LATGA-A nusivylę kūrėjai steigia naują agentūrą „Nata“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Impintinas 2012-02-23 19:24
Šie du tavo argumentai tikrai keistoki 1. Produkto kokybė nėra priežastis už jį nemokėti. 2. Pirkdamas naują duonos rūšį irgi nežinai jos skonio. Jei ji tau neskani, tai neprašysi grąžinti pinigų. Filmo atveju yra anonsai, gali pasižiūrėti aktorius, režisierių, atsiliepimai žiūrovų, kritikų ir pan.
blizzard 2012-02-23 19:36
Impintas aš lyginu praktiškai o ne teoriškai, dauguma tų trailerių ir anonsų neatitinka viso filmo kokybės, dažniausiai apie filmo vertę sužinai iš draugų ar kokių aprašymų internete, o kad viskas būtų greičiau tiesiog parsisiunti ir jį peržiūri. Aš asmeniškai nesu mėgėjas terliotis su filmais, manes netenkina daugumos filmų kokybė ir šeip nesu mėgėjas, nebent kokios dokumentikos. Sutinku su tavo teiginiu, tačiau neišbandęs negali žinot ar apsimoka pirkti tokį produktą už tokią kainą, tarkime pirkdamas automobilį turguje tu važiuoji jo apžiūrėti ir išbandyti, netgi gali pravaryti automobilio techninę apžiūrą, tai reiškia galia jį išbandyti visapusiškai, filmo iš trailerių visapusiškai neišbandysi. Tavo argumentas su duona nelabai tinka, duona yra nuolatinio naudojimo produktą, filmas yra galima sakyti vienkartinė pramoga, kartą peržiūrėjus antrą kartą kažin ar žiūrėsi, nebent filmas tau patiks. Priešingai nei duona, jeigu vieną kartą nepatiko, antrą kartą jos nepirksi.
nondescript 2012-02-23 20:23
Nereikia spręsti apie filmus iš trailerių ir anonsų - tai ta pati reklama, iš kurios jokio objektyvaus įspūdžio nesusidarysi, tam reikalui yra skirtos tokios svetainės kaip http://www.rottentomatoes.com/ kur gali pasiskaityti profesionalių kritikų recenzijų. Jei nepatiks vieno kritiko rašliava, galiausiai rasi tokį, kurio nuomonė sutaps su tavo - tada galėsi nesunkiai atsirinkti filmus. Tavo bėda, kad iš karto darai skubotas išvadas, kai su šituo reikalu esi visai nesusiduręs. Dėl duonos, žinok režisieriui ne ką mažiau svarbus geras jo vardas - jei filmas bus nevykęs, jis daugiau negaus finansavimo ir jo filmų daugiau niekas nežiūrės.