Visagine tiksi ekologinė bomba: panaudotą kurą saugos nesertifikuoti konteineriai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Strong_Bad 2012-01-12 15:31
Su tais "atomoniais" reikalais Lietuva atrodo kaip jonelis kvailelis, durnona per visus galus, visi daro kas ka nori, pazeide sutarties salygas ir vistiek "px" ir noeks noekp padaryt negali. Tai koks bambukas pasirase tokia sutarti be jokiu saugikliu ir kurioje vykdytojas diktuoja salygas??? Kas dar tokias sutartis sudarineja? Gal prisimenam mazeikiu nafta? Tas pats braizas.
Alfredukas 2012-01-12 15:35
Įdomu, ką apie tai mano AE šalininkai? Juk AE saugumas susideda ne tik iš to, kad saugi eksplotacija, o ir iš atliekų saugojimo patikimumo, bei žmogiškojo faktoriaus. O kur dar terorizmo galima grėsmė? Išmanantys šį reikalą geriau, tikriausiai įvardintų ir daugiau priežasčių, dėl ko reiktų abejoti visišku saugumu. Nejau, už tokius milžiniškus pinigus norime prisišaukti bėda? Jei ne sau, tai mūsų palikuonims.
kionig 2012-01-12 15:36
Tai kad šįsyk pasisiukšlino vokietukai.
blizzard 2012-01-12 15:39
Ar tik nebus ten lietuvaičių fimrelė Vokietijoje įregistruota kaip kad "nukem" kokia korporacija susigalvoja tokį pavadinimą? čia kaip iš kokio žaidimo paimta..
Ar_as? 2012-01-12 16:33
Ne nenoriu atrodyt lyg beretininkas, bet... Su tais vokietukais viskas puse velnio buvo, kol jiems ekonominiu sunkumu neiškilo ir dalies koncerno geri dėdės iš mylinčios ir visada padedančios Rusijos nenusipirko... o kai ruselis versla perima...
kionig 2012-01-12 16:54
Teisingai, vadinasi būsiu aš pražiūrėjęs šį faktą Kuris įvyko gana seniai, jau kaip ir 3 metai grubiai praėję nuo pirkimo dalies Nukem. http://www.bellona.org/articles/article ... nukem_deal Ne tik, kad su uždarymu problemos, bet ir su pastatymu nekažin kas bus. Brangiai čia viskas atsieis. Kaip ir kitame buvusiame straipsnyje, kažin kaip ten kas žada šakotis prieš Briuselį.
blizzard 2012-01-12 18:07
Ką ten pasišakos dieve.. pagrasins kad iš sąjungos išmes ir viskas ką tada.. išmestų mus iš ES tai viskas galima sakyt, ekonomikos neliktų visiškai, emigruot taip laisvai irgi niekas negalėtų, turbūt nei litas neišsilaikytų kaip valiuta..