„Google+“ bus galima naudoti anoniminius vardus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rwc 2011-10-23 12:53
Yes! Ate, snukiaknyge.
kionig 2011-10-23 13:26
Kiek pastebėjau iš tų FB pluginų esančių kai kuriuose puslapiuose, tai žmonės tik vardus pasirašę, o pavardė bet kaip parašyta. Irgi ne visi noriai rodo savo pavardes ar net vardus. Dažnai tokie užsiima trollinimu. Bet stengiuosi praleisti pro akis tuos FB komentarus, kad ir visus. Ten tokie komentarai kaip kad delfyje. Sakiau dar palauksiu, kol konkurencija tarp grandų, pasiūlys kažką idomesnio, o ne beveik tą patį, kad reiktų registruotis visur.
rwc 2011-10-23 13:49
Tie feisbukai - kažkokia epidemija. Dažnai negali užsiregistruoti loterijoje, sekti renginio naujienų ir taip toliau neprisijungęs. Aš visai nenoriu, kad mano vardas ir pavardė figūruotų alaus loterijoje. Visai nenoriu, kad klientas ar pavaldinys matytų mano viešus susirašinėjimus su klasiokais, technologijose ir taip toliau. Čia esu puikiai ir unikaliai identifikuojamas kaip rwc, o ne koks nors Vardenis Pavardenis, gimęs tokią tai dieną Kalabybiškėse, turintis N vaikų, baigęs tą ir aną, dirbantis tose ar kitokiose pareigose. Negana to, man nepakanka turėti kelis tos pačios vienos e-tapatybės įvaizdžius. Viešojoje erdvėje noriu turėti keletą nesusijusių tapatybių - vieną klasiokams, kitą artimiems draugams, trečią blogams, ketvirtą technologijoms ir taip toliau. Iš visų mano draugų ir pažįstamų, tik žmona žino, kas slepiasi po rwc, ir tai tik dėl to, kad besidalijant kompu slėpti beprasmiška. Kam viso to žaidimo? Ogi tam, kad galėčiau bet kurią sekundę atsisakyti vienos iš tapatybių. Jei kažkas paklaustų "ar pažįsti rwc", tiesiog susikurčiau naują paskyrą, rwc uždaryčiau ir apsimesčiau, kad nesuprantu, apie ką kalba. Nepasitikiu klasėm.lt, gūglais ir snukiaknygėm. Nepažįstu jų darbuotojų, viršininkų, adminų, trečiųjų šalių. Viskas, ką prašalaičiui apie mane reikia žinoti, yra LinkedIn'e, ir man patinka tą informaciją kontroliuoti, cenzūruoti, pateikti taip, kaip man, o ne kokiam gūglui patinka.
blizzard 2011-10-23 13:55
Na kol kas google+ atrodo malonesnis akiai dėl reklamų nebūvimo, tikiuosi toks ir išliks. Ratų sistema irgi įdomus žingsnis, tikrai atrodo naudinga, aš ten užsiregistravau tik apžiūrėti visą interface, bet galbūt ateityje reikės pereiti prie google+. Facebook ankščiau ar vėliau vis vien pasens ir visi pradės ieškoti kitų variantų. Tuo labiau kad reklamos tikrai nežavi. Iš dalies gailiuosi kad facebook turiu su savo tikra informacija ne dėl to kad kažkur labai trolinčiau, bet jau vien dėl savo kontaktų nesmagu darosi.. kol kas vienintelis būdas jeigu norite kad palikus facebook neliktų jūsų anketos, pakeisti profilio vardą/pavardę ir visą kitą susijusią su jumis informaciją..
