„Anonymous“ ir karas dėl interneto. II dalis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Stebėtojas 2012-02-12 13:29
Sakyčiau, gana paprasta pamokyti visokius holivudus. Paviešini ką nors netinkamo apie kompaniją ir paskelbi akciją - nepirkit tos kompanijos produktų/paslaugų. Net įdomu, koks efektas būtų.
NemokuSkaityti 2012-02-12 16:37
Kad ir ką bepaviešintum, kompanijai - reklama. Beto, jeigu nėra nieko tokio šokiruojančio apie kompanija ką vertėtų paviešint? Keistas tamstos planas. O jei būtų kas nors juodo apie tam tikrą kompaniją, tai wikileaks ar anonymous būtų tai parodę, manau.
jamalou 2012-02-12 17:16
Kaži kas šiais informacijos laikais gali šokiruoti?? -> Kad Holivudo filme buvo žiauriai elgiamasi su drambliais.?? - Galvoji dėl to žmonės neitų į tą kiną?? Aš turėjau galimybę pažiūrėti tą filmą, bet dėl to fakto nežiūrėjau. Tik manau, kaži ar tokių daug kaip aš - manau žmonės labiau ieško pramogos ir žiūri į IMDb reitingą nei ten, kad dramblį sužalojo.. Nuostolis visai kompanijai, taip buvo, bet tikrai ne toks didelis kaip galėtų atrodyti. Bei Lietuvoje tarkime vyko Sartų lenktynės, pažiūrėjus į nuotraukas žirgų, tai siaubas apėmė, kaip taip galima... Ant minus 20 leisti žirgų lėkti ir kvėpuoti burna.?? Kas su tų organizatorių protais?? Gal juos reiktų pakinkyti ir priversti tokiame šaltyje tempi roges, plius perrišus virvę per burną - iš karto gerklę peršaltų, dar koks uždegimas įsimestų bei labai nušaltų liežuvį, kurį tektų galimai amputuoti. Nes gi liežuvis drėgnas ir daug greičiau šąla.. - Dėl to fakto niekada neeisiu į Sartų žirgų lenktynes ir neremsiu to renginio pirkdamas karštą arbatą su sumuštiniais.. Žodžiu žiauru ką žmonės daro dėl pinigų..
Analog 2012-02-12 18:12
Žiaurus elgesys su drambliais tau nieko, o žirgų lenktynės (visame pasaulyje priimtinas sportas), tau jau žiaurus elgesys? Tu pats pabandyk pakėlęs užpakalį nuo kedės pabėgiot lauke, įdomu per kur tu kvėpuosi, ar tik ne per burną?
jamalou 2012-02-12 18:44
Žiaurus ir su drambliais, todėl ir nežiūrėjau to filmo. Tik sakiau, kad manau, jog kitiems tai nė motais, svarbiau pats kinas. Įmanoma per nosį kvėpuoti bėgant, nereikia čia daug mokslo..
perihellis 2012-02-12 18:58
kad apaskutinį kartą tamsta bėgote? atletai paprastai įkvepia per nosį, iškvepia per burną. O kad įmanoma ar tai naudinga? taigi jei tai lenktynės, tai negi darysi, taip kaip tau patogiau, vitoj to, kad darytum, taip kaip geriau, teisingiau, greičiau ir tt.?
Juodulys 2012-02-13 14:46
Nebūkit kaip ta '-aitė' iš kažkokios gyvūnėlių mylėtojų organizacijos/parduotuvės: 'oj, arkliukui šalta, nes visas snukis apšarmojęs'. Ar jūs bent įsivaizduojate kiek kainuoja toks arklys? Negi manot, kad kas nors rizikuotų jų sveikata dėl kažkokių Sartų lenktynių? Kitaip sakant rizikuotų prarast didelius pinigus, suinvestuotus į arklį? Kitas klausimas, kada paskutinį kartą bėgiojot lauke? Esant rimtam minusui? Ką jau čia bėgiojot, kada paskutinį kartą tiesiog energingiau kvėpavot lauke? Barzda/ūsai, kartais net antakiai (arba kailis) apledija per porą minučių. Ir nuo to nieko blogo nesidaro.