„Kindle Fire“ užėmė pusę JAV „Android“ planšečių rinkos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

cluendo 2012-04-30 17:12
Labai dziaugiuos kad nusipirkau sita. Nors ir "nepilnai veikia" europoje, bet dev'ai is xda daro nuostabius dalykus. Isimeciau android Ice-Cream Sandwich su kernel 3 kuris turi HWA(hardware accelerator) . Veikia ZYMIAI greiciau negu defaultinis anroid ant Kindle Fire. O kaina tau pigiau grybo ir kai laikai rankose, neatrodo kazkoks pigus sh.
edgarasl 2012-04-30 18:55
O kaip akims ilgai skaitant? Galvoju ką pirkti ar kokį variantą su e.rašalu (kindle touch pvz) ar tapšnuką kaip kindle fire?
cluendo 2012-05-01 00:41
Del akiu tai yra taip: jei skaitai isijunges maksimalu ekrano ryskuma,tai tada gal kazkiek nemalonu akims. Bet jei numazinu take ryskuma biski yada jokio diskomforto. Bet kas liecia pati device'a tai nei kiek nesigailiu pinigus isleides. Is pradziu tas defaultinis kindle interfeisas kazkiek nervino.or galiu pasakyti lagino. Bet via nesenai xda sukure nauja kernel I prtaikyta kindle fire it ics sandwich. Tai isirasiau toki rom'a ir likau neapsakomai nustebintas. Dirba zymiai greiciau be jokio largo, vienu zodziu pilnas android such visa is privalumais.