„Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy S III“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2012-05-04 08:44
Kuo skiriasi semi-smartphonas ir smartphonas?:D Ekrano dydziu? Cia gal toks sindromas kaip kulturistams, kad jie vis sau atrodo kudi? Sita daikta vadinti telefonu, jau nebesinori. Cia greiciau ismanusis nuotrauku remelis.
TLas 2012-05-04 08:57
Kontraktas baigiasi rudeni, bet jauciu jau vasara reiks sita pasiimti... Atrodo labai neblogas aparatas, tik idomu kaip baterija, ar laikys bent diena.
Christmas_fun 2012-05-04 11:05
Puiki geležis viduje, tačiau išvaizda ir aš esu nusivylęs. Turiu s2 ir planavau nedelsdamas pirkti s3, bet dabar turbūt praleisiu šitą modelį. Ekrano dydis puikus, man pats viduriukas tarp note ir s2, didesnis jau nebepatiktų. Reikia laukti naujienų iš apple, įdomu kokį žaisliuką jie pasiūlys.
stiklas 2012-05-04 11:06
na ka laukiam kruvos naudotu s2 ebayjuj uz patrauklia kaina
vyteniss 2012-05-04 11:08
Dizainas dar dzin. Bet,kad bus tik mėlyni ir balti tai truputį sucks. Man kažkaip juodas labiau patiktų.
sensejus 2012-05-04 11:34
sitas daiktas telefonas yra kogero paskutinej vietoj. Kompiuteriu gelezis labai sparciai tobuleja, semi-smartfonais vadinu betkuriuos smartfonus kurie yra senesni nei 2-3metai, ar pigesni nei 800lt. Taip, kazkada jie buvo protingi, bet dabar jau nekazka.
Giedriusd 2012-05-04 14:27
Dizainas tai tikrai tragedija, reikejo ir toliau jiems apple dizaina kopijuoti. Dabar gi tikrai s2 atrodo daug geriau nei s3. Na o softas pagerejo, bet bendrai paemus, nuo s2 iki s3 skirtumas tikrai ne toks didelis kad butu baisiai reikalinga pakeisti telefona. Cia mazdaug verta s1 naudotojams, kuriems dvimete sutartis baigiasi Na o istiesu ko noreti, apple su 4s tikrai nieko naujo neatnese, nera nieko revoliucingo ka galima nukopijuoti, jei 5 iphone kazka pasiulys, tai rasime tai s4 telefone, kurio ir palauksiu Nepagalvokit, as nevarau ant samsung kad jie kopijuoja, kaip tik dziaugiuosi, nes ko noreti is tokios kompanijos kuriai tai tera vienas is tukstanciu jos gaminamu produktu, kurie dar be galo skirtingi. Nereikia tiketis pernelyg dideliu naujoviu, jie net nesuprato kas jiems sekme atnese su s2 telefonu, tai sukure kazkoki "nature inspired" telefono dizaina patys, ten korejoj gal ir grazus jiems, bet reikia pripazinti, dizainas s2 buvo vienas pagrindiniu jo sekmes rodikliu. Vistik gelezis daugiau maziau panasi kad ir pas HTC, plius HTC turi ta interface savo, kuris tikrai neblogas privalumas, bet zmones pirko s2 nes jis labiau patiko. As pats naudoju s2 dabar, tikrai nezadu keisti is s3, tiesiog gelezis nepagerejo kiek noretusi, o ir istiesu nelabai kam reikia, s2 gelezies dar neteko pilnai isnaudoti, nors kiekviena diena naudoju ir narsymui ir koki zaidima kartkartemis pazaidziu. Seni telefonai pristabdo nauju programu galimybes isnaudoti naujausiu telefonu resursus.
GM 2012-05-04 15:00
Man tai dizainas kaip tik patiko. Patinka man tokie paprasti, "smooth" tipo dizainai nors tu ką... Aišku ta mėlyna spalva tai nelabai, o baltas tai tobulas.
