Lietuviai pirmenybę teikia nešiojamiems kompiuteriams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1hitkillhack 2011-10-28 19:45
Kazin kuria prasme nurunge?... Jeigu nenaudosi ausiniu, telefono muzikos kokybe baisi. Naudotis kalendoriumi?- kas cia per naujas dalykas? Tiesiog viename ir kitame produkte eina isijungti kalendoriu per kelias sekundes... Navigacija? Kada laptopus naudojo navigacijai?... Zaidimais? kuria prasme cia nurunge? Prie ko bluetooth? jeigu ne mobilus produktai, ju isvis nebutu laptopuose.... Skambinti ir kalbeti ir taip yra telefono funkcija tuo paciu ir vaizdo skambuciai... Absurdiskas straipsnis... Neisamus, nieko nepaaiskina... Gal butu galima suzinoti straipsnio saltini? Nes atrodo kaip isgalvota pasaka...
lgtech 2011-10-28 21:09
Bent man planšetiniu patogiau naudotis, o paprastas stacionarus pc butu skirtas grynai darbui, kurio su plansete nenuveiktum.
bahuriux 2011-10-29 12:42
O as sutinku su straipsniu. Cia norejo pasakyti, kad lietuviai yra praktiski zmones ir viska gali atlikti tik su vienu irenginiu nesiojamu kompu, o skambinti gali betkoks, kad ir pigiausias telefonas. Ir taip zinoma as naudojuosi GPS nesiojamam kompe! Man nereikia tureti kruvos brangiu ir nepraktisku zaislu kiekvienai uzduociai atlikti. Apie kompo funkcionaluma turbut nereikia atskirai rasyti.
Nerealiai 2011-10-29 14:30
Na as asmeniskai tai irgi pradejau naudoti laptopus kai ju kainos nukirto, nes neuzima daug vietos, galima nesiotis, zodziu viskas beveik po ranka, aisku dabar plansetiniai kompai turbut bus dar patogiau nes jo nereikia atidartineti, uzima dar maziau vietos. Taciau tarp stacionaraus ir plansetinio laptopas man pats tas, nes pakankamai mobilus, bet kartu ir ne per mazas ziureti filmus.
Tir4elis 2011-11-03 10:51
1. Planšete prisikraut n torentų (ką daro visa lietuva) nepatogu. 2. Knygą skaityt nešiojamam irgi geriau, nes matai tekstą, o ne termitų armiją. 3. GPS labai patogu, nes didelis ekranas, matai daug žemėlapio bei papildomos informacijos on-line, o ne šokinėji per meniu. 4. Padoresni nešiojami tikrai geresnę garso kokybę turi nei bet koks planšetas. Gelbėtu ausinės kai kiek, bet jos ne visada patogu. 5. Įvairios bevielės technologijos jau nebe kriterijus. Tai privalomi priedai bet kokiam šiuolaikiniam įrenginiui. Susumavus nemanau, kad lietuviai atsilikę ar konservatyvūs. Tiesiog tikrai praktiškas požiūris nebandant apsikraut daug visokių žaislų, o renkantis tai kas yra tikrai reikalinga.