Saudo Arabijos princas į „Twitter“ investavo 300 mln. dolerių  (0)

Saudo Arabijos princas Al-Waleedas bin Talalis – didžiausias privatus „Citigroup“ investuotojas – per savo fondą „Kingdom Holding“ investavo 300 mln. dolerių į mikrotinklaraščių paslaugą teikiančią bendrovę „Twitter“, remdamasi „Bloomberg“ duomenimis, skelbia lenta.ru.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fondo pranešime Saudo Arabijos biržai nurodoma, kad investicijos yra kelių mėnesių derybų rezultatas. Sandorio suma, kaip manoma, suteiks princui galimybę įsigyti apie 4 % „Twitter“ akcijų.

Karaliaus Abdulos sūnėnas princas Al-Waleedas yra turtingiausias arabų pasaulio verslininkas. Jo aktyvai vertinami 21,3 mlrd. JAV dolerių. Al-Waleedas yra stambus informacinės ir technologinės pakraipos verslų investuotojas. Jam priklauso dalis „News Corp.“, „Apple“, „Motorola“ ir daugybės kitų įmonių akcijų. Jo fondas dabar finansuoja paties aukščiausio dangoraižio pasaulyje statybą Saudo Arabijoje.

Pastaruoju metu „Twitter“ siekia plėsti savo paslaugas ir pritraukti dar daugiau lankytojų bei reklamos užsakovų. Jau yra daugiau nei 300 mln. registruotų „Twitter“ vartotojų. „EMarketer“ prognozuoja, kad šių metų „Twitter“ pajamos iš reklamos bus 139,5 mln. dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: