Prancūzas reikalauja €10000 už nuotrauką "Google Street View" sistemoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2012-03-05 11:19
Pirma, tegul nemyza kur papuola. Kai jau zmogus myza savam kieme, tai jau viskas aisku apie toki zmogu.
RealEfect 2012-03-05 11:32
Na siaip as ne nesiparinciau del to, kai tokia prasta kokybe, nebent cia tik prasta, o per google maps ji tokia nera, bet siaip, ar taip jeigu zmogus aiskiai matosi tuomet zmogus turi teise tai padaryti, nes google neturi teises fotografuoti aiskiai zmoniu, kad matytusi veidai ir juos galima butu atpazinti.Cia ko gero zmogus padave google i teisma tik del to, kad gali gauti naudos-pinigu, kito paaiskinimo as nematau, nes sakykime jeigu taves neatpazins niekas, tai kokio velnio cia padavinet i teismus, gi tu tik vienas zinosi...
Giedriusd 2012-03-05 11:33
Vau, kokie teiginiai ir verdiktai is vieno vienintelio zmogaus poelgio. Nesakau kad zmogus teisingai daro, kvaila priezastis paduoti i teisma del to, bet myzti savam kieme, iprasta daugeliui kaimo zmoniu.
nondescript 2012-03-05 11:43
Tai bent jau nueitų užkampo, o ne ties pagrindine gatve. Išpindėjęs kaimietis ir tiek. O street view savęs neatpažinsit, nes veidai automatiškai išliejami.
HardAxe 2012-03-05 12:27
5 namų kaime ir be galvos kaimyną savo kieme nufotografuotą pažinsi
marazas 2012-03-05 14:13
Kai tėvai buvo Prancūzijoj, tai pasibaisėjo, nes jie ten myža, šiukšlina kur papuola ir visai dėl to nesiparina. Tai čia ta nuotrauka manęs visai nestebina. O žmogelis turbūt užsidirbt pinigų sugalvojo ir tiek.
Morkis 2012-03-05 17:31
Lietuvis maziausiai dar viena nuli dadetu.
cave_dweller 2012-03-05 19:40
Anot pačių prancūzų, šiukšlindami jie duoda darbo kitiems, kuriamos darbo vietos Mane irgi nustebino iš pradžių, kai pamačiau kaip jie nesidrovėdami šiukšlina ir ne kokiam kaime, bet netgi pačios sostinės centrinėse gatvėse. O vat pvz liuxenburge priešingai, idiali tvarka gatvėse. Tokios net pareigybės, kaip šlavėjai neturi, nes patys gyventojai palaiko švarą. O atrodo artimos valstybės, kaimynės, kalba ta pati, o mentalitetas skiriasi
immortallt 2012-03-05 20:41
Pasiteisinimas, cia tos kuriamos darbo vietos. Tegul geria savo myzalus, va tada tai kurs darbo vietas medicinos srityje.
andriulis 2012-03-05 21:38
Nei cia myzimas kaltas nei geda del kazkokiu veiksmu. Taip pat pasielgciau kaip ir tas vyras, duociau i teisma google. Jiems tie pinigai yra niekiniai, o zmogeliui tikriausiai apie 6 atlyginimai. Tuoj jus fotkins google per jusu namo langus ir rodys visam pasauliui. Paslauga vadinsis google room view, o jus tuomet tikriausiai diskutuosit, kaip tas zmogus namu nesusitvarkes
immortallt 2012-03-05 21:56
Siaip pagal istatymus nuo gatves galima fotografuoti vaizda. O kad jis myza viesoje vietoje, kur bet kuris pravaziuojantis/praeinantis mato ta pati, tai tikrai nera pagrindas ieskiniui ir jei teisejas normalus nemanau, kad priteis. Nes veido nesimato, masinos numeriu nesimato.
nofuture 2012-03-07 00:05
O kuriu velniu googlui fotkinti kas dedasi kiekvieno zogaus asmeniniame kieme. Net jei jis ozka dulkina, tai jo asmeninis reikalas. Tai jo peivatus kiemas, ir G tures atsakyti. Is esmes egzistuoja technologijos nuskaityti jusu lango virpesius ir leisti pasauliui zinoti apie ka jus kalbate. Tikriaisiai pritarianciu guglui nuoone, tokie veiksmai teiseti ir leidziami, net jei jie paviesinti internete ir viesai prieinami viesai. O gal jus uz uzdaru duru krus..tes ir garsiai keikete kaimynus, jei tik jus tai juz uzveda... O vat googlas vaziaves pro sali su naudomis 3d silumos kameromis ir kitomis technologiju naujovemis perteike tiek vaizda tiek garsa, ar labai patenkinti liktumete? Juk tecnologijos, nereikejo nesamoniu isdirbineti. tikiuosi bicas laimes ir dar prisiteis gerokai didesne suma.
Cigaras 2012-03-07 00:42
Joo, korporacijos interesai keliami aukščiau žmogaus... Manęs niekas neklausia ar aš noriu būti nuotraukoje, ar nenoriu. Ar aš noriu kad mano privačios valdos nuotraukos būtų publikuojamos, vardan korporacijos interesų ar aš nenoriu... Aš niekas paprastai tariant esu. Korporacija>paprastas žmogus.