„Nintendo“ atsisakė kurti žaidimus mobilioms operacinėms sistemoms

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Karvė 2011-09-16 13:46
Aišku įdomu būtų išgirsti jo argumentus, bet šiaip, manau, elgiasi neprotingai. Kišeniniams žaidimų kompiuteriams ateities nėra, nes išmanieji telefonai vienareikšmiškai perims šią funkciją.
Arwis 2011-09-16 13:58
Turiu sutikti, kad dabartiniai smartphonai labai greit perims sia funkcija. Pirmiausia kad smartphonas tai ne telefonas o rankinio dydzio kompiuteris su integruotu telefonu. Siuolaikiniai smartphonai turi viska, galia, greiti, talpa. Labai sunku specializuotam zaidimu kompiuteriui ka nors pasiulyti tokio kad aplenktu. Jau nekalbant apie faktas kad visos didziosios zaidimu kompanijos jau pilnai leidzia zaidimus smartphonams. Ubisoft, EA, id software ir t.t.
FAIL 2011-09-16 14:46
Galbūt laikas pradėti galvoti apie NiNpHone? Ir kai pagalvoji, tai tokie įrenginiai jau nebeturėtų vadintis telefonais. Jiems reikia NAUJO pavadinimo. Nes telefoninis ryšys užima tik labai mažą dalį to, ką galima su jais nuveikti, ar ne?
andriulis 2011-09-16 15:16
Na Ubisoft ar EA ar dar koki jie tik kuria, bet negamina zaidimamas skirtu kompiuteriu. Tai jie nieko nepraranda, o atvirksciai pleciasi. Su nintendo kita kalba, jie gamina kompiuterius. Manau ju noras yra bendradarbiauti su kokia telefonu gamintoja. Geras pavyzdys su sony erikson psp telefonais, to siekia ir nintendo. Nes jei jie prades kurti zaidimus telefonams, tai jie savo nintendo gales palaidoti. Manau tiketinas atvejis koks LG-nintendo irenginukas.
progformer 2011-09-16 19:36
daugiafunkcinis irenginys? Siaip zaidimu konsoles dar turi ateiti, kisenines jos ar ne, bet oreantuojantis i viena dalyka(siuo atveju zaidimus) irenginiai buna tam labiau pritaikyti. o kad smartphone'as gali pakeisti gamintojo irengini, tai pats gamintojas ir yra kaltas, kad negali isnaudoti galimybiu.
Jonaz 2011-09-17 12:26
progformer, manyčiau, jau dabar drąsiai išmanųjį telefoną galima vadinti daugiafunkciniu įrenginiu, nes jį panaudoti galima pradedant mažų vaikų pramogomis ir užbaigiant medicininiais tyrimais.