Kompiuterių gamintojas „Dell“ pasiekė rekordinius metinius rezultatus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MITEJUS 2012-02-26 15:41
turiu dell inspiron n5110 i7 4gb nvidia 525m. keikiuosi kad paemiau ji. peles tuoch padas neveikia nors draivai visi tinkami ekranas buna pageltes kartais bet veliau atsistato automatiskai ir buna viskas ciki piki. jei bandai koki zadima pazaist tai varganas kuleris vos ausina( vietos ausinimui pakankamai ne ant lovos gi laikau ji) cia tiek is mano asmenines patirties. jei kada pirksiu kita laptopa ateityje tai gink dieve ne dell.
mygatukas 2012-02-26 17:16
1. Jei gavai brokuotą, neš į garantinį, ir nebesvaik taip. Čia dėl touch-pad. 2. Nusipirksi už mažą kainą kitą su "tipo" gerais viduriais ir gausi tą patį š... tik kitoj rankoj.
MITEJUS 2012-02-26 19:18
1. Jei gavai brokuotą, neš į garantinį, ir nebesvaik taip. Čia dėl touch-pad. 2. Nusipirksi už mažą kainą kitą su "tipo" gerais viduriais ir gausi tą patį š... tik kitoj rankoj.[/quot 1.ka norejau pasakyti jok dell gamina nekokibiskus laptopus 2.ne pas mane viena tokios problemos su delais kas turi tai panasiai atsiliepia. 3.kaip perki nauja kompa tikiesi kad bus kokybiskas daiktas,o ne brokuotas sh, kaip deje man pasitaike(nenuskilo man) gerai kad garantinis yra. bet kai baiksis tai zinai "padlu" kist lt i suda kuris man pvz.: kas men ges.
Fikcija 2012-02-26 21:03
Dabartiniai daiktai yra gaminami kad, tik pratemptu garantini laikotarpi ir visi kinijoj stampuojami .Tai kad nera ko stebetis net del zinomu prekiniu zenklu niekines kokybes.Kapitalizme gaminti ilgaamziska ir patvaru daikta neapsimoka ir tuo viskas pasakyta.
Impintinas 2012-02-26 22:56
Anksčiau skalbyklės susidėdavo iš keliasdešimt, dabar- iš šimtų ar tūkstančių detalių. Tai jau vien tai didina nepatvarumą. Antra, iš itin kokybiškų detalių pagamintų daiktų dauguma mūsų neįpirktų. Tai ar geriau neturėt, turėt, bet prastesnį daiktą?
Sleepo 2012-02-26 23:50
Galiu patvirtini, kad Dell Inspiron serija tikrai nevykusi del daznu broku, kaip touch-pad random cursor movement ar absoliutus nejutrumas, wi-fi issijungimas, garso plokstes cirskimas. O didziausia blogybe, tai visiskai nevykes ausinimo dizainas. Procesorius randasi kairiame touch-pad sone, netoli virsutines paneles, tad juntamas karstis su delnu, o mazas, vos besisukantis cooleris virsutiniame kairiame kampe. Tikrai pernelyg didelis atstumas tarp cpu ir coolerio. Loptopo pakelimo aukscio truskta. Ant stalo pastatytui loptopui neuztanka tarpo itraukti pakankamai oro, kas vel kenkia ausinimui. Kas dar absurdiskiau, tai, kad i ji idetas i7 procesorius. Atrodo, kad tai pridera "galingam" loptopui, kuris skirtas ne kasdieniam web-browsing ar text reading/writting, taciau dell support atsakas i klausimus del aukstos temperaturos: "si loptopas nera skirtas zaidimam, modeliavimui ir kitokiom daug resursu reikalaujanciom veiklom." Po velniu, kas per?! Normali sio loptopo temperatura tiesiog rasant cia, technologijos.lt, 53-55 laipsniai celcijaus. Isijungus photoshop pakyla iki 70 laipsniu. Kanors pazaisti tiesiog neimanoma. Isties, tai siandien mano n5110 inspironas issijunge pazaidus gan senoka nfs:carbon ant medium nustatymu ir 1024 rezoliucijos. Isorinis Cooling pad temperatura numusa vos 3-5 laipsniais. Tai teik is mano nusivylimo posto. Tikrai nepirkite Dell inspiron, bent tol, kol nebus isleisti naujesni modeliai be defektu.
Tatsuo 2012-02-27 06:14
Turiu Dell XPS 15 ir tikrai nesiskundžiu. Viskas veikia puikiai.
Vytax 2012-02-27 09:15
Dell Inspirion visada buvo šlamštas orientuotas į kuo mažesnę kainą. Todėl kokybė savaime suprantama kokia šitokių kompiuterių. Jei reikia kokybės tai geriau rinktis bent jau Dell Vostro, o jei yra galimybių tai Dell Latitude ar Dell XPS.