Naujojo „iPad 3“ palyginimas su „Android“ konkurentais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Iko 2012-03-09 15:33
Jau seniai pastebejau, kad apple produktu kainas vejasi kiti gamintojai o produktai tampa lygus. Nebera taip kaip 2007 kai Iphone konkurentai siulydavo kelis kartus geresni produkta uz kelis kartus mazesne kaina. Tiek Iphone 4s ir samsung galaxy s2 yra galima sakyti vienodi specifikacijom o kainos skirtumas tera apie 10%. Sitas palyginimas tik dar labiau tai patvirtina - Toshiba akivaizdziai prastesnis, o kainos galima sakyti vienodos. Esu tikras, kad kiti produktai kainuos tiek pat arba daugiau negu Ipad3.
Lex 2012-03-09 15:44
http://www.sammobile.com/wp-content/upl ... w-iPad.jpg Ir nepamirskim... Samsung’s answer on Apple new iPad will come soon! Yesterday Apple presented their new iPad. We of SamMobile started on our twitter page to tweet two things: - Remember: Samsung unveils Exynos 5250 2GHz ARM Cortex-A15 chip… second quarter of 2012. - Apple #iPad3 2048 x 1536 – - – 2560 x 1600 next gen Samsung. The first rumour are telling now that Samsung might come up with a new tablet tomorrow! This tablet will use the new GEN of Samsung Exynos 5250 processors. Not a realy strange because Samsung planned this Exynos in the first half of 2012! Another details are Android 4.0 and Samsung own Touch-Wiz interface. This tablet will use a 11.6” screen and hopefully also Super Amoled. So what yout hink about that? 2 days after Apple HELLO NEXT GEN! Taigi yra klaidinga kazka dabar reiksti kada uz keliu dienu pasirodo samsung tabas ciut ne per pus lenkentis ipad3 Taigi 2GHz procas dual core toks ekranas 2560x1600 maziausiai manau 1,5ghz ram ir itariu fotikas bus ne mazesnis 5mpx
immortallt 2012-03-09 16:08
Pala pala, asus ekranas gal kiek silpnesnis, ten kokiais pora procentu, bet tik tiek. Lauksim dar aisku kainos. Rimti trukumai mano akimis: ipad'e nera HDMI jungties bei korteliu skaitytuvo. Tad netinka ne kiek jei fotografuoji, nes tiesiog nuotrauku negali perziuret.
BeVardo 2012-03-09 16:23
Tiesa sakant, ir paskaičius kitą straipsnį (apie ipad3 pirkėjų pageidavimus) man nesuprantama - o kam hmdi jungtis? ir sd kortelė? AirPlay, WiFi, Bluetooth4 netinka? Apple TV berods turi hdmi jungtį (99USD). Gal kam nors ir patinka laidai - mane tai jie biesina. O ir Fotografijų (didžiąją raide) su iPad daryti neparanku.
Lex 2012-03-09 16:28
kam HDMI jungtis???? gal juokauji?? i tv pajungti. Kam SD kortele ? taigi tas ir zudo apple produktus nes be jos negali praplesti atminties. nereishkia kad tu neuzkrauni visos hdd tai nereiskia kad ir kiti jos neuzpildo . laikau ssd filmus ,foto,muzika , failus, juos nesiotis lengviau nei visa tableta. P.S "suprantu" bendrai jei net HDMI rasai HMDI..
Anonymous 2012-03-09 16:40
hehe, del samsungo, tai dar paziuresim.. nes apie ji parase zmogus, cituoju as kaip vartotojas samsungo, tai galiu pasakyti, kad maniskis galaxy tab 10.1 yra totalus meslas, nes ziauriai stringa.. ir man net nelabai idomu kiek ten jame branduoliu ar ramu, nes faktas stuksena i pasirdzius.. ir graudu darosi, kad htc desire kurkas geriau optimizuotas ir greiciau veikia uz kurkas galingesne gelezi.. manau apple galetu isleisti plansete kad ir su 5gb ram, bet to nedaro, nes ju tiek nereikia.. pas juos viskas apgalvota, o ne sudeti didziausi parametrai uz pigiausia kaina.. apie samsungo kameras as isvis patylesiu geriau.. jau geriau tegul numeta 100$ ir isvis ju nededa, nes jos nepanaudojamos del prastos kokybes ir man visiskai nusispjaut kiek ten megapixeliu.. cia tas pats kas su nokia, 41megapixelis, bet realiai cia tik komercinis triukas, bet siuo atveju ju kamera tenka pripazinti, nes kokybe yra panaudojama realiam gyvenime.. del hdmi jungties, tai nespekit dziaugtis ir paklauskit savininku ar jas panaudoja, nes kazkaip HD filmu net nepaveza, o suderinama tikrai ne su visais monitoriais ir televizoriais.. nebent esate samsung tv ar monitoriaus savininkas.. del sd korteles, tai ipad niekad jos neturejo.. zinot kodel pas ipad nera, o pas kitus kaikuriuos yra? (beja pas samsunga ir nera) Ogi todel, kad applas neskaiciuoja pinigu kurdamas daikta ir nenorejo, kad zmones kentetu del prastesnio performanco, todel iskart sukiso didesnes vidines atmintis.. atminties kad ir 16GB pakaks visiems, nes kolkas HD filmu nelabai kas pavezdavo.. o ir plansete skirta ne filmams ziureti.. applistai del filmu garantuotai pirksis apple tv.. jis pigus ir wifi streaminimas is bet kurio apple irenginio.. todel jiems tas hdmi yra mazu maziausiai juokingas ir dvelkia akmens amziumi.. o del to kas geresnis, tai geresnis bus tas kuri nusipirksite.. bet mano nuomone, jei jums duotu android ir ipad vienai savaitei pasibandymams, tai manau android pardavimai kristu maziausiai dvigubai..
Lex 2012-03-09 16:44
as kaip vartotojas samsungo, tai galiu pasakyti, kad maniskis galaxy tab 10.1 yra totalus meslas, nes ziauriai stringa.. ir man net nelabai idomu kiek ten jame branduoliu ar ramu, nes faktas stuksena i pasirdzius.. ir graudu darosi, kad htc desire kurkas geriau optimizuotas ir greiciau veikia uz kurkas galingesne gelezi.. Lygini telefona su plansete? Pas mane pati samsung tab 8,9 http://www.youtube.com/watch?v=OhR9ScWtUuE ir tu strigimu nera kazka nuspangai ir uzsisvajojai su nesamonemis. Apie kameras prabilai cia su tuo paciu tabletu filmuota 3,2mpx gali pasijungti HD kad geriau matytum. LOL http://www.youtube.com/watch?v=NF_82w0Vcyg
BeVardo 2012-03-09 16:44
Pala. O kam į TV jungti planšetą už 2000Lt? Gal tada parankiau TV su SD nusipirkti? iPad kaip TV priedelis? Bijau Applas nenusileis taip žemai, juolab, kaip minėjau yra AppleTV. Pigus. O SD su filmais perki ar įrašai? Jei įrašai, tai reikia manyti, turi ir kompą namie. Ir wifi korta ar routeris nėra labai brangūs. Ar ne? Manau, iPad, nebuvo sugalvotas kolektyviniam naudojimui - tam yra kiti įrenginiai - žymiai pigesni. Todėl ir nesuprantu.
Anonymous 2012-03-09 16:46
jei pakomentavus tavo atsakyma, tai graudu siek tiek.. pirma issiaiskink ka reiskia AirPlay, tada primesk dar apple tv.. kurio kaina nera tokia didele.. ant tiek nedidele, kad net verta susimastyti ar verta svaistyt pinigus ant hdmi kabeliu ir korteliu..
Lex 2012-03-09 16:48
Pala. O kam į TV jungti planšetą už 2000Lt? Gal tada parankiau TV su SD nusipirkti? iPad kaip TV priedelis? Bijau Applas nenusileis taip žemai, juolab, kaip minėjau yra AppleTV. Pigus. O SD su filmais perki ar įrašai? Jei įrašai, tai reikia manyti, turi ir kompą namie. Ir wifi korta ar routeris nėra labai brangūs. Ar ne? Manau, iPad, nebuvo sugalvotas kolektyviniam naudojimui - tam yra kiti įrenginiai - žymiai pigesni. Todėl ir nesuprantu.[/quote] Vat blogai kad nesupranti, kaip ir foto aparata, kaip ir video medziaga nufilmuota ir visa kita pajungus GALIMA ZIURETI BLEMBA
Anonymous 2012-03-09 16:53
lex, gal pas tave android 2.x versija, kad nestringa.. nepasakok tu man geriau ar stringa ar nestringa mano plansete.. jei kas nors noretu keisti i ipad2, tai as su mielu noru iskeisciau.. nei vieno ibrezimo ir priedu nepigiu prideciau.. kaina realiai dar didesne uz standartini plika ipad2.. ir strigimai tikrai ne ant webo browsinimo, nebent butu flashu ir nemazai atidarytu skirtuku..
Lex 2012-03-09 16:53
Stai mano SGS2 visi verkia oi samsungas stringa mmm koks jis blogas vaikai vaikai. as jau 3 metai tvarkau kompus ir telefonus bei ju programine yranga.. ir nei karto nepastebejau kad striktu nei padas kuri turiu nei sgs2 VIDEO ------> taip cia mano filmavau su padu kuris turi 3,2mpx http://www.youtube.com/watch?v=UlLOdReeFdo
Lex 2012-03-09 16:54
pas mane honeycomb 3,2v ir nestringa. jei nori asmenishkai galiu padaryti video tau su visais irodymais.
Lex 2012-03-09 16:54
pas mane honeycomb 3,2v ir nestringa. jei nori asmenishkai galiu padaryti video tau su visais irodymais.
Anonymous 2012-03-09 16:58
pirmiausia, tai cituok normaliai, nes pradeda plaktis tavo ir kitu pasisakymai i kruva.. cia ne kiti, o tu nesupranti.. butent kad siuo atzvilgiu kuriuo tu ziuri yra daug patogiau naudotis ipad su airplay/apple tv. zodziu nebera cia ka daugiau diskutuoti.. pirma nueik issiaiskink kam jie skirti.. ir jei kazko nesuprasi tada klausk, o ne aiskink, kad daug patogiau pajungti kabeli prie teliko ir ziureti..
BeVardo 2012-03-09 16:59
50s ? ir dar keliose vietose - man pasirodė, kad reikia keliu judesiukų vienam veiksmui. vadinčiau - striginėja. bet gal aš per daug noriu.
Lex 2012-03-09 17:00
Na buk geras atsakyk turi ta apple tv? ir kiek ju turi zmoniu Lietuvoje ? (na kiek Lietuvoje manau nezinosi) bet esme manai daug ?
Lex 2012-03-09 17:00
Na buk geras atsakyk turi ta apple tv? ir kiek ju turi zmoniu Lietuvoje ? (na kiek Lietuvoje manau nezinosi) bet esme manai daug ?
Lex 2012-03-09 17:01
ta prasme 50s?
Anonymous 2012-03-09 17:03
bliamba, gaila as neturiu kameros, tai parodyciau tau konkreciai kaip ir kas stringa.. beja, kai ipada 2 turesi salia saviskio, tai butinai isijunk google maps ir atlik tuos pacius veiksmus ant abieju..