Kirsti JAV sieną galima ir be paso – pakanka planšetinio kompiuterio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gvardas 2012-01-05 01:57
as uz apple, bet uz straipsni dejau dideli -
Kilgoras Trautas 2012-01-05 10:00
, pareigūnas ir praleido, juk akivaizdžiai mato tvarkinga, mandagu, barzdota kanadieti. Aš šiame straipsnyje matau ne ipadus, o supratingumą ir mandagumą. O pono HiTech, norėčiau paklausti, gal kartais esat ar busit Lietuvišku biurokratu/pareigūnu.
moo 2012-01-05 13:55
planšetinis kompiuteris, šios istorijos, greičiausiai, niekas ir negirdėtų nes ji nėra kažkuo itin įdomi. Jei, žinoma, ji apskritai yra tikra. Straipsnis iš 9 sakinukų. Kompanija ir jos produktas paminėtas 3 kartus.
HiTech 2012-01-05 15:28
Traute, apie tai kas liečia LR ir šengenui priklausančių valstybių sienos kirtimus, žinau tikrai daug. Jeigu JAV, norint kirsti sieną užtenka .jpg failo, ir tai numato įstatymai, tada viskas ok. Bet man, palyginus tai su LR ar kitų šengeno erdvei priklausančių šalių patikrinimais kertant sieną, šis JAV atliktas patikrinimas atrodo absurdiškai. Ir pagal tave taip išeina, kad išsigimęs pareigūnas yra tas kuris vadovaujasi LR įstatymais ir tarptautiniais teisės aktais ir nepraleistu tokių atvykėlių kurie vietoj paso atneša .jpg failą. Kalbi taip, kaip tie žmonės kurie blaivo savaitgalio nemato ir pareigūnas jiems yra priešas nr1, nors patys nežino net kas yra, kad ir konstitucija. Pateiksiu pavyzdį: nuvažiuoji į kitą miestą kur nieko nepažysti, užeini į maksimą prisikrauni į krepšelį prekių, ateini prie pardavėjos ir sakai, užrašyk man tas prekes į skolą nes va namie piniginę palikau, o ir iš kito miesto atvažiavau. Užrašai jai savo vardą, pavardę, a.k., ir sau "apsipirkęs" išeini. Ir tai pavadintum tarpusavio supratingumu bei mandagumu, o aš tai pavadinčiau bukaprote pardavėja. Įsivaizduok, tave sustabdo policija, prašo pateikt vairuotojo pažymėjimą, o tu jam atkiši savo išmanujį telefoną neveltui turbūt yra taikoma bauda už vairuotojo pažymėjimo neturėjimą su savimi, kai vairuoji.