„TwinKomplex“ – kuomet riba tarp žaidimo ir tikrovės tampa vos pastebima (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Darels 2011-11-30 03:55
Uzsiregistravau is smalsumo tiesiog paziureti kas ten kaip ir kodel ir pries visa pradzia teko padaryti kazkoki psychological test, spaudinejau nezinau ka ir nesupratau net esmes tu paveiksliuku ir keistu klausimu, taciau rezultatas buvo toks, kad ispuciau akis ir net sirdis sudrebejo. Tokia gryna tiesa apie mane, apie mano kaip ir ydas, poziuri, dalykus kurie tiesiog sako koks as esu nors ir nenoreciau toks but, dalykus kurios megstu savy ir viskas tiesiog parasyta is keliu min spaudinejimo ant paveiksliuku ir atsakinejimo i nesuprantamus klausimus, Wow. Truputi sukrestas dabar jauciuos, bet uzkabino, ziuresim kas ten gero.
Uogienius 2011-11-30 09:07
Viskas labai šauniai padaryta, tik, gaila, kad neturiu kantrybės tokiems žaidimams. Čia labai geras pavyzdys kaip turėtų atrodyti interaktyvus puslapis. Tiek gaila, kad žaidimas nepatiks facebuke ūkininkaujančioms masėms nes jis per rimtas ir per sudėtingas. Dareli, o kur tie testo rezultatai, nes jei pradžioj, aš kažkokį ilgą tekstą praleidau. Dabar jau žaidime nerandu. Dar pastebėjau, kad daug stengiamasi supažindinti su Berlynu, panašūs projektus tinka turizmui skatinti.
Darels 2011-11-30 11:23
tas testas net neilgas buvo, as nezinau padariau ji iskarto pradzioj ir kai jau "pradejau" zaisti gavau zinute su testo rezultatu