„Internet Explorer“ užleido pirmą vietą pasaulinėje naršyklių rinkoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2012-03-20 12:24
Gerai, labai gerai. Kad greičiau tik mažėtų ta IE dalis, tai visai pasaka būtų!
Tas_pac 2012-03-20 12:25
Operą naudojau gal penkti metai. Dabar mano opercinė sistema kelis metus neperašytą galbūt dėl to Opera pradėjo strigti, ilgai krautis ir nulūžinėti kartas nuo karto. Bet vistiek - Opera is the best.
edgarasl 2012-03-20 12:51
Opera kaip suprantu nelenda i vaiksikus zaidimus? (as cia apie paveiksleli)
Deizer 2012-03-20 13:10
Ziurint i statistika, matai kaip zmones pakimba ant reklamos kalbu apie Chrome. Gerai isreklamuota narsykle jau pirmoj vietoj.. O pvz Opera kaip patirties veterenas sioje srityje taip ir lieka beveik paskutinej vietoj.
Iko 2012-03-20 13:25
Internet explorer meta dar didesnius pinigus, bet rezultatas nekoks. Chrome siuo metu yra geriausia narsykle, nieko daugiau negaliu pakomentuoti. Opera nera bloga, bet nera joks patirties veteranas sioje srityje. Pats presto varikliukas kuri naudoja opera yra letokas, tiek javascriptui tiek renderingui. Taip pat nekalbu apie pluginu trukuma. Kalbant apie IE tai 9 narsykles versija yra tikrai nebloga.
DnT 2012-03-20 13:49
Čia tik tau taip atrodo! Visos naršyklės turi savo pliusų ir minusų, todėl kiekvienas renkasi geriausią naršyklę pagal save. Šiuo metu MS labai savo IE9 naršyklę reklamuoja, bet mane labiau domina 10, nes pristatymais žada tikrai gerą produktą.
Arns 2012-03-20 14:02
tai kad Chrome dažnai kaip šiukšlė pridedama. Tik ką nors instaliuok ir tik žvalgykis ar nėra kur varnelės uždėtos, kuri įdiegs tą brudą. Nesenai grįžau namo, o tėvų kompe jau šita naršyklė įdiegta, nors patys jie nieko nediegia, tai matyt per kokį adobe atnaujinimą nenuėmė varnelės ir štai chrome gretos pasipildė dar vienu vartotoju Nors šiaip ji juoj pat keliauja šiukšlynan.
FtBall 2012-03-20 14:22
Chrome naudoju todėl, kad viršuje nėra nereikalingos juostos, kurioje paprastai tebūna pavadinimas ir išjungimas. Taip pat chrome įsijungia greičiau. Be to, prisėdus prie bet kurio kompiuterio, įsirašius chrome, prisijungus su gmail slaptažodžiu iškart būna istorija, slaptažodžiai ir visa kita kitame kompiuteryje. Man tai yra patogu. Viešuose taškuose, aišku, to nedarau. Bet chrome turi ir savų trūkumų. Vienas iš jų yra tai, kad su daug tabų labai stringa, bet retai naudoju daug tabų. Gal kitose naršyklėse ir yra kokių priedų, kurie pašalintų juostą viršuje ar į bet kurį kompiuterį atsiųstų istoriją ir pan. šlamštą, bet man geriau kai viską iškart gaunu be priedų. Užtenka vieno priedo - adblock.
Smėlis 2012-03-20 14:28
O dar liko tokių naršyklių, kurios tai turėtų?
modis 2012-03-20 14:31
Jo, Opera ryškiai neturi kaip pušinti savo produkcijos. Čia žinoma daug subjektyvumo, bet aš naudoju operą nuo 7'tos versijos ir man tai geriausia naršyklė Pamenu dar 7 versijos "stabilumo" problemas. Opera yra naršyklė, kuri pakeitė mano naršymo įpročius. Kas rytą aš internete pradedu ten, kur vakar baigiau savo kelionę. Sesijų saugojimas pas mane dabar kaip darbalaukis, visada čia. Žinoma, tai dabar jau yra ir kitose naršyklėse. Ar tai veikia geriau? O man kas, aš naudoju Operą
immortallt 2012-03-20 14:48
Chrome veikia greiciausiai, ikorporuotas vertimas (man reikia dirbant), geriausiai tvarkos su pdf failais, siek tiek stringa su kai kuriais puslapiais, nes dar kai kurios multimilijonines korporacijos nepasidare savo puslapiu normaliai suderinamu. O tab'u ant chrome'o bunu atsidares iki 20 ir niekas nestringa man. Opera ir firefox naudojaus anksciau iki kol tapo per daug griozdiskos.
