Tai, dėl ko naujasis „iPad“ pavadintas tiesiog „iPad“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sabotan 2012-03-10 14:27
Jaučiu tuoj kas antras stripsnis apie apple bus .
Manvydas 2012-03-10 14:35
Matyt, čia gal kokia nauja reklamos rūšis.Paprastos reklamos mažai kuo tepadeda, nes lengva užblokuot, o čia vistiek nors pavadinimą straipsnio paskaitai.
Anonymous 2012-03-10 14:35
Labai teisingai pasielgta. Cituoju: "Dabar, regis, „Apple“ nori, kad jums nerūpėtų kokios kartos „iPad“ modelį jūs turite.". Būtent, užtai jie nusipelno pagarbos, nes jie veikia ne pagal komercinias taisykles. Jie nori, kad visi iPad savininkai jaustūsi laimingi ir kai paklausia draugas kokią planšetę turi, galėtų pasididžiuodamas sakyti iPad. Nereikėtų pirkti kaskart naują iPad, kad nesijaustų atsilikęs nuo naujovių. Pripažinkite, jei nebūtų ant iPhone skaičiukų, tai mažai kam rūpėtų, kelintą iPhone matome, nes tai būtų tiesiog iPhone. Dėl to man ir patinka apple, nes jam nusispjaut dėl savikainos, jam svarbiausia klientas ir jo pasitenkinimas naudojant jo produktus. Jie net rūpinasi, kad nesijustumėt nelaimingais, kai išleidžiami nauji ir patobulinti produktai.
Paprastas_zmogus 2012-03-10 14:37
Gerb. redakcija, Ar tikrai ne per daug beverčių "naujienų" apie Apple?
Anonymous 2012-03-10 14:41
Jei nepatinka, tai neskaityk. Aš asmeniškai neskaitau man neįdomių. Nesuprantu, kas Jums nepatinka. Lietuvoje daugiau nelabai yra puslapių, kur galėtum pasiskaityti tokių įdomių dalykėlių.. Tokias naujienas dažniausiai skaitau anglų k., tad kodėl gi ne? Aš už tai, kad ir toliau apie tai rašytų. Be to pagal komentarų skaičių galima spręsti, kad tikrai įdomios temos skaitytojams.
hostgator 2012-03-10 14:45
Ne, tai aukšto lygio naujiena ir ji turi būti paskelbta.
Fostil 2012-03-10 14:47
Susiprato jog revoliuciju nebesugeba pristatyti, tai ir eina main streamo keliu, pristatydami paprastus prietaisus, kuriuos visi iki vieno sugeba pagaminti.
Anonymous 2012-03-10 14:52
Kažką sakei ar man pasigirdo? Šiaip jau pats iPad buvo, kaip revoliucija ir pradžia planšetinių kompiuterių, kaip ir iPhone su iPod touch. Jei grįžti toli į praeitį, tai apple buvo pradininkė ir tarp asmeninių kompiuterių. Jie moka ir nebijo pristatyti naujus produktus. Įdomiausia tai, kad jiems puikiai sekasi ir pristačius nelieka užmirštami. Gal todėl, kad viską padaro iki galo ir tvarkingai.
Paprastas_zmogus 2012-03-10 15:06
Xex, Manau kažkokia kritika tikrai reikalinga jei norim, kad ir toliau būtų įdomu skaityti. Tokie straipsniai mano galva tikrai nėra įdomūs ir technologijų pasaulio kontekste - who cares???
