Išmaniųjų telefonų savininkų JAV skaičius viršijo 100 mln.

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2012-03-10 14:25
Įdomu kiek lietuvių turi išmaniųjų telefonų?
Analog 2012-03-10 14:27
Noškė su symbianu jau išmani ar dar kvaila?
Anonymous 2012-03-10 14:48
Na, išmanūs realiai
Pumper 2012-03-10 15:04
O iš 100 milijonų mobiliakų, keli milijonai savininkų patys išmanūs?
Anonymous 2012-03-10 15:41
Kas čia per išaukštinimai savo protinių sugebėjimų?
Analog 2012-03-10 15:56
Normaliai klausia. Tas žodis "išmanus" tai daug kam tik dėl to, kad mandriau ir solidžiau (tame nieko blogo nematau), nes mažai kas naudoja tas išmanias funkcijas.
Anonymous 2012-03-10 17:03
Prie ko čia tas išmanusis telefonas ir išmanus vartotojas? Iš dalies išmanus telefonas turi tarnauti vartotojui, o ne vartotojas jam, gal dėl to ir išmanusis? Klausimas, ar tikrai išmanus vartotojas, tas kuris galvoja, kad turi tarnauti savo telefonui daugiau, nei jis jam. Mano išmanusis telefonas puikiai tarnauja. Pvz. ištraukia visus fb ir skype vartotojų gimtadienius ir praneša man apie juos.. O prie kontaktų automatiškai prikabino nuotraukas. O kai skambina, paėmus į rankas telefoną, jis prityla, o padėjus atgal ant stalo jis visiškai nutyla, bet jei ilgai niekas nepaima, tai tik garsėja ir garsėja, nes supranta, ką aš darau ir kodėl tai darau. Aš to neprašiau išmanaus telefono, bet jis buvo toks protingas, kad pats susiprotėjo, jog tai naudinga ir patogu man. dar klausimų ar neaiškumų bus?
kionig 2012-03-10 19:59
Bus.
BadAss 2012-03-10 22:28
Kad lietuvoje irgi daugeja tu smartphonu, kur tik pasiziuri, kas daugiau pinigu turi, tuo iphonas rankose naujausias.... O kaip pagalvoji, kam jam/jai jo reikia? Nes mada gi, kieciau atrodysi... Nezinau ar tik man, bet kai pagalvoji, nebuvo seniau nei telefonu, nei kompiuteriu ir viskas buvo daug geriau, zmones ne kai robotai budavo, o dabar kai pasiziuri kur ritasi pasaulis, tai baisu darosi....Nu gal man vienam cia taip.
HiTech 2012-03-10 22:28
Gal aš jau senstu (man net 22), bet išvis nejaučiu poreikio įsigyti "ale šūstro" telefono, kaip tik nusipirkau patį paprasčiausią telefoną, kuriuo gali atlikt tik pagrindines funkcijas (skambutis, žinutė, skaičiuotuvas, žadintuvas, kalendorius, chronometras ir vsio) bet jų man pilnai užtenka. Ir nematau tikslo pirkti iPhono, ar galaxy ar kokio desireHD, kad parsisiuntus programėlę galėtum sukrėtus telefoną "atidaryt žiebtuvėly, o papūtus užgesint liepsną". Geriau sutaupytus pinigus pridedu neperkant smartphono prisidedu prie laptopui skirtų pinigų ir turiu gerą kompą, kurio resursus galiu realiai išnaudoti tiek darbui tiek ir pramogoms, o su telefu filmu nepažiūrėsi normaliai, tie žaidimai už savaitės nusibos belenkaip ir vistiek pasiliksi tik prie skambinimo, sms ir žadintuvo funkciju na dar kas išmaniajame gerai, tai gps ir mp3 grotuvo funkcijos, bet norint šiu funkcijų nebūtina pirkt išmaniojo už pusantro tūkst. ir daugiau. Beje dar galiu pasidžiaugt savaite neišsikraunančia to paprasto telefono baterija
RealEfect 2012-03-11 18:33
Tai tau gal ir uztenka to paprasto telefoniuko, bet kitiem reikia kai ko daugiau,kitiem zmonem tiesiog patinka meniski dalykai, jiems patinka tos animacijos, kurias gali atkurti telefonas, taip pat kaip ir gera grafika, na o is zaidimu galiu pasakyti, kad galima rasti ir tikrai neblogu, ir siaip juk visa laika negeiminsi, o tik tuomet, kai uzeis noras, nusibos geiminti?Tuomet pilna tu zaidimu is kuriu tikrai atrasi idomu, as jau metai kaip turiu ismnaju telefona ir vis dar surandu tu zaidimu, bent karta viena suzaidziu per diena.Beto is appsu ne tik zaidimai yra, yra ir labai naudingu appsu, kurie skirti ir naujienoms perziureti, aisku jei yra internetas (na bet kaipgi ismanusis be interneto ), taip pat ivairiu programikiu naudingu zmonems, kurie uzsiima sportu, skype, kuri gali turet, kad ir kur budamas,na apskritai ziurint i ismanuji jis tikrai naudingas, reikia tik labiau patyrineti ir atrasi kas bus paciam tau reikalinga ir naudinga Kas del muzikos, tai tu sumokesi uz mp3 kokius 300-400lt(gera toki), bet kam tau taip daryti, jeigu nusipirksi ismanuji ir viskas ko reikia bus jame:P
Paprastas_zmogus 2012-03-11 18:41
O vat įdomu... Kaip tokie žmonės sugeba įlysti kitam į galvą ir perskaityti, kodėl jis pirko kažkokį daiktą... Pamatai mieste žmogų su smartfonu, nužvelgi nuo ausų iki kojų ir iškart nuosprendis - pirko dėl mados... Nužiūri kitą - dėl mados...
