„Google+“ lankomumas krito 60%, lyginant su „viešo paleidimo“ diena

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

piktasijus 2011-10-15 15:19
Mano atveju, G+ nėra ką veikt, nes ten nėra užsiregistravę mano draugai, pažįstami. Visi jie pripratę prie veidaknygės ir nenori kažko keist. Per daug konservatyvūs žmonės esam, kad dėl kelių naujovių visi mestumėmės į kitą socialinį tinklą.
WPCentras 2011-10-15 15:19
Nesakyčiau, kad Google+ yra stiprus konkurentas Facebook'ui. Realiai jis nepasiūlė jokių didelių naujovių, dėl kurių būtų verta pereiti, bet užtat suteikė dar daugiau stimulo tobulėti Facebook'ui. Su šiuo dalyku sveikinu Google+, nes Facebook tikrai pradėjo tobulėti. Asmeniškai neketinu pereiti prie Google+, nes kaip ir minėjau, nematau ten didelių inovacijų. Viską galima turėti Facebooke, kuriuo naudojasi beveik visi pažįstami.
Rukis 2011-10-15 15:58
Iš principo nesinaudokit facebooko, kad buvę kiemo draugai jūsų nerastų. Kuo daugiau jūsų taip pasielgs, tuo mažesnę vertę turės ta kakaknygė.
hostgator 2011-10-15 16:04
O ta imbicilknyge dar kas naudoja?
Rukis 2011-10-15 17:28
kaip matom - taip.
Neodan 2011-10-15 19:29
Visai normalu, kad nukrito . Cia juk tas pats kaip naujos parduotuves atidaryme is pradziu zmones plusta visi is eiles, paskui eina tik tie, kam reikia. O siaip , kas nusprende, kad G+ turi imti ir per pirma pusmeti sutriuskinti FB? Ir apskritia, kam jam spaguotis su FB? Jam tereikia susirinkti savus vartotojus, o ne sunaikinti FB. Reikia naudotis tuom ko tau reikia ir kuom nori naudotis. Ir maziau sukti smegenis ka tau liepia naudoti kiti.
Anonymous 2011-10-15 19:46
aš nesuprantu iš kur jus tokias nesamoningas naujienas traukiat? toks vaizdas propagandines aukos esat.. akivaizdu, kad zymaus produkto pakiliausias momentas yra savaite po pristatymo. tuo tarpu realiai yra 40mln vartotoju ir dideliais tempais pleciasi, o startavo viesai visiskai neseniiai.. net larry page visai neseniai pasididziavo google + milziniska sekme.. o jus cia kazkokiu slieku ieskot..
faktas 2011-10-15 23:28
Google Plus patinka fotografams, nes leidžia įkelt didesnės raiškos nuotraukas. Tačiau aktyvumas mažas. Ypač Lietuvoje. Pagal tai, kiek žmonių pridėjo prie savo ratų, esu pirmas Lietuvoj, nors manim domisi vos 6 tūkst. žmonių, iš kurių lietuvių vos keli šimtai. Lyginant su FB tai yra apgailėtina. www.lplius.lt Tačiau nesistebiu. Iškart sakiau, kad žmonėms reikia inovacijų, o ne vagysčių, ką paskutiniu metu pamėgo Google.
Makintoshas 2011-10-16 00:49
Na jau, nepavadinčiau Google+ vagimis... priešingu atveju ir FB reiktų pavadinti vagimis, nes iki tol kuo puikiausiai gyvavo socialinis tinklas myspace.com. Jei dabar FB fanai bumba, kad Facebook visai ne tas pats, tai pasakysiu, kad ir Google+ ne tas pats kaip Facebook. Be to, pasirodžius G+ Facebook'as iš karto pradėjo plagijuoti ir padarė "circles" alternatyvą bei galimybę sekti žmones neįtraukiant jų į draugus. O kuo gi Google+ nuplagijavo Facebook'ą? Šiaip ar taip, kaip kažkas jau minėjo nereikia daryti ką visi daro, darykit tai, kas jums patinka. Aš naudojuos abejais, ir galiu pasakyti kokiais būdais. Facebook - nuvalkioti juokeliai, nuorodos ir reti lėkšti būsenos atnaujinimai. Google plus - daugiau Twitter stiliaus pasisakymai, nuotraukų albumai. Vienas su kitu nesikerta, bet pasakysiu taip, jei visi žmonės su kuriais bendrauju daugiausiai būtų G+, Facebook lankyčiausi kur kas rečiau...
Anonymous 2011-10-16 17:22
nesupratau.. pas mane tai jau yra ne vienas draugas kuris prisiregistravo..be to dar praejo labai mazai laiko.. nereikia noreti kad per pora dienu visi pereitu prie kito soc tinklo. tuo labiau, kad nemazai zmoniu isvis nurase soc tinklus..
Anonymous 2011-10-16 17:25
fb net naudojosi opensource tvs - wordpress.. tai priestarauja istatymams, nes neskelbe tinklapio kodo. fb nera sansu konkuruojant su google+, nes ilgainiui zmonems tikrai atsibos FB.. o google su savo gausybe nemokamu..jiems tik reikia kazkaip labiau suristi viska i kruva, kad taptu viena gigantiska paslauga ir zegnotis gali ne tik fb..
Neodan 2011-10-17 08:22
Konkuruoti gali bet kas su bet kuo. FB nera jau toks absoliutus blogis ir manau jis dar ilgai sekmingai ir pelningai veiks. G+ ir turetu atsiriekti savos rinkos dali. Kas zino, po metu ar kitu gal atsiras dar vienas naujas soc. tinklas su sava vizija kaip viskas turetu buti. tada dalis zmoniu bes tenai ir vel bus kalbos, kad tas naujas yra daug geresnis uz senuosius ir visi turi pereiti prie jo Cia tas pats kas Linux vs Win vs Mac. O juk istikro zmonems tereikia nepatingeti pameginti visus ir issirinkti jiems labiausiai tinkancius ir patinkancius... (-;