„Sony PlayStation 4“ su „Kinect“ galimybėmis pasirodys 2012 m.  (6)

Po „Nintendo Wii U“ anonso žaidimų pramonei skirtoje konferencijoje „E3 2011“ ėmė sklisti įvairūs gandai apie naujuosius „Sony" ir „Microsoft" žaidimų kompiuterius. Preliminariais duomenimis, planuojamas išleisti „Sony PlayStation 4“ pasižymės panašiomis valdymo judesiais funkcijomis, kaip ir dabartinė sistema „Microsoft Kinect“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad pastarosios kompanijos savo naujienas pristatys jau kitais metais. Internetinis portalas „DigiTimes“, remdamasis Taivano komponentų gamintojais, praneša, jog „Sony“ savo naująjį žaidimų kompiuterį pristatys daug anksčiau, nei planuota.

Teigiama, kad „Sony PlayStation 4“ gamyba prasidės jau 2011 m. pabaigoje, o prekyba prasidės jau 2012 m. II pusėje. „DigiTimes“ duomenimis, į įrenginį bus integruotas judesių valdiklis, analogiškas „Kinect“. Matyt, „Sony“ tikrai gerai įvertino šią „Microsoft“ inovaciją žaidimų srityje.

Pranešama, kad „PlayStation 4“ (PS4) gamyba užsiims kompanijos „Foxconn“ ir „Pegatron Technology“, t. y. tos pačios, kurios surinkinėjo ir „PlayStation 3“. Šaltiniai pažymi, kad 2012 m. rinkai žadama patiekti apie ne mažiau nei 20 mln. vienetų naujų „Sony“ PS4 žaidimų kompiuterių, kurie pakeis šiuo metu rinkoje esantį „PlayStation 3“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiptop.lt tinklaraštis
Tiptop.lt tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: