Lietuvoje pasirodė pirmasis HTC telefonas, atkuriantis trimatį vaizdą  (16)

Šio mėnesio viduryje Lietuvoje pasirodė vaizdą 3D formatu filmuojantis ir jį atkuriantis išmanusis telefonas „HTC EVO 3D“ su „Android“ operacine sistema. Su šiuo įrenginiu 3D vaizdus galima peržiūrėti be specialių akinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HTC EVO 3D“ yra pirmasis HTC telefono modelis pritaikytas Lietuvos rinkai – jis turi pilnai lokalizuotą lietuvišką valdymo meniu. Taip pat su „HTC EVO 3D“ trimačio vaizdo nuotraukas ir video įrašus galima parodyti savo draugams ne tik socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Twitter“ ar „Youtube“, bet ir televizoriuje. Tam papildoma įranga nėra reikalinga – telefonas su televizoriumi gali būti sujungiamas bevieliu ryšiu.

„HTC EVO 3D“, turintis 4,3 colių lietimui jautrų ekraną, pasižymi ir intuityviu valdymu. Pavyzdžiui, norint trumpam išjungti skambučio garsą, nereikia keisti jokių nustatymų – užtenka apversti „HTC EVO 3D“ ekranu žemyn. Taip pat „HTC EVO 3D“ yra vienas pirmųjų telefonų, kuriame įdiegta „HTC Watch“ programa, su kuria galima žiūrėti populiariausius 3D filmus.

Kokybiškam daugialypės terpės patirties perteikimui sukurtame telefone taip pat integruota „HTC Watch“ programa, kuria galima žiūrėti 3D filmus.Išmanieji telefonai pakeitė žmonių bendravimo ir pramogavimo įpročius, atsiedami juos nuo buvimo vietos. Dabar vartotojai gali nešiotis mėgstamiausius filmus, muziką, nuotraukas ir žaidimus savo kišenėje, kur beeitų,“ – teigia HTC prezidentas Europai, Viduriniesiems Rytams ir Afrikai Florianas Seiche. “ 

Pramogos kišenėje

Dėl telefone įdiegtų galimybių 4.3 colių qHD ekrane žaisti žaidimus, žiūrėti filmus, video įrašus ir nuotraukas 3D formatu, pramogos perkeliamos į naują lygmenį: 3D efektai kartu su erdviniu garsu kartu kuria naujas perteikimo formas. „HTC EVO 3D“ telefone įmontuotas galingas 1,2 gigahercų dviejų branduolių „Qualcomm Snapdragon“ procesorius leidžia mėgautis ne tik puikiu 3D vaizdu, tačiau ir spartaus bei atliepaus naršymo galimybėmis, greitu nuotraukų fiksavimu (tinkamu fotografuojant judrius veiksmus) ir sklandžia HD (720p) video peržiūra.

Dviejose 5 megapikselių kamerose įdiegtos naujos technologijos, leidžiančios fiksuoti tikrovei artimiausius vaizdus. Šių kamerų pagalba galima lengvai tarpusavyje kaitalioti 2D ir 3D efektus priklausomai nuo poreikio bei papildyti nuotraukas kūrybiškomis savybėmis, pasitelkiant „Tiltshift“ efektą: pasirinktinai išlieti kontūrus ir suteikti objektams sumažintų maketų įspūdį. Dėl plačios f/2.2 diafragmos gali būti kokybiškai filmuojama net ir blogo apšvietimo sąlygomis: video medžiaga įrašoma 720p raiška, iki 30 kadrų per sekundę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)