„Samsung Galaxy S III“ su 4.65 colio įstrižainės ekranu jau testuojamas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Alchi 2012-04-05 23:38
Kaip ir sakiau, jeigu tavo pagrindinis interneto ir apskritai elektroninis prietaisas yra išmanusis tel., tai tada suprantu, kad didelis ekranas yra gerai. Man laptopas smagiau. Tai šiuo atvėju man tobulas išmanusis skirtas paštui, sms, skambinimas, žemėlapiai ir panašūs 'utility apps' ir visiškai integruotas su "siri" ar pan. technologija, kad iš viso prie tel beveik nereiktų prisiliesti. Tai didelio ekrano tam nereikia. Ir tokio tel nemanau, kad ruošiasi sukurti P.S. Tai aišku, kad didės telefonas. Visiškai rėmelių nepanaikinsi, net ir išėmus 'hardware' mygtuką. Priekyje vis dar turi likti kamera ir garsiakalbis. Ir jie netampa plytom, jie jau plytos.
Mumblefluff 2012-04-06 00:21
Na ir kas kad ekranas geras, jei per jį nevykusį softą matysi ir valdysi? Čia panašiai kaip pro švarų skaidrų langą žiūrėti į savartyną Ir per kur Apple nesugeba ko pasiekti? Ekrano kad nepaddina? Manai jie to negali pasiekti? Aų nesakau kad Apple produkcija tobula, bet kol kas vistiek pirmauja ir jų dizainas lyderiauja, appsai geriausi. Ekranų didinimas tai man kaip megapixelių lenktynės panašiai, kuo daugiau tuo ale geriau, ne esmė, kad tas patogumo sąskaita daroma. Man asmeniškai jau 4 colių mano nexus s didokas. Kai paimi kokį paprastesnį telefoną į ranką tai ir galvoji.. kaip būdavo gerai, pasiimi telefoną į ranką ir gali tvirtai laikyt viena ranka suspaudus o ne ant pirštų stumdyt kad galėtum pasiekti ekrane viską.
Mumblefluff 2012-04-06 00:25
Tiesiog kai kurie patogumą vertina labiau, bet nori ir funkcijų. Kiekvienam savo
hostgator 2012-04-06 09:05
Tai gal nesismulkink ir pasiimk galaxy note, o gal gal išvis galaxy tab 10,1, kam tie miniatiuriniai 4-5 coliu ekranai?
EdvasP 2012-04-06 09:59
Nzn kaip jusu, bet mano suvokimas apie prietaisa vadinama smartphone yra siek tiek kitoks. Kai kurie sakot, kad didelis ekranas blogai, kiti, kad gerai. Klausimas ar telefonu praleidi daugiau laiko kalbedamas ar naudodamas interneta, appsus. Jeigu as kalbu telefonu kokias 10-15min per diena, o naudoju internetui 1-2 val, tai kam man mazas ekranas? tam kad 10-15 man bus oho kaip patogu skambinti? Bet narsyti miniatiuriniame ekrane bus nepatogu 1-2 val. Juk Samsung nesiulo visiems susipirkti s3. Yra didesnis asortimentas, mazesni ekranai, mazesni parametrai ir kiekvienas gali issirinkti sau tinkamesni telefona. O dabar nusiperka kuo "sustresni", nors nori skambinti ir zinutes rasyti, gal dar elektronini pasta pasitikrinti, o tada prasideda.. "ekranas per didelis, zinutes rasyti nepatogu, skambint nepatogu. Kam reikia tokio didelio ekrano? plyyyta!!":D nesuprantu tokiu zmoniu. O siaip, galetu pagaliau pradeti vystyti progresa bateriju tobulinimo linkme..
Paprastas_zmogus 2012-04-06 10:42
Kažkaip juokinga, kai žmonės ekranus vadina miniatiūriniais, kai dar visai neseniai standartiškai visuose telefonuose būdavo vieno colio ekranas ir visiems buvo gerai Po to Apple įvedė madą, kad ekranas turi būti per visą aparato dydį ir perėjus nuo tų colio ekranų tai buvo ohohho... Dabar kai atsirado beveik idiotiško dydžio ekranais apginkluoti smarfonai, kažkam jau ir 3.5 per mažas Kaip greitai žmonės išpindėja... Šiaip manau, kad čia kiekvieno pasirinkimas. Man pvz patinka optimalus dydis, kad užtektų ir internetui, ir kad būtų kaip telefonas pakankamai kompaktiškas. Galų gale su tais gigantiškais ekranais yra ir toks minusas, kad viena ranka beveik neįmanoma naudotis
EdvasP 2012-04-06 11:30
Niekas nepindeja, su laiku ateina komfortiskesni dalykai ir beprasmiska rinktis blogesni varianta. Cia ne tik telefonuose, o visur ir esu isitikines, pats vargu ar naudoji 1 colio dydzio ekrana turinti telefona. O beje ir tada ekrane galejai matyt skaitmenis numeriui surinkti, zinutei perskaityti ar veliau dar logotipa koki uzsideti. Bet telefonai pradejo filmuoti, fotografuoti, dabar gali vartyti internetinius puslapius, ziureti youtube ir daugybe kitu dalyku. Tai ir ekranas dideja.