Smėlis 2012-05-04 15:07
Užsienio apžvalgose tai už korpuso kokybę labai peikiamas. SII jau buvo toks ant ribos. Dar lyg ir "premium" klasės, bet visad norint apibūdinti lindo mintis "plastikinis". Jei SIII dar prastesnis šioje srityje pasidarė, tai tada čia didelis žingsnis atgal...
hostgator 2012-05-04 15:31
Nors su s2 samsung dar kažką turėjo, bet su s3 viską ir sugadino, iphone aukštesnis visa galva. Vien s3 pristatymas buvo daugiau nei apgailėtinas, o apie dizainą ir softo išvaizdą tai net nereikia kalbėt... Vienas iš daugelio nepasisekusių samsung gaminių.
Vagydarnuor 2012-05-04 15:42
kaip nusivyliau dizainu.. Taip laukiau laukiau sito telefono.. jei ifons 5 kainuos kosmusa, teks pirkt motorola razzr max
Wolfy 2012-05-04 16:37
Ryškiai per didelis telefonas bent man, manau išmaniųjų telefonų viduriukas yra nuo 3,5 iki 4.0 colių. Be to, dizainas, tikrai prastas ir vien dėl to, niekuomet neimčiau tokio telefono...
Paprastas_zmogus 2012-05-04 17:14
Na pažiūrėjau aš visą prezentaciją ir mano įspūdžiai: PATIKO Kad Samsung suprato, jog vien gražiais skaičiais toli neis, todėl nusprendė padaryti kažkokių inovacijų software srity. Idėja, kad perskaičius žinutę ir pridėjus telefoną prie ausies, jis skambina tam žmogui. S Beam - fainas NFC+Wifi panaudojimas Best Picture. Automatiškai išrenka geriausią nuotrauką. Deja Blackberry padarė geriau ir leidžia TAU pasirinkti geriausią... Em... NEPATIKO Pati prezentacija. Labai perspaustas "dramatiškumas", daug šneka, bet nieko nerodo. O dar fanbojai sako, kad Apple savo prezentacijose šūdą mala. Kur jau. Samsungui niekas neprilygsta Milijonas visokių neaiškių pavadinimų ir jokių tikrų DEMO Telefono dizainas. Nu grynas vuech... S Voice. Siri kopija. AllShare. Airplay kopija. Taip ir nepamačiau, ką reiškia tas jų "galaxy s3 sees, listens, responds"... Tik skambinimą priglaundžiant telefoną prie ausies teparodė... Vis dar naudoja TouchWiz...
HeRoinas 2012-05-04 17:19
WAU !!! Ot cia tai liuks, kad palietus ekrana bus vandens animacija. p.s. ir ka jie sau galvoja? (gamintojai)
Arnoldasz 2012-05-04 18:25
man atrodo, kad del to vandens garso daugelis uzsimanys siek tiek dazniau i tualeta.
cave_dweller 2012-05-04 19:44
Dizainas kaip dizainas, vieniems patiks, kiti peiks, bet bent jau "Apple" nezirs, kad kopijuoja Manau viena iš priežasčių tokio dizaino ir buvo, kad kaikurios kompanijos nesijaustų nuskriaustos ir kopijuojamos. Samsungui atsibodo toks nuolatinis verkšlenimas
Laurynas19 2012-05-04 19:54
Skaitant visas naujoves, ir peržiurėjus video, tai telefonas tikrai "nesveikas". Tikrai atrodo tobuliausias iš visų siūlomų. Bet jis tikrai ne taps populiariausias, dėl savo išvaizdos.. Idomu, gal tokio dydžio telefoną kuria vien to dėl, kad būtų pakankamai vietos "sukišti" visą įrangą. Nes akivaizdu, jog jei su tokiais parametrais telefonas būtų mažesnis (3.5-4colių), gražaus dizaino, jis tikrai būtų populiariausias.
Wildpants 2012-05-04 22:44
Bet tu tai visai glušas. Kokios čia kopijos, tieisog funkcija įdėta su savu pavadinimu? Tai jei tipo nenori apple "kopijuot" turi dėt valdyną ne balsu, o kojos judