Tyrimas: Ketvirtadalis „Twitter“ pranešimų yra nieko verti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

outdoor 2012-02-04 12:08
Manau jau seniai tai buvo aisku. Facebook`e tikriausiai dar didesnis procentas "svarbiu" zinuciu.
bahuriux 2012-02-04 12:30
Kiek ketvirtadalis, nieko verti, manau kad geriausiu atveju ketvirtadalis isvi kazko vertu pranesimu. O siaip sitas staripsnis ir tokie tyrimai nieko verti. Ir apskritai nieko vertu straipsniu cia jau yra daugiau nei puse.
Giedriusd 2012-02-04 12:55
Pilnai pritariu Vien tik tokia mada nukopijuoti visiskai straipsni, paskui turi skaityti apie nesamones. Is kur cia istraukta kad du trecdaliai vertingos iformacijos yra toks santykis kuri galima vadinti 'tik'? Cia reiketu sakyti 'net'. Taigi paprastu zmoniu generuojamas turinys, o profesionalu, kaip sitoj svetainej, ir siekia toki auksta lygi, o jei paziuretume i facebook, kiekvienas paauglys ten generuoja trigubai-penkiagubai informacijos negu vyresnis asmuo ir didzioji dauguma to paauglio informacijos yra apie visiska nieka, as nustebciau jei ten siektu 20%, bet ir tai butu labai neblogas rezultatas tokiam saitui. Palyginau su sita svetaine, nes tikrai vis dazniau ir dazniau visokiu nesamoniu atsitinka. As nezinau, cia straipsniu rasymo maniera ar noras kad skaiytojas paspaustu milijona kartu visus linkus? Bet tikrai, tikrai negeriau sitai svetainei nuo paprasciausiai nukopijuotu ir nedakeptu straipsniu. Jei kopijuojat, bent paziurekit kokia rasymo maniera parasytas jis. Geriau maziau, bet kokybiskai!
Nierka 2012-02-04 17:57
Giedriusd, nu niekas tavęs neverčia skaityti viso straipsnio. Permeti antrašte akimis ir viskas. Aš straipsnio šio irgi neskaičiau net, o tiesiai komentarų skiltį atsidariau. Užtenka perskaityti antraštę, kad suprastum pagrindinę mintį.
Giedriusd 2012-02-04 20:15
na as per stipriai issireiskiau, nera sitas saitas blogas, bet naujiena apie tai kas man rupi, ir todel as tai skaitau. taciau pasirodo kad naujiena parasyta visiskai kitu tonu nei turetu buti. Kaip jau minejau, sitoks mazas procentas beverciu zinuciu kiekvienam socialiniam tinklui yra svajone. Viena aisku, kad profesionalus zurnalistas neparasys sitaip tokios naujienos, paziurejus is kur naujiena paimta, kyla klausimas ar naujienos yra isvis perskaitomos kai jas kopijuoja ar jos redaguojamos jei matoma, kad naujiena parasyta neprofesionaliai? Juk cia ne spaudos pranesimas, kur pabreziama kad redakcija uz turini neatsako, vadinasi redakcija atsako uz si turini ir tokiu atveju, as kaip vienas is skaitytoju, kurie bet kokiam naujienu portalui yra (ar bent turetu buti svarbiausi), isreiskiu savo nepasitenkinima. Juk jei niekas nieko nesakys, tai niekas nezinos ka keisti reikia, kas nepatinka skaitytojams. Prealeisti ir neskaityti as galiu, ir darau taip tose naujienose kuriose nieko neismanau ir skaitau tik idomumo delei, bet srityse kur kazka zinau, nenoriu tyleti, noriu kad bent keli zmones is visu perskaiciuju suzinotu kad tai ne visai teisingai parasytas straipsnis.
deivec 2012-02-05 09:50
nesupratau...nesuprantu ir nesuprasiu tokiu puslapiu reiksmes.....ateina pasirasineti vaikai i twiteri...kokia nauda is jo ??????????/ apart kad savininkai kala pinigus