widdo 2012-03-10 15:13
Is tiesu dziaugiuosi tuo, kad obuolys isleidzia kazka naujo ir geresnio nei anksciau. Bet pirkti jo niekada nepirkciau. O dziaugiuosi del to, kad uzduoda stimula androidui ir kad plansetiniai, jeigu vystysis ir toliau tokiais tempais, tai po keliu metu galingumu aplenks ir stacionarius PC. Ipad manau daugiau namu seimininkems skirtas, nors ir tai klausimas ar jos mokes isikelti bent foto, muzikos i ji, jeigu isgirdusios zodi jailbreak paklaus su kuo jis valgomas. Nebandau cia girti android, turi daug minusu jis, bet negaliu nepastebeti ir obuoliniu, kurie tiesiog kaip narkomanai sedi ant apple adatos ir bet kuri ju produkcijos trukuma pristato kaip privaluma. Jokio objektyvumo is ju puses nereikia ir tiketis. kai kurie manau nepagydomi. O zmogui bandanciam paciam susigaudyti kuria sistema pasirinkti, siulyciau pasiskaityti atsiliepimus ir tu, kurie sedeje ant apple perlipo ant android. Skaiciau nemazai tokiu ir vardijo keikdami visus jo minusus, o ju tikrai nemazai. Pridekime dar ir tai, kad nusipirkti ipad viena, bet nereikia pamirsti kiek sumokesi uz programeles, kuriu norisi kiekvienam. Androidui nesu isleides ne cento, o naudojuosi visu kas geriausia
Manvydas 2012-03-10 15:15
Tavo nuomonė seniai aiški, parduotum ir motiną už ipadą ar iphoną.Niekam neįdomu, kokie tie ipuodai geriausi, nuostabiausi ir neįtikėtini.Kai ateinu į technologijos.lt tai ir tikiuosi, kad perskaitysiu kažką įdomaus apie technologijas, visatą ar po galais mediciną.Bet ne eilinį kartą matysiu straipsnį: Ipad, ipad, ipad, ipdhone...Jeigu tu jau taip sudievini tą apple, šia: http://www.apple.com/lt/ tavo meka.Ok?
wi_lius 2012-03-10 15:17
Koks skirtumas, ar bus „iPad“, ar „iPad 3“. Vis tiek, kai paklaus, kokį turi, sakys, kad trečią. Čia kaip su mašinom, kai modelis patikslinamas metais, pvz: Passat 2003 metų.
Anonymous 2012-03-10 15:23
kokia neapykantą tave slegia? kaip drysti sakyti ką už ką parduočiau dėl kažko.. jei tave gyvenimas nuskriaudė, tai nereiškias, kad visus turi skriausti.
Manvydas 2012-03-10 15:32
Mane gyvenimas nenuskriaudė patikėk zuiki bet iš tavo tokių post'ų susidaro, toks įvaizdis.
Anonymous 2012-03-10 16:18
nesakys, kai išleis 5.. paklausk savininkų apie macbookus, tikrai niekas nesako metų.. nes yra macbook pro ir macbook air, o ten ar korpusas plastikinis ar aliuminis matai pats.
Ketleris 2012-03-10 16:21
Mantvydai sori jei nokia ar bmw nustotu duot vardus savo gaminiam tai butu svarbu zinot kekvienam paprastam vartotojui, taigi siuo atveju tu didelis apple fobikas.
Anonymous 2012-03-10 16:50
nesuprantu, kaip nesuprantami akivaizdūs dalykai.. apple nori paprastų pavadinimų ir kia padaro kažką evoliucinio, tada pervadina, kaip macbook air. iPhonus irgi galėtų vadinti tiesiog iPhonais, o kai sukurs kažką vėl naujoviško ir revoliucioningo, tai pridėti kokį žodį. Dėl bmw, tai galiu irgi pasakyti, kad dažniausiai sako turiu bmw 3, 5 ar 7 klasės. Geriausiu atveju pamini, kad senukas, bet metų ten nelabai švaistosi apart žmonių priklijuotom etiketėm, kaip kregždė ir panašiai, nebent pamišę dėl automobilių, tai ir metus pradeda aiškintis.. Tai šiuo atveju geekam bus įdomu, bet paprastiems vartotojams, daugiausia kas gali būti įdomu, tai išvaizda.. Kaip dabar turiu apple kompa. Tai geriausiu atveju manes paklaus ar tai pro, ar tai air, ar tai imac? p.s. ketleri, čia tu, tas tikrasis komikas ketleris?
faktas 2012-03-10 17:17
Susipjovėt dėl Apple. Kaip visada... O realiai aš manau, jog prie tokios strategijos pereita tik dėl to, kad ateityje Apple produktų atnaujinimai bus labiau kosmetiniai nei inovaciniai. Iš esmės visos geriausios technologijos jau naudojamos. Bet komercine prasme nemanau, kad tai labai geras sprendimas. Žmonės perka ne daiktą, o būtent skaičių!
Paprastas_zmogus 2012-03-10 17:22
Netiesa. NERD'ai perka skaičių krūvą. Normalūs žmonės perka veikiantį daiktą.
Ketleris 2012-03-10 17:26