immortallt 2012-03-11 18:49
Leisk pataisyt, tie kurie maziau pinigu turi puola pirkti kieciausius telefonus.
Pumper 2012-03-11 19:01
Kaip bepavadinsi šitą reiškinį, vis tiek neįrodysi, kad perka tuos telefonus tik tie, kuriem tikrai reikia jų funkcijų. Esmė tame, kad vartotojiškoj ir pinigų garbinimo visuomenėj gyvenam, todėl tie, kurie perka naujausius telefonus už porą tūkstančių labai dažnai perka juos ne tam, kad neužtenka skambinimo funkcijos, o tam, kad pademonstruotų "varguoliam" (nors pats gal tik minimumą uždirba) savo aukštesnę socialinę padėtį, kiti, kad nebūtų "durnesni" už turinčius smartphonus ir pan.
Paprastas_zmogus 2012-03-11 19:20
Aš nesigilinu, kas ir kodėl perka juos Manau, kad yra dalis, kurie perka dėl žaidimų, yra dalis, kurie perka dėl navigacijos, yra perkančių dėl emeilo, yra perkančių dėl kažkokių specifinių programų, yra ir kam šiaip dizainas aparato labai patinka... Dar yra dalis, kurie tiesiog yra IT entuziastai, norintys turėti naujausių technologijų Aš išvis nesuprantu, ką reiškia pirkti daiktą "dėl mados". Perki daiktą, nes tinka ir patinka. Ir ką reiškia "tikrai reikia" ? Jeigu žmogus gali sau leisti ir jam tas daiktas patinka, tai ir nusipirko. manęs tai visai nekąso, kam nepažįstami žmonės leidžia SAVO pinigus.
BadAss 2012-03-11 20:40
Nezinau, gal ir taip, bet esme, kad daznai zmones perka ne is butinybes tureti ta daigta, o tiesiog siaip sau, daugiau blizguciu, graziau atrodo ir t.t.
Anonymous 2012-03-11 21:44
Kaip tai amerikėj populiariausias samsungas?! Atsilieka vietiniai gamintojai nuo korėjiečių? Čia kai paskaitai internetą - tai tik amerikonai moka gamint, o kiti nesąmones kepa... Ar aplius irgi korėjiečių?!
BadAss 2012-03-11 22:01
Nu kodel.... Samsung'as didziausias telefonu gamintojas kiek zinau, tai visai tiketina, kad ir populiariausias, nes parduoda daugiausiai is visu.
immortallt 2012-03-11 22:15
Visiskai sutinku, pats isigijau HTC Desire del keletos dalyku: 1) smalsumo - megstu technika 2) praverte kol dirbau pirmame darbe, kai dienotvarke buvo derinama su bendradarbiais, klientais ir primesdavo tvarkarasti, o pats ne visada prie kompo buni 3) labai patiko programa NOOM, su kuria malonu ir lengva mesti svori + vazinejantis dviraciu veikia kaip visas dviracio kompiuteris uz kokius 400-600LT, jei nusipirksi dar pulso matuokli, tai gausis iranga uz 1200. 4) kartais prireikia GPS 5) labai patogu naudojantis viesuoju, kai gerai nepazisti miesto Bet siaip, tai daugiau zaisliukas, kuri pasiemiau tik del to, kad imoneje buvo prisikaupe tasku, kuriuos reikejo arba isleisti, arba prarasti.
Anonymous 2012-03-11 23:03
Tie, kas neturi smarto - niekina tuos, kurie turi. Tipo, tik dėl grožio, nafik reik, man ir plyta veik. Tie, kas turi smartus - niekina tuos, kurie turi skambykles.Tipo, kaimiečiai, nė telefonu nemoka naudotis. Abiejų pusių argumentai - stiprūs ir pagrįsti Rimtai! Galų gale naudojimąsis ar nesinaudojimas smartu - nėra nei proto, nei kvailumo požymis Bet ginčytis juk smagu?