Ryanair: nekenčiamiausi ir tuo didžiuojasi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mauras Klajoklis 2012-02-03 11:54
Sakyčiau lengvai tendencingas straipsnis arba man labai sekasi, nes skraidau nemažai ir dažniausiai Ryanair. Nešnekant dabar apie įvaizdį, tai mažiausiai lagaminų pametanti kompanija, lyderė dėl atvykimo laiko ir jei man pasitaikė problema su negeranoriškai ir piktai nusiteikusiu personalu - tai tik Lietuvoje. Dar nei karto neteko skrendant iš EU šalių mokėti už viršsvorį (Praktiškai visada viršiju), kad ir prieš savaitė lagamino svoris 21,4 (leidžiama 20) ir į kabiną 12, nors leidžiama tik 10. Svorį ir gabaritus iš mano patirties saugoti reikia taip pat tik Lietuvos aerouoste. Suprantama nereikia temptis į kabiną metras ant metro lagamino, mačiau ne vieną tautietį taip darantį ir paskui piktinantis užlaikant visą eilę ir nervinant tiek personalą tiek likusius keleivius. Jei turite ilgas kojas - teks užsisakinėti biznio klasę kitomis avialinijomis (Tik atkreipkite dėmesį, kad Ryanair suteikė jums galimybė už 100 kart mažesnę kainą tai padaryti jų avialinijose, perkant papildomą vietą kojoms, kur tilps na gal ne Sabonis, bet aukštaūgis žmogus tikrai prasisuks:)) ir nors mano ūgis 184, didelio diskomforto nejaučiu skrisdamas ir tris valandas, ko nepasakyčiau apie wizzair, va ten aukštesniems tikrai kančia. Nervinantis faktas dėl vietų, kaip aiškina pats Ryanair, yra dėl to, kad stiuardesės galėtų paskirstyti svorį vienodai lėktuve, tai vienas svarbiausių Boeing atstovybės reikalavimų tam lėktuvo modeliui kuriuo skraido Ryanair, tik manau, kad tai puikiai galima suderinti parduodant bilietus laikantis balanso ir leidžiant pasirinkti vietą. Skraidant vietiniais skrydžiais, grūsties niekada nebūna, visada randu laisvą vietą atsisėsti ir tikrai nei karto nepirkau Priority, tarptautiniais - tenka stoti į eilę, bet kaip pastebėjau pvz., kad ir Italijoje visai nesenai, eilė sustojo tik gal 15 minučių iki laipinimo ir prašau atkreipkite dėmesį į tai, kad pirmas eilėje buvo lietuvis . Kainos ir kokybės atžvilgiu, tai tikrai nėra blogiausia kompanija, nebent jūsų pastovus reisas Vilnius-Dublin. Gal kam labiau nepasisekė, pasidalinkite nuomone.
Swift RR 2012-02-03 14:19
o nėra Lietuvoj ne pigių, o normalių skrydžių bendrovių? Jei tektų skristi kažkur tai būtų baisu man
afor 2012-02-03 16:44
visos bedos buna isskrendant is lietuvos(net ir leidziantis), kitur kilant ar leidziantis su tavimi elgiasi kaip su zmogum. lietuvoje kaip su siuksle
Kupse123 2012-02-03 18:44
Pasidalinsiu savo ispudziais. Teko siais metais skristi 2 kartus - pirmasis buvo normaliomis (czech airlines) o kitas ryanair'u. Pirmuoju atveju buvo viskas gerai, net buvau labai nustebintas kad siais laikais NEMOKAMAI lektuvuose gerimai + sumustiniai. Tik Praha-Vilnius, velavo kokiom 20-30min del lietaus? Vieni sako kad su ryanair sunku is Lietuvos isskrist, na nezinau, man buvo atvirksciai, is Kauno buvo viskas normaliai iskrendant, neskaitant nedidelio velavimo, galbut per didele eile del zmoniu susidare. Bet nu atgal, tai siaubas. Lektuvas velavo visa valanda, dar daugiau, bet oro uoste bilietu/rankinio bagazo patikra(po check-in'o) turejo vykt laiku ir paskui visus savare i kaip aptvara toki ir kaip kvailiai stovekit laukit lektuvo. Taip pat nustebino, toks dalykas kad is duty-free nusipirkom bambali alyvuogiu aliejaus ir nenorejo musu praleisti, atseit tai priskaiciuojamas prie rankinio bagazo, o jau visi is musu turejo po 1. Nu bet prasisukom ten, pirmi praejo ir perdavem jiem. Dar ziauriai nervina tas dalykas kad ant ekranu visur skelbiama, kad ryanair'o 90% ten su virsum skrydziu ivyksta laiku, NE VELNIO! Bet o ka noret kaip uz tokia kaina?
Tommis 2012-02-03 19:35
Vilnius - Dublinas, bilietas į abi puses: su Ryanair 54 eurai, su AerLingus 152 eurai. Ką čia beišdiskutuosi...
TLas 2012-02-04 00:40
Nemanai kad sneki klisemis, kurias tau ir idiege pati kompanija? Pasakyk kaip nebusi lyderis pagal atvaziavimo laika, jei skrydziui Londonas-Kaunas, kuriam reikia visada 2h20min-2h40min. Numatysi 3 valandas. Tada net ir pavelaves 20 minuciu vis viena busi laiku. Taip kad sitas dalykas gan paprastas marketingo zaidimas. O jei tikra priezastis, kaip kad rukas, vulkano issiverzimas ar vejas. Tai tiek Ryanair tiek American Airlines neatskris laiku ir skrydi atides. Del pametamu lagaminu tas pats - tai kainuoja papildomai, beto pagrinde vidutinias ar zemesnes pajamas gaunantys klientai, todel daznai lagaminu net nera. Tik rankinis bagazas. Bepigu nepames, kai beveik netenka vezti. Todel vel pasikartosiu, tai tik marketingas ir jei tave tai taip lengvai itikino, siulau ismokt mastyt siek tiek giliau.