HAL9000 2011-10-23 14:36
Pasirašyčiau po kiekvienu rwc žodžiu - mano požiūris į visus socialinius tinklus irgi toks pat Mordaknygėj iš viso manęs nebuvo niekad ir nebus
bahuriux 2011-10-23 17:06
Jus nuo vilko ant meskos neuzsokit, ta prasme gal su googlu bus dar baisiau nei su feisbuku, kas liecia duomenu apsauga ir pardavinejima treciosioms salims. Nematau tikslo kodel reikia registruotis soc. tinkluose, jei reikia pazinciu tai reikia ir naudotis pazinciu tinklapiais, jei reikia blogo tam irgi yra begale pasiulymu. Zmones jus verksit nuo snukiaknygiu ir panasaus slamsto.
faktas 2011-10-23 17:06
Na o aš renkuosi būti savimi, bet info kontroliuoju. (-:
rwc 2011-10-23 17:41
nesigailėsi savo veiksmų ir nenorėsi išsižadėti pasakytų žodžių? Kol nesi Visatos Valdovas, privalai saugotis, kad kažkokie tavo pėdsakai bus neištrinami. Kvaila manyti, kad tik nusikalstama veika gali pakenkti. Numanau, kad ne vienas technologijų lankytojas dirba man. Žinau, kad ne vienas mano pareiškimas tiesiogiai prieštarauja įmonės filosofijai, ir netgi tiesiogiai jai kenkia marketinginiu požiūriu. Ir štai tokia gynyba: rwc ir Vardenis Pavardenis yra skirtingos e-asmenybės, viena už kitos žodžius neatsakančios. Ir va, esminis punktas. Ar nori susitapatinti su savo e-įvaizdžiu, ar geriau liktum visapusiška asmenybe realybėje? Ar tavo e-įvaizdis pilnai gali padengti (pavaizduoti, atstovauti) tavo realią asmenybę? Ar tikrai esi toks vienpusiškas, kad tuos pačius žodžius sakai savo sugulovei, mamai ir viršininkui? Tavo gyvenimo žmogus tave mato visai kitokį nei tavo mama ar viršininkas - skiriasi lūkesčiai, bendra patirtis, bendravimo būdas. Tačiau soc. tinklai verčia mus susikurti neva universalų e-įvaizdį. Paklausk savęs: ar gali susikurti įvaizdį, kuris bendrai atitiktų idealą tavo gyvenimo žmogui ir mamai. Aš bent su mama nešnekėčiau apie lovos reikalus, o su žmona - kiek mamos seseriai atseikėjau už šildymą. Tačiau kur nors skaipės serverių loguose tokia informacija gali būti, o perspektyva, kad ji galėtų būti susieta, tikrai nežavi.
faktas 2011-10-23 19:11
, gyvenime žmonės nėra vienpusiški. Vienpusiški nėra ir internete. Tačiau tiek gyvenime, tik žiniatinklyje žmogus yra tas pats asmuo. Priešingu atveju diagnozuojama šizofrenija... Šiaip aš tave suprantu. Tave auklėjo Tarybų Sąjunga. Pvz., aš pats džiaugiuosi, kad esu netobulas. Ir net nesiruošiu būt tobulas. Kai aš susitinku su senais, tavo amžiaus įmonių vadovais - visi vienodai idealūs. Kartais juokinga. Tuo tarpu jauni įmonių vadovai suvokia realybę ir save suvokia esant pakankamai stipriais, kad jų gyvenimui neturėtų įtakos tokios smulkmenos, kaip nuotrauka, CV arba egzaminų rezultatai. Tiesiog senyvi žmonės negali suvokti, kad tas CV, egzaminų rezultatai ir kt., yra ne kas kita, o jų pačių dalis. Jauni žmonės sugeba save priimti tokiais, kokie yra. Dauguma jaunų žmonių tikrai nedirbs įmonių vadovams, kurie reikalauja idealaus įvaizdžio. Šiuolaikinis pasaulis neturėtų būti kalėjimas.
Atlast 2011-10-23 20:04
rwc sutinku su tavim. Pas mane viskas supainiota, nebent tik guglas zino, kas as esu. Anksciau tai isvis registruodavau emailus nevakarietiskose salyse. Bet manau, kad gali pagal rasymo stiliu atkasti kas esi. Aisku jeigu butu galima lyginti su apibreztu skaicium pavyzdziu.