„Mougg“ – pasiimkite savo muzikos kolekciją su savimi (Video)  (5)

Scenarijus, kuris yra pasitaikęs tikriausiai ne vienam: išvažiavote su kompanija prie jūros. Norite paklausyti muzikos, tačiau jūsų nešiojamas kompiuteris liko namie, o draugai kaip tyčia neturi jokių įrašų. Tada jums tereikia interneto ir paslaugos „Mougg“, kuria naudojantis savo muzikos kolekciją ar bent jos dalį patalpinsite „debesų“ informacijos saugykloje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mougg“ yra internetinė muzikos paslauga, kuri leidžia jums pasiekti savo muzikos kolekciją bet kur ir bet kada – žinoma, jei prieš tai visus reikiamus įrašus įkėlėte į minėtąją informacijos saugyklą.

Pagal vartotojo sąsajos išvaizdą „Mougg“ ganėtinai sunku atskirti nuo įprastos darbalaukio programos. Vienas didžiausių šios paslaugos privalumų yra tai, kad „Mougg“ nenaudoja „Adobe Flash“ technologijos, tad ji mažiau apkrauna kompiuterį. Sąsaja yra funkcionali ir patogi, o pačią programą gali naudoti tiek „iOS“, tiek „Android“ naudotojai.

Registracija ir naudojimasis

Registracija „Mougg“ svetainėje trumpa: tereikia įrašyti savo vardą, elektroninio pašto adresą bei slaptažodį. Prie „Mougg“ prisijungus pirmą kartą, išvysite vedlį, kuris jus supažindins su paslaugos naudojimusi. Kai vedlys baigs apmokymus, galėsite pradėti naudotis paslauga. „Mougg“ naujam vartotojui nemokamai siūlo 1 gigabaitą (GB) erdvės. Tai nėra daug, tačiau paslaugą teikiančios kompanijos teigimu, 1 GB pakanka apie porai šimtų dainų įrašų patalpinti.

Vos tik susikūrus paskyrą ir prisijungus, jūs iškart galite kelti norimą muziką į „Mougg“ saugyklą. Kai kėlimas baigtas, pagrindiniame „Mougg“ lange galite matyti visas įkeltas dainas, redaguoti jų pavadinimus ir kitą informaciją, pridėti albumų viršelius. Taip pat, paslauga teikia galimybę kurti muzikos grojaraščius. Tai padaryti išties lengva – tereikia įrašyti norimą gojaraščio pavadinimą ir paspausti „+“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tinklaraštis "įDebesis"
Tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)