Tragedija Šveicarijoje: autobuso avarijoje žuvo 28 keleiviai iš Belgijos, iš jų 22 - vaikai (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

abcdjasd 2012-03-14 10:11
Išvis, kuo šitas straipsnis susijęs su technologijom etc? Gaila vaikų aišku, bet Jei norėčiau savo nuotaiką gadint tokiais straipsniais atsidaryčiau kokį delfi.lt. Kuo toliau, tuo prastėja straipsnių kokybė čia, nemažai straipsnių tiesiog kopijuojama tiesiai iš kokio faceit.lt, tik nelaimių ir kriminalų betrūksta čia, kad galima būtų užmiršt šitą puslapį visiškai.
vaniLinas 2012-03-14 10:15
Miela redakcija, Ar iš tiesų portalas technologijos.lt pamažu suka naujienų platinimo keliu? Naujienų, kurios, kaip žinia, labiausia masina plačiasias auditorijas, kurios su technologijomis ar interesu mokslo pasiekimams mažai ką turi bendro. Nesant objektyvių (pamatuotų) kriterijų, nėra lengva teigti ar neigti komentarų kokybę, tačiau subjektyvia nuomone, technologijas.lt jau "atrado ir įvaldė" geltonosios spaudos kontingentas, aikčiojantis, dūsaujantis, reiškiantis "argumentuotą" nuomonę. Kuriems reikia aštrių pojūčių, pritrenkiančių naujienų, šiurpių nuotraukų - kurias perspausdina visa geltonoji spauda. Ar pastebėjote, jog rimtų komentarų nebeliko? Siūlau deklaruoti savo kryptį taip nesiblaškant patiems ir nblaškant skaitytojų. Nuoširdžiai.
bronius 2012-03-14 10:38
Pritariu išsakytai nuomonei ir dar siūlau nepabijot sumažint straipsnių kiekį paliekant labiau specifinius, kurie domina "technokratus". Gal būt dėl to sumažės "delfistų" auditorija, bet tik taip galima išlaikyti "tiksliukų" auditoriją, kuriai kiek suprantu ir skirtas šis puslapis.
Smėlis 2012-03-14 10:48
Na anksčiau aš dar galėdavau pateisinti geltonosios spaudos apsireiškimus, nes suprantu kam jie reikalingi. Visgi šitas straipsnis tikrai peržengė visas ribas. Jis visiškai ne į temą. Ta prasme, jis nei pažintinis, nei technologinis, nei įdomus. Tai eismo įvykis. Kuo tai susiję su šio portalo auditorija?
Arns 2012-03-14 11:11
Pilnai pritariu, vis daugiau straipsnių "parašomi" dėl paspaudimų skaičiaus, bet jų vertė nulinė. Tas pats kas ir pasvarstymai "ar aplle darys taip", geriau mažiau bet kokybiškiau dirbti. Paieškokit kontaktų su LT universitetais, jie gi paprastai leidžia savo vietinius žurnalus, gal kuris vieną kitą profesionalų straipsnį duos, po kuriuo bent diskutuoti pastumės. Nes prie dabartinės kokybės, greičiausiai tikimasi kad atsiras trolių prirašančių kažką.
Uogienius 2012-03-14 11:48
Čia irgi kažkoks įvykis su autobusu autobusu http://www.delfi.lt/news/daily/world/et ... d=56703575 čia dar vienas straipsnis susijęs su autobusu http://www.delfi.lt/news/daily/lithuani ... d=56505455