Alytuje kuriame Regioninio technologijų centre išdygs ir eksperimentinė vėjo jėgainė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2012-04-04 12:34
O paskui zmones nori mazu kainu... Visur zmones lipa ant galvos, sika, rekia ir reikalauja savo procento uz tai, kad nerektu lygioj vietoj. Padekokit tokiems zmonems, kad mokam uz viska brangiau.
Arthuras 2012-04-04 12:45
Nejuokink voveraičių. Jei verslas nori užsidirbt, fiziniai asmenys lygiai taip pat
immortallt 2012-04-04 13:46
Verslas uzsidirba, fiziniai asmenys uzsiima reketu.
Arthuras 2012-04-04 13:54
Naaa jau, jei jau apeliuojam į sąžinę, tai gal ir verslas turėtų nesistengti gauti kuo daugiau pelno? O Lietuvoje tikrai yra įmonių, kurios besinaudodamos savo padėtimi stengiasi išmelžti kiek įmanoma.
Shinigami 2012-04-04 14:11
Taip, kai verslininkas iš fizinio žmogaus perką žemę, fizinis asmuo tuo metu tampa verslininku. Todėl jis turi teisę prašyti tiek kiek nori. Bet dažnai jie prašo žymiai per daug. Jei kaimynas šalia mano namo pasistato savo namą - tai jis sukelia man nepatogumų (meta šešėli, sukelia triukšmą, užstoja man vaizdą per langą) - tai pagal tave jis man turi susimokėti? Bet dėl to tegu žmonės neverkia, kad kainos didelės. Jei į kaina įeina ir jų pačių pelnas.
technologas 2012-04-04 14:26
Matot koks pasaulis neteisingas, net tarp lordų runkelių pasitaiko
Arthuras 2012-04-04 14:30
Kai žmogus perka tam tikrame gyvenamųjų namų rajone žemę ir pasistato namą, jis supranta, jog kitas irgi gali nusipirkti šalia žemės. Bet visai kitas reikalas, kai tu jau nusipirkęs žemės ir pasistatęs namą, o ten pastato ne namą, o malūną, iš kurio dar ir uždirba pelną ir jis dar muša tavo NT kainą. Sorry, aš tikrai pareikalaučiau pasidalinti pelnu. Ir tai yra VISIŠKAI LOGIŠKA. Nes jūs net argumentų neturit, kodėl tai nėra logiška. Tik verkiat, kaip kad kai kurie verkia, kad uždirba tik 800lt. Lygiai tokia pati logika su lygiai tokiomis pat pasekmėmis(kalbant apie "dideles kainas"). Tai tik dar kartą parodo, kad kiekvienas "antklodę" traukia į savo pusę. Verslas į savo, žmonės į savo. Ir visi verkia, kad juos skriaudžia.
immortallt 2012-04-04 14:42
Pirma, nekalbu as apie vejo jegaines, kurios yra prie gyvenamuju namu. Antra, nekalbu apie zeme, ant kurios stovi vejo jegaine ar apsaugines ribos neissitenka statomame sklype. Kalbu apie tokius atvejus, kai va uz kilometro pasistate vejo jegaine ir as neva planuoju ten vidury lauku pasistatyt namuka ir graziai gyventi, tada pradeda rasyti visokius skundus, peticijas, kad vejo jegaines uzmusa daug pauksciu ir pan (laikantis tos logikos, masinos senai turetu but uzdraustos, nes partrenkia daug gyvunu, o dar kiek stipriai sumazina vabzdziu, tad pauksciai mirsta badu...), o kalbu grynai apie lupikavima zmoniu, kai realiai jam jokios itakos nedaro. Pvz. vidury zemes ukio paskirties zemiu, tikrai itakos NT vertei JOKIOS nera. Net priesingai, atsiranda elektros linija, kas pakelia verte. Itaka aplinkinems auginamoms kulturoms - 0. Net bandysime kalbetis su vejo jegainiu savininkais del subnuomos zemes ir jos panaudojimo. Beje, nuo tvoros visi statiniai turi buti per koki atstuma ? Gal jums atsiusti nuotrauka, kur kaimynai apsistate mus per 0.3m atstuma ? Tu manai ka nors ispesciau naudos ? Arthurai, tai gal laikomes tokios logikos, kad vat jei gyvenu prie baldu fabriko, o jis pardave daugiau baldu, tai irgi turi pasidalinti pelnu ? Nes na jis irgi salia veikia, daugiau gamino, daugiau dulkiu paskleide, daugiau transporto vazinejo. ISSIPISINEJIMAS, daugiau niekaip kitaip nepavadinsi, kai atitinka visus apsaugos reikalavimus ir normas.
technologas 2012-04-04 14:54
Tai ką čia slėpti, nejau rimtai 100 metrų elektrinę statys? ISSI...., kitaip nepavadinsi
Arthuras 2012-04-04 15:03
Lygiai taip, kaip išsipisinėja ir verslas, jei tik gauna galimybę
immortallt 2012-04-04 15:21
Uz tarsa imone moka i biudzeta. Na sito straipsni tik ipusejau skaityt, kaip nervai neislaike. Na jie gyvenamojoj teritorijoje, tai kitas klausimas, bet vel, jei laikosi visu higienos reikalavimu, eina jie visi ant triju raidziu. Nes tevu namo verte musa baisus namas su dar baisesne aplinka pasoneje. Mano buto verte musa tragiski kaimynai bei kitu namu gyventojai sikinantys sunis musu kieme. Nusiperku kolta ir einu reikalaut is kiekvieno sikinancio kasdien kompensacijos.
Arthuras 2012-04-04 15:36
Tas baisus namas, spėju, jau buvo, kai jūs atsikėlėt. O nuo visuomenės nepabėgsi ir jos nepakeisi. Nenusileisk iki kraštutinumų.
immortallt 2012-04-04 16:02
Kai mes gyvenom, nebuvo ne pamatu to baisaus namo, o ka jau kalbet apie papildomus pastatus ir naujus ju gyventojus. Jei vejo jegaine irengta pagal reikalavimus, tai kaip jinai ta turto verte mazina a ? Tai lygiai toks pat burimas is kavos tirsciu. O sugalvojai gera verslo plana, dabar paduosiu visas gamybines imones Lietuvoje i teisma, iskaitant elektrenu elektrines, kad man tersia aplink ir tegul man susimoka uz tai. Tu tiesiog genijus! Gi kad moka i biudzeta tai dzin, tegul moka kiekvienam gyventojui atskirai.
Creatium 2012-04-04 16:16
O aš tai nesupratau kame ta eksperimentinė vėjo jėgainė? Kuo ji eksperimentinė? Man panašu į paprasčiausią vėjo jėgainę ir dar nelabai galingą...
immortallt 2012-04-04 17:43
Na ta eksperimentine turbut tuo, kad jos tikslas surinkti duomenis, o ne parduoti elektra ir uzdirbti bizni.