„SugarSync“ – duomenų saugojimas ir automatinis sinchronizavimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

marazas 2012-04-19 08:44
Kiek supratau, tai vienintelis skirtumas, kad galima sinchronizuoti ne tik Dropbox katalogą, o bet kurį norimą. Dropbox savo katalogą sinchronizuoja automatiškai, be jokių problemų. Ubuntu One daro tą patį kaip SugarSync, kiek suprantu. Nes leidžia sinchronizuoti bet kokį katalogą. Šiaip ar taip, kol kas nerandu normalios programos, kuri sinchronizuotų neribojamą duomenų kiekį tarp kelių kompiuterių (nekeliant visko į nuotolinį serverį).
BeVardo 2012-04-19 09:10
E-mail scriptą pasirašykit. Iš bėdos, kaip sakant. O SugarSync aprašymas man nepatiko - mažokai dar integruota su iOS. Ir tiesa sakant, man visai nereikia, kad visa ką aš rašau automatiškai atsidurtų kaži kur - nei čia privalumas, nei ką.
Tomsonas1 2012-04-19 10:51
" labiau skirta tiems tinginiams, kurie nori, jog jų sukurta rinkmena iš karto atsirastų kitame kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje." Na viskas pasaulyje kuriama iš tingėjimo . O šiaip naudoju Sugarsync daugiau nei metai laiko, patenkintas. Minusas, kad Linux neveikia. Lyginant su Ubuntu One labiau patinka, kad failo ikonėlė yra žymima kad susinchronizuota.
Smėlis 2012-04-19 11:07
Nevisai taip. Win sistemo UbuntuOne leidžia sinchronizuoti bet kokį katalogą, jei jis yra My Dokuments kataloge. Bent taip buvo, kai testavau anksčiau. Nebent nesugebėjau rasti kaip padaryti kitaip.
Windas 2012-04-19 11:29
programa parasyti nera sunku kuri leistu sinchronizuoti begale file'u tarp pc. 1. reik tureti serveri kuris aptarnaus tavo visus pc. 2. Programa turi ziureti file'us kurie yra ir kuriu truksta kituose tavo kompiuteriiuose. a) jei truksta file'u ar yra pakitimu - siunciam i serveri arba duodam signala serveriui siustis ish jusu file'a kuri reikes padalinti kitiems tavo irenginiams. (perdavimo buda galima naudoti P2P (pvz torrent file'us)) b) jei viskas yra ir md5 hash atitinka - nieko nedaro 3. Serveris gavias duomenis arba dalimis (cia kaip suprogramuosit) persiuncia dalis/pilna file'a i irenginius kuriems jo reik. 4. Po perdavimo serveris panaikina savyje ta file'a. apytiksliai kazkas turetu veikti, cia ant smugio sugalvojau, bet jei netingit visada galit pasirashyt, man kolkas tarp mano projektu kuriuos darau pilnai tarnauja dropbox'as. Linux,Win,Mac tarp manes ir parnioru dokumentaciniai file'ai, sourcai, prezentacijos viskas puiku.
Dixis 2012-04-19 11:55
Kažkoks labai lakoniškas straipsnis ir nieko jame konkretaus nepasakyta. Naudoju sugarsync paslaugas daugiau nei metai, galiu pasakyti kad pagrindinis pliusas - 5Gb nemokamos vietos lygininat su dropbox, atlikus visus praktinius mokymus (susipazinus su programa ir ir galimybemis) nemokama vieta isauga iki 6Gb, visos kitos funkcijos atitinka dropboxa, nuotrauku albumu sharinimas, failu linkai, kuriuos gali tiesiogiai nusiust atitinkama asmeniu ir t.t. Sakyciau tikrai patogiau nei flash'iukas, kuri reikia nesiotis, nes viskas vienoje vietoje ir funkciju daugiau. Galima susikurti kiek nori device'u (namu PC, darbo PC, mobilus, laptopas ir t.t.) Jeigu kas nors nori isbandyti, prasau junkites per mano nuoroda, vien uz tai kad ateisit per mane, gausiu dar daugiau nemokamos vietos, aciu. https://www.sugarsync.com/referral?rf=b ... vent=49577