Paprastas_zmogus 2012-04-06 11:44
Mažesnis ekranas nėra "blogesnis" variantas. Tai subjektyvu, nes kiekvienas turi savo prioritetus. Žiauriai nemėgstu kai kas nors SAVO asmeninius prioritetus skelbia kaip absoliučią tiesą. Siauros mąstymo požymis.
Nukainotas 2012-04-06 11:48
Šiokio tokio rėmelio gal net reikia, juk kai rankoje laikai, tai pirštai dažnai šiek tiek liečia paviršių kraštuose. Multitouch nepalaikančiose programose gali atsitikti taip, kad netyčia liesdamas kraštą, negalėsi paspaust nieko kito ekrane. Čia tik spėjimas, nesu turėjęs rankose ekrano be rėmelio.
EdvasP 2012-04-06 11:56
As jau sakiau, kad asortimentas yra platus, kiekvienas gali issirinkt sau tinkama telefona. Bet teigti, kad zmones ispindeje, nes nori dideliu ekranu yra siauro mastymo poziuris.
Paprastas_zmogus 2012-04-06 12:05
Išpindėjusiais aš vadinu tuos, kuriems 3.5 colio ekranas jau mat "miniatiūrinis"
EdvasP 2012-04-06 12:23
O kas cia vadina 3.5 miniatiuriniais?
Paprastas_zmogus 2012-04-06 12:30
Bulkos komentarą paskaityk
bullka 2012-04-06 12:32
Aš. Man jis tikrai atrodo miniatiūrinis. Bet tai yra mano poreikiai ir mano nuomonė. Net mano Touch HD turėjo didesnį ekraną už iPhone. Jau nekalbant apie dabartinį Nexus. Apple tiesiog pasirinko strategiją išleisti vieną modelį visiems. Jei jau imat 3.5" kaip standartą. O kai pasirenki vieną modelį visiems, jis turi būti vidutinio dydžio. Tai ir turim, ką turim. Kiti gamintojai turi platų asortimentą ir visi renkasi, kas jiems patinka. Aš atmečiau Apple dėl mažo ekrano (nes jis iš tiesų mažas), nors viduriai visai priimtini (kalbu apie iOS). Kitam bus pakankamas dydis.
red 2012-04-06 16:59
Na, kaip supratau, tai jau išsiaiškinote jog planšetėms reikia didesnių ekranų, o telefonams išmanesnio valdymo, nes kaip matau daug kam jų ekranai nelabai panaudojami, tai klausimas ar išmanusis telefonui apskritai reikalingas didesnis ekranas.. Šiuo metu bandoma iš telefono padaryti kompiuterį, bet gal laikas būtų iš kompiuterio padaryti ir telefoną? Galimybės yra - VOIP. Dėl apple, tai jie išsiskiria ne tik tuom, kad neišleidžia xx telefonų modelių per metus, o gamina vieną ir kuo kokybiškiau, bet dar ir moka neperžengti ribų, o kiti gamintojai jų ieško leisdami įvairius įrenginius.. Tipo išleidžiam visokius ir pamatysim kurie populiaresni, tuos ir gaminsim, bet pamiršta, kad tik mažuma keičia mobilius vos pamatę jiems geresnį, todėl tai tarsi savotiškas ruletės žaidimas ir bandymas gaudyti pirkėjus, o ne ieškoti universalumo, optimalumo ir t.t. Aplamai aš nepatenkintas visokiais samsungais, nes jie daro, kad bele padaryti ir kuo daugiau parduoti, tai po to sėdi kaip durnelis su pastrigusiu šlamštu.. kurio technologijos naujausios.. Tiesa naujausios technologijos dar nereiškia, kad vaizdą matysite gražesnį, nes kai kurie nesugeba suderinti spalvų gamų.. todėl kai kurie seni ekranai rodo kur kas gražiau už naujus, nes žmonės daug pastangų sudėjo į spalvas ir jų kalibravimą programiškai.
Jomajo 2012-04-07 00:47
bet ar sie ekranai nera lenktyniavimas skaiciuose? "It has been observed that the unaided human eye can generally not differentiate detail beyond 300PPI" http://en.wikipedia.org/wiki/Pixel_density