progformer 2012-03-20 14:49
naudociau opera, labai gerai veikia ji visuose mano aparatuose(telefonas, tabletas, laptopas ir desktopas), taciau kazkodel paskutiniu metu nustojo automatiskai suvedinet slaptazodzius ir nickus, labai nervina kiekviena kart ivedinet viska, tai perejau kolkas ant chrome. Gali but kad cia del sync sita problema atsirado, nes tik ant visu aparatu nustaciau sync ir durniuot pradejo...
Nierka 2012-03-20 15:52
Opera naudoju labai senai, dar kai buvo mokama versija ir reikėjo nusipirkt, kad panaikintų "banerį" viršuje Realiai nuo PC įsigijimo Operą ir tenaudoju naršymui po internetą. Aišku tenka išbandyti ir kitas naršykles. Kalbant apie IE, nesvarbu ar 8 ar 9 versija, jau nekalbant apie senesnes - grynas mėšlas. Nesuprantu, kaip galima naudoti tokią nepraktišką programą. Galbūt, kai išeis 10 versija, kas nors pasikeis, bet dabar tai... Kartais tenka kurti web puslapius. Parašau kodą, viskas veikia stabiliai Operoje, Chrome, o kai bandau su IE - neveikia. Tuomet tenka ieškoti problemos (dažniausiai į kodą įterpti papildomas operacijas, nes IE yra "išskirtinis" ir nepalaiko to, ką palaiko jo konkurentai). Todėl gaunasi du darbai - puslapio kūrimas specialiai IE ir visoms kitoms naršyklėms. Puslapių atvaizdavimas irgi šiektiek skiriasi, nei kitose naršyklėse. Pats pastebėjau, jog Chrome veikia greičiausiai. Tiek puslapių krovimo prasme, tiek pačios programos užsikrovimu. Bet mane visiškai tenkina Opera ir kolkas nematau prasmės keisti naršyklę (ech tas prisirišimas)
Valionis 2012-03-20 16:24
Microsoft pavaizduoja Internet Explorer kritikus kaip psichinius ligonius:
DnT 2012-03-20 16:41
@Nierka Aš kai rašau saitą, tai rašau trims naršyklėms: FF, CR ir IE. Ant CR kartais kyla problemų su JS, ant IE dar papildomai su CSS. O kas liečia puslapio bandymą, tai testuoju jį su FF, CR, IE, Opera ir Safari. Opera gan nenoriai suka JS, o IE, kaip jau anksčiau minėjau, problemos su atvaizdavimu.
Habib 2012-03-20 17:10
Kodel? Kodel pasaka butu jei mazetu ta dalis? Kas tau nuo to butu geriau? Manau konkurencija geras dalykas.
Habib 2012-03-20 17:12
Ze best sakai. Jin tikrai ne ze best tiems kas feisbuka koki naudoja. Jin tiesiog neveikia tinkamai ten.
FtBall 2012-03-20 17:29
Parsisiunčiau firefox patikrint, ir akurat- nėra Kai pradėjau naudot Chrome buvo labai patogu, nes ekrano aukštis padidėdavo 1cm
KeeperMustDie 2012-03-20 17:57
+1 MS'ui už šitą reklamą.
Paprastas_zmogus 2012-03-20 18:01
Na manau, kad Chrome tikrai visai puiki naršyklė. Greitai veikia, o įvairiuose testuose labai dažnai yra greičiausia. Tuo tarpu IE 8 - tikra tragedija. Dažnai nulūžta vien dėl to, kad nepatiko koks nors puslapis... IE9 ženkliai pagerėjo, bet ne tiek, kad būtų aukščiau už kitas naršykles... O dar tas adreso juostos ir tab'ų sukišimas į vieną juostą... fe... Kažkada dariau testą su Peacekeeper ir gan pralinksmino tai, kad mano telefonas surinko trečdalį taškų, kuriuos surinko IE 8 naujame kompe... ;D PS. pastebėjau tendenciją - Microsoft reklamos dažniausiai būna kažkokios labai nevykusios...Lyg ir bando šaipytis iš ko nors, bet taip niekad ir neparodo, kodėl reikia rinktis būtent jų produktą... Matyt neturi ką rodyt...