„nVidia“: „Tegra 3 Kal-El“ lustas 5 kartus spartesnis nei „Tegra 2“  (0)

Naujos kartos „nVidia“ mobilus lustas, šiuo metu žinomas kodiniu „Kal-El“ vardu, skirtas planšetiniams kompiuteriams ir išmaniesiems telefonams, bus ne tik spartesnis už šiuo metu prieinamą „Tegra 2“, tačiau ir naudos mažiau energijos, teigia kompanija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„nVidia“ pažymi, kad „Kal-El“ bus vienas iš pirmųjų pasaulyje keturių branduolių lustų, pagrįstų ARM architektūra. Kompanija džiūgauja dėl naujų technologijų ir pažymi ne tik akivaizdų lusto greičio pranašumą prieš esamos kartos produktą, bet ir mažesnes energijos sąnaudas, lyginant su anksčiau pasirodžiusiais gaminiais.

Visgi kompanija ir vėl neatskleidė visų „Tegra 3 Kal-El“ lusto specifikacijų, tačiau daugiau ar mažiau aišku, kad sparčiausia konfigūracija naudos keturis „ARM Cortex-A9“ branduolius (angl. core), kurie veiks 1,5 GHz taktiniu dažniu. Kad ir kaip bebūtų, „Kal-El“ pažiba bus naujasis luste integruotas „GeForce“ grafinis branduolys su dvylika duomenų srautų procesorių, kuris gebės atkurti ypač aukštos kokybės 3D vaizdą ir kokybiškesnę nei iki šiol kompiuterinę grafiką.

Pasak „nVidia“ atstovų, naujasis lustas bus apie penkis kartus spartesnis už „Tegra 2“, nors naudos kiek mažiau energijos. Taipogi užsimenama, jog siekiant pirkėjams iškart pademonstruoti tai, ką sugeba naujasis lustas, prasidėjus prekybai „Android Market“ internetinėje parduotuvėje galės atsisiųsti žaidimą „Glowball“. Pirmieji įrenginiai su „nVidia Tegra 3 Kal-El“ turėtų pasirodyti dar šių metų pabaigoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: