimus atitinkantys televizoriai bus žymimi „TÜV Rheinland“ logotipais „Full HD 3D Tested“ ir „3D Tested“. „TÜV Rheinland“ sertifikatą nuo šiol turi „Samsung“ 46 colių D8000 serijos LED televizoriai su 3D funkcija.

Sertifikavimo kompanija „TÜV Rheinland“ įkurta 1872 m. Vokietijos mieste Kelne. Pranešama, jog „TÜV Rheinland“ yra patikimiausia sertifikavimo organizacija Europoje, turinti 25 metų patirtį vaizdo atkūrimo ekranų testavimo srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: