Dieną be automobilio Maskvoje – dar didesnės eismo spūstys (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HiTech 2011-09-24 11:14
Kaip aplamai tokiuose didmiesčiuose įmanoma gyvent... Bloga darosi pagalvojus apie tuos automobilių kamščius, išmetamosiomis dujomis pritvinkusį orą, niūrią apdriskusią aplinką, bomžus stoties gatvėj, amžinai visus aplink susiraukusius, kažkur skubančius ir t.t. Ir dar butai tokiuose miestuose daug daugiau kainuoja nei namas kokioje ramioje gyvenvietėje šalia to miesto.
DJ_LFS 2011-09-24 13:20
Tai tik dar karta parodo rusu mentaliteta, kaip gerai, kad mes is ju istrukom
kitty 2011-09-24 14:32
Tokie visi SUSISVARBINE tuose didmiesciuose...
Strong_Bad 2011-09-24 15:28
"ooo, diena be automobiliu, bus maziau kamsciu - pagaliau gera proga ir man savo golfiuka pravedint". Pridedam prie iprasto automobiliu srauto taip galvojancius ir gaunam padidintus kamscius Nematau reikalo mest automobilio vienai dienai metuose del pigesnio bilieto, nes man tai butu neiprasta ir sudetinga, nes nezina nei marsrutu nei laiko, nei kiek reiks pesciom eit nuo stoteles iki darbo ir tt. Cia "ruskeliai" ar "rusiskas mentalitetas" niekuo detas, reik dziaugtis, kad isvis kazkas dar daro tokias akcijas, ktaip visai uzrudytume, o kad zmones nelinke bendradarbiaut, tai jau nuo tautybes kazi kiek cia priklauso. Kokiam vilniuj padaryk panasia akcija, tai ziurek, bus taspats rezultatas, bet kita pasiept nei akciju nei raginimo niekad nereikejo Paklauskit saves ar tokia diena ismanytumest savo automobili i viesaji transporta? Ar po tokios akcijos pradetumet svrstyt galimybe dazniau ar net visam atsisakyt automobilio ir i darba vazinet viesuoju transportu? Taip ir maniau.
sigun 2011-09-24 17:31
Blogai manot Nepakankamas parkavimo vietų kiekis prie darbo jau seniai privertė atsisakyti automobilio, o bendradarbio suorganizuotas pasivažinėjimas dviračiais padėjo peržengti barjerą ir virš 4 metų į darbą važiuoju dviračiu. Ypatingai prastu oru pagalvoju apie viešąjį transportą, tačiau kuo toliau tuo rečiau.
Wolfy 2011-09-24 19:04
Nesuprantu as tokiu akciju, kaip ir darom akcijos ir panasiu. Kai reikia kazkur pavaziuoti, tai dazniausiai vaziuoju su automobiliu sau laimingas.
TomasS 2011-09-25 09:57
Maskvoje jau senai greičiausia važiuoti metro. T.y. metro nuvažiuosi greičiau, nei taksi (ar bet kokiu kitu viešuoju transportu). O metro nelabai ten ką daugiau žmonių besutalpinsi...pilnutėliai važinėja.