Tamsioji interneto pusė: samdomi žudikai, narkotikai, ginklai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaltySugar 2012-03-19 12:52
Apžvalga nebloga, bet ar tikrai verta buvo apie tai rašyti? Toks straipsnis tik paskatins daugelį patyrinėti "nematomus" vandenis...
Rukis 2012-03-19 13:32
Gera apžvalga. Sukėlė norą panardyt po tuos slaptus tinklapius
DnT 2012-03-19 13:35
Mane jau sudomino. Taigi Freenetas veikia kaip P2P klientai, puslapius atsisiunčia iš kitų vartotojų ir išsiunčia kitiems, todėl AK naudojamas ne tik kaip priemonė pasiekti tinklui, bet ir kaip serveris. Kadangi naršoma underground tinkle, todėl neabejotinai ten sklando daug virusų, kurie keliauja per jūsų AK. Taip pat freenetas pateikia savo paieškos sistemą ir nuorodų sąrašą. Be to yra paprastas naudot - įsidiegi ir naudoji. Tačiau jis laaaabai lėtas - puslapius krauna, net ne sekundėmis, o minutėmis. Ir nieko panašaus, apie ką rašoma straipsnyje nepavyko rasti, kol galiausiai trūko kantrybė ir ištryniau programą. O TOR veikimo principas, kaip multilayer proxio, t.y. galutinį tikslą pasiekia per kelis tarpinius serverius, taip paslėpdamas jūsų tikrąjį IP adresą. Palyginus su freenetu, tor veikia gan greitai, puslapiai įkeliami maždaug per 10 sekundžių. Programa puikiai tinka paslėpti IP adresą, tačiau jei reikalas nėra per daug rimtas geriau naudoti, kokį FoxyProxy addoną, ar tiesiog naršyklės parametruose nusistatyti, kad pastaroji dirbtų per proxy, taip puslapiai bus kraunami daug greičiau. Kas liečia vadinamąjį Deep Net, tai nieko per daug baisaus, kas būtų lengvai pasiekiama, ten nėra. Daugelis rimtesnių (su nelegaliu turinių susijusių) puslapių reikalauja prisijungti (registruojantis prašo pakvietimo kodo), taip pat pasitaikė keli, parašę pervesti BitCoin monetų, norint į juos patekti. Be to, po deepnetą naršyt yra ganėtinai sunku, adresų neina įsiminti, nėra paieškos sistemos, kuri ieškotų pagal turinį, bei daugelis svetainių, kaip supratau gyvuoja, neilgai, nes daugumos net nekrovė. Naršymui palengvinti kuriami puslapiai ir lentos, kur skelbiami puslapių adresai. Nežinant dominančio turinio puslapių adresų, vargu ar, ką greit surasite. Peržvelgiau kelis puslapius ir forumus, tai kalba pagrinde vyksta apie psichotropines ir narkotines medžiagas, bei kitus nelegalius dalykus. Kelių neblogų puslapių nuorodos: Hidden Wiki (kaip supratau pagrindinis TOR nuorodų puslapis): URL: kpvz7ki2v5agwt35.onion/wiki/index.php/Main_Page Hidden Wiki (orginalo backupas): URL: 3suaolltfj2xjksb.onion/hiddenwiki/index.php/Main_Page Torlinks (taip pat nemažai TOR nuorodų): URL: torlinkbgs6aabns.onion DeepSearch (šiokia tokia paieška): URL: xycpusearchon2mc.onion Apsilankyt siūlau tik pažintiniais tikslais. Elgitės atsargiai! P.S. Freenetas dokumentacijoj pateikia tikrai neblogų bakalaurinio lygio darbų.
marcaz 2012-03-19 15:53
Pritariu, sitas straipsnis galejo ir neisvysti dienos sviesos...
Kulsius 2012-03-19 16:41
Galejo, bet isvydo. Kai pagalvoji, sita puslapi lanko ne tik pilnameciai, o ir smalsus penktokeliai, kurie tikrai pabandys kazka susizinot daugiau ir tai nieko gero nezada. Is patirties sakau, be reikalo i TOR geriau net ir nelyst, nes gali greit susirast to, ko ilgai nepamirsi... (Ansciau ispopuliarejes 2girls1cup yra irgi is TOR tiknlo, ir tai tik maza dalis to, ka galima pamatyt...)
wolas 2012-03-19 20:45
Reikia straipsnio apie Lietuvos partizanus ir kaip jie iš paprasčiausios buitinės chemijos bombas darydavo O jei realiai kas nori tas randa, o jei žmogus durnas ir daro nieko negalvodamas tai irgi gerai mažiau durnių bus!
loggo 2012-03-20 00:34
O, o, o! Kitą kartą nuodugnus straipsnis apie LSD gamybą!
SpAcE 2012-03-22 22:05
Pats laikas išmokti rašyti...
Talkatif 2012-03-29 21:57
Tai kas?
von.eutanazi 2016-05-14 11:55