Išmanusis „Nokia N9“ Lietuvoje pasirodys šį mėnesį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Krad 2011-10-04 10:52
Realiai tai labai smagiai atrodo jame naudojama MeeGO 1.2 Harmattan, bet Nokia nenoras ją toliau plėtoti varo šį modelį į visišką aklavietę ir abejoju ar vartotojai norės labai pirkti telefoną, kurio OS supportas bus labai limituotas... Aišku jie dabar nori koncentruotis ties WP7 os'ą, bet...
Gediminas Jurgaitis 2011-10-04 16:48
sprendimo naudoti meego niekaip nesuprantu. kam gaminti savo geriausia modeli su softu kurio atsisakoma??? paaiskinkit man prasau..
Alyvuoge 2011-10-04 16:53
Išskirtinės išvaizdos? Man tai toks plastmasinis atrodo. Gal dėl spalvos. O dar OS visai nedžiugina.
DJ_LFS 2011-10-04 23:33
Telefonas gal ir neblogas, bet turi viena pagrindini esmini trukuma - tačskryn.
abcdjasd 2011-10-04 23:42
Vėl su savo flagmanais... Angliškas įmantrus terminas yra "flagship", o "flagman" - batų parduotuvė (jei gerai pamenu) ir nieko daugiau. Jau nežinau kelintam straipsny tas pats. Jei jau nenorit lietuviškai kalbėt, tai bent terminus tinkamus atsirinkit. Kas liečia patį telefoną, tai taip greit operacinės sistemos nepakeisi - jis metus kurtas, dar nuo prieš tai, kai buvo pasirašyta sutartis su Microsoftu. Šiaip pats telefonas - labai nieko ir kažkada labai jo laukiau, bet kai MeeGo projektas visiškai užsidaro jau, tai nelabai yra prasmės iš jo. Betkokiu atveju, juokinga, kad šito telefona nepadravinėja tose šalyse, kur jis būtų labiausiai perkamas (JAV/D.Britanija/Vokietija/Švedija etc.). Aiškiai nenori, kad jis užgožtų Nokios Windows telefonus pardavimų skaičiumi (kas visai galėjo nutikt, nes telefonas tikrai labai neblogas).