„Dropbox“ leis dalintis failais su visais norinčiais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Varnagas 2012-04-25 10:38
iš pirmų įspūdžių galima pasakyti, kad Dropbox yra labai toli priekyje, palyginus su naujuoju Google Drive. Nėra ko norėti, kad dienų šviežiumo paslauga būtų tiek atidirbta kaip rinkos senbuvių, kad integracija būtų tokia plati ir patogi, kaip senbuvių. Visgi paslauga veikia. P.S. kas tame drive yra ground braking naujo ir inovatoriško? Dokumentų atvertimas naujam naršyklės skirtuke tiesiai iš katalogo buvo maloniai pastebėtas, bet kas dar jame naujo? Pats aplankas bene identiškas Dropbox, sinchronizacija normali, o web prieigos galimybės... varžančios. Beje, radau ir bugų iš seniau visame tame. Sinchronizavo netgi seniau prieinamas kolekcijas, kurių savininkas nebe aš, pats jų atsisakiau ir pašalinau, bet tiek puslapyje jas vis dar rodo, bando sinchronizuoti, nors bandant atidaryti rašo, kad neturiu teisių prieiti failų. Tai kodėl rodo ir pašalint iš vaizdo ar istorijos neleidžia... Pakibo matyt kažkas su leidimais pas juos. Niekam daugiau šitaip nėra?
progformer 2012-04-25 11:24
na man tai tame google drive didelis pliusas yra photoshop ir illustrator failu perziurejimo galimybe, ko dropbox dar nesugeba. Kolkas naudoju dropbox ir manau dar kolkas toliau naudosiu kol neuzbaigs to drive
faktas 2012-04-25 12:33
O jums jau veikia ta Google Drive? Man rašo, kad mano diskas dar neparengtas. Norėčiau palyginti su Dropbox'u. P.s., su Dropbox man įdomiai išėjo. Aš pernai dariau didelį fotografijos projektą, o dizainerė išvažiavo laikinai į Vokietiją, tai teko pirkti Dropbox vietą ir sinchronizuoti nuotraukas. Po viso to tame serveryje liko 19 Gb fotkių. Kai pasibaigė mokamos paslaugos ir mano vieta vėl turėjo tapti 8 Gb (tiek susirinkau pasikvietęs savo draugus), aš ištryniau nuotraukas, bet man vis tiek liko 19 Gb laisvos vietos. Matyt, ten kažkas užstrigo. Aš visai neprieštarauju, tik gaila, kad ne visą 100 Gb buvau užpildęs fotkėmis. Gal pasibaigus paslaugai, visi gigai būtų likę. Tai jei kas nors ruošiasi artimiausiu metu pirkti ten papildomos vietos, rekomenduoju prieš pabaigą visą vietą kuo nors užpildyti. Jei pavyks pasidaryti vietos, būtinai pasidalinkit info.