Internetui – Jungtinių Amerikos Valstijų cenzūra?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2011-11-18 15:03
Laisviausia salis pasaulyje su didziausia demokratija, kokia tik yra buvusi.
AP0323 2011-11-18 15:03
tai cia demokratija ar dermokratija????
alkaponas 2011-11-18 15:10
Dasigyvenom. Laikas traukt deglus ir keliauti i gatves.
kroitus 2011-11-18 15:13
Ten netgi viceprezidentas pasisakė prieš šitą dalyką. Tai dar labiau kirstų per jų ekonomiką, kadangi naujos inovatyvios įmonės stengtųsi nesikurti ten, kur jas už bet ką gali užblokuoti, o ieškos vietų, kur gali jaustis saugiau. Bet, kaip suprantu, niekam ten logiški paaiškinimai nerūpi...
batusia 2011-11-18 16:01
Nepražūtumėm chebra, kompanijos tiesiog išsikraustytų, o JAV prarastų darbo vietas ir galėtų sėdėti savo cenzūroje, kaip komunizmo laikais D
alkaponas 2011-11-18 16:02
Vien tik suinteresuotų žmonių ir interneto pagalba buvo žaibiškai išpopuliarintas ir paviešintas politikas Ron Paul. http://www.youtube.com/watch?v=lhyaiOZh ... re=related "Spauda" Taip ssmarkiai nenori jo viešinti ir populiarinti, kad pradėjo klausinėti klausimų ne apie politiką o tokių nesamonių. http://www.youtube.com/watch?v=3Hwho9xf ... re=related Štai kaip sugeba "žiniasklaida" "nuslėpti" faktus http://www.youtube.com/watch?v=WR7oBdgazJI Ir jei tik pasikuistumėt internete panašių dalykų rastumėt kalnus... Pasaulyje demokratija yra tik žodis kuriuo prisidengiama norint nuraminti mases. Mokesčių sistemos pagalba žmonija jau ne vieną dešimtmetį yra sugražinta į vergiją. Pamastykit apie tai. Šiai situacijai tinka posakis: šuo ir kariamas pripranta. Esamoj situacijoje mes esame tie kariami šunyčiai iš kurių kartas nuo karto yra atimamos laisvės vardan "saugumo". Šiandien interneto laisvė, rytoj kas gali žinoti... Priverstinis pastovus sekimas, klausimasis? Nežinau kieno tai žodžiai bet jie atspindi viską kas dabar vyksta. Šiuos žodžius dažnai kartojo Bendžeminas Franklinas bei Tomas Džefersonas. Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety. Paklauskime kiekvienas savęs. Kas yra priešinga laisvei? Vergija!
slack 2011-11-18 18:40
bet į tokius populiarėjančius politikus kaip Nigel Farage jie negali neatkreipti dėmesio.
kiesza 2011-11-18 18:44
Sąziningai dirbantys zmones tavo nuomone vergai ? ir tu siulai visiems tuctuojau mest darbus ir reikalaut duonos dykai ir atlyginimu dykai ? tik veneros projekte is zeitgeist filmo tokie dalykai vyksta. Viskas tau nejauciant eina i geraja puse, nes zmones kaip niekada artimi nesvarbu ar milijardierius ar skurdzius, jiems galioja tie patys istatymai. ir apie gyvenima kuriame valgai nemokama duona gauni pinigus dykai gali pamirst, nes tavo klazetas pats nesusiremontuos, saligatvis pats nenusisluos, automobilis pats sailenbloku nepasikeis, tad juodadarbiu mums reikes per amzius, nes nieko amzino nera, viska reikia taisyti
alkaponas 2011-11-18 18:59
Perskaičiau tavo išdėstytas mintis ir pagalvojau, kad tai tavo atsakymas į mano išreikštas mintis. tada perskaičiau dar kartelį, na ir dar kartelį, kad nesuklysčiau. Ir dabar galvoju, kad arba tai tik tavo samprotavimai gimę perskaičius žodį vergija ir toliau niekuo nesusije su mano postu arba tavo komentaras išvis neturi nieko bendra su tuom ką aš parašiau. Parašyk ar aš klystu ar ne.
slack 2011-11-18 19:14
Va jum ir demokratija: "Grinevičiūtės dienraščiui „Klaipėda“ Europos Komitetas pasiūlė pasirašyti komercinę sutartį. Pagal šią sutartį „Klaipėda“ turėjo įsipareigoti iki pat referendumo „nepublikuoti < … > neigiamos informacijos arba informacijos, galinčios formuoti neigiamą skaitytojų nuomonę apie Europos Sąjungą arba Lietuvos integraciją į ją“. Be to, laikraštis turėjo įsipareigoti, kad publikuos “pozityvią skaitytojų nuomonę formuojančius straipsnius Europos Sąjungos ir Lietuvos integracijos į ją tematika”. Rūta Grinevičiūtė „Cenzūra vardan tos Lietuvos“.– laikraštis „Klaipėda“, 2003 04 14."
dzedajus! ;D 2011-11-18 19:45
Nu viskas jau reikia eiti i gatves ir vesti nauja tvarka
alkaponas 2011-11-18 19:59
Net ne naują tvarką, o naują valdymo sistemą. Kaip pagalvoji kaip gali gerai funkcionuoti valdžios aparatas kai jis pastatytas vakarietiškais principais ant sovietinių pagrindų.
mch0lic 2011-11-18 20:03
Demokratijos niekur nėra ir jos niekad nebus. Visada yra lygesniu už kitus, o asmeninė laisvė tai tik rėmai kuriuose męs egzistuojam Oh, žiaurei čia aš
Skeleton 2011-11-18 20:15
Nusiramink tu su savo Ron Paul'u. Jį visi gerai žino ir jis jau daugelį metų yra amerikos politinės sistemos pajuokos objektas. Taip, jis turi karštai palaikančių fanų grupelę, bet dauguma amerikiečių jį laiko išprotėjusiu ekstremistu. Ar bent pats žinai jo politines pažiūras?
sigun 2011-11-18 21:51
Apie demokratiją JAV nediskutuosiu. Lietuvoje jos ko gero daug daugiau. Bent jau kol kas. Bet su vergija lyginti, čia jau stipriai perlenkei. O ir mokesčius be reikalo užkabinai. Paaugsi, suprasi.
kiesza 2011-11-18 22:12
taip alkapone, atsakymas i tavo mintis, nes zmones lygini su kariamais sunimis kurie prie to priprate tavo sita fraze skamba lyg agitacija, kad visi tuctuojau nustotu eit i darba ir nebemoketu valstybei mokesciu.. na issivaduos zmones is kariamo suns personazo, na ir kas tada ?
KarolisS 2011-11-18 22:52
Man tai juokingi tie visi konspiracininkai su savo "vergijom". Visi tingi dirbt, bet nori gaut pinigų už nieką. Galima įvest tokią sistemą - niekas nedirba, tačiau visi gauna po 100 Lt per dieną. Tik va yra viena problema - litų tai nepavalgysi, o maisto tai nieks negamina (nes niekas nedirba). Aš nesuprantu, ant kiek reikia būt durnu, kad nesuprast tokių elementarių dalykų ir negana to, dar eit per forumus ir visiems aiškint, kokie mes visi baisūs vergai esam.
alkaponas 2011-11-18 23:54
Vienas parašė 1% atitinkantį atsakymą į mano komentarą tai ir kitas kaip galvijas prie bandos prisijungė. Aš niekam nesiūlau mesti darbū, nemokėti mokesčių ir sugrįžti į viduramžius ! Čia jūsų užtemusios smegenėlės tesugeba taip argumentuoti kažkokius net neminėtus dalykus! Atsipeikėkit žmonės. Nė sakinio apie tai nerašiau o jūs jau prifantazuojat tiek kad sunku susigaudyti ar su sąmoningais piliečiai bendrauji. (Nenoriu nieko įžeisti, bet rašau taip kaip man atrodo)
alkaponas 2011-11-19 00:21
. Taip kaip sumokėjes už prekes gauni čekį taip sumokėjęs už paslaugas (mokesčius) privalai gauti bent jau ketvirčio ataskaitas kur tavo pinigai nuėjo, kokį procentą sudarė ir pan. Šiame algoritmų ir technologijų amžiuje sekti skaičius kompiuteriais yra juokingai paprasta.
dawid90 2011-11-19 01:11
Net ašarą išspaudė