„Kaspersky Lab“: kompiuterinių atakų lietus stiprėja

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

marius111 2011-08-26 13:06
Gal kas žinote, kokia antivirusinė šiuo metu yra laikoma pačia geriausia?
Importial 2011-08-26 13:20
Iš free-soft'o Avira, o mokamų pasirinkimų nemažai yra... Asmeniškai naudoju Avira ir iki šiol jokių nusiskundimų neturėjau. Taip pat, kiek teko skaityti atsiliepimų apie ją, labai mažai kas skundžiasi, svarbu suteikti reikalaujamas update'us laiku ir jokių spragų neatsiras ateityje, pro kurias sugebėtų pralįsti virusai ir kitoks malware. P.S.: Bet kuriuo atveju geriausia būtų pasinaudoti Google paieška ir susirast atitinkamų straipsnių, praplėsiančių tavo žinias apie antivirusines programas bendrai.
Tommis 2011-08-26 21:20
Vos prieš tris dienas teko paplušėt prie kompo, kuriame „fake antivirus“ nemokamą avirą buvo ne tik išjungęs, bet ir jos failus savais pakeitęs... Tai buvo jau ne pirmas kompas, kuriame avira ant menčių gulėjo, bet kad taip „iškastruota“ būtų matyt dar nebuvo tekę. O geriausia nemokama šiuo metu (mano asmenine nuomone) yra “Microsoft security essentials“. Kam įdomu, palyginimai čia : http://www.av-comparatives.org/
Ekspertas 2011-08-27 16:34
Kaip matau bus kiek žmonių tiek ir nuomonių. Man asmeniškai geriausia iš nemokamų AVG. Jinai pakankamai gerai pagauną virusus ir neperdaugiausiai apkrauną kompiuterį. Iš mokamų tikriausiai būtu "Kaspersky internet security", bet ji nemažai apkrauną PC. Jei senesnis PC tai gal geriau rinktis "ESET Smart Security". Bent toki vaizda susidariau jomis naudodamasis.
kionig 2011-08-28 03:49