Architektai suprojektavo namą, gebantį pasislėpti nuo uragano (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2011-09-15 08:56
Viena vertus kaip ir gražu, bet kai realiai po žeme užima tiek pat vietos kaip ir visa antžeminė dalis, tai neatrodo kažkaip funkcionaliau už tiesiog gerai įrengtą r0sį su papildomu iėjimu iš lauko (jei bijoma, kad viršutinė dalis gali sugriūti ir užblokuoti esančius rūsyje).
ligonis 2011-09-15 09:54
tiesiog kvailas daigtas, kvailas ir tiek. zmones kuria sistemas padedancias atlaikyti stiprius smugius, vejus, drebejimus ir vandeni, o jie stai sukure viskam nusileidziancia ideja kurios reali kaina turbut lygintusi su TKS ir yra niekam neatspari. ...zinoma, kaip kitaip parodyt savo varda, jei ne idiotiskom koncepcijom.
Mauras Klajoklis 2011-09-15 11:12
Super nerealiai sugalvota ir puikiai įgyvendinta. Kuo daugiau tokių futuristinių projektų, tuo greičiau perlaušim ne kai kurių sustabarėjusius mastymo rėmus.
hellboy 2011-09-15 12:46
didesnės nesamons turbūt nesu mates o aš galiu pasigirti kad tika nupaišiau su pieštuku namą kuriam net nereikėtu sleptis po žeme papraščiausiai uraganas per jy persiridentų ir net neybrežtu štai kur gera koncepcija namo o ne ta laivo stiliaus būda bet visai ydomu gi japonai darė o jie ką jau ką tai tikrai moka stebinti žmones savo proto manevrais
Planktonas 2011-09-15 14:16
Pilnai pritariu hellboy, turetu koncepcija buti tokia, kad uraganas uzeitu ant namo ir tiesiog juom nuslystu ar issisuktu, cia butu kazkas, o namas palendantis po zeme, dar it tokios formos ??? pff... tai blogiausiu atveju tiesiog paprasta nama su liftu 5m. zemyn opa ir nereiks gyvent kaip kosminiam laive ... kad ir kokios tech. ir stiliai atsiranda ar atsirado, jaukumas sukuriamas vienodai, o tai yra laiko parodyta, todel dvigubas min siai koncepcijai = .
Mindset 2011-09-15 15:00
Taigi ir raso - ARCHITEKTAI, o jiem tik dizainas galvoj, bet ne funkcionalumas, geriau jau sienu pasvyrimo kampa padarytu kad namas atrodytu kaip meduza, o dabar isvis grybas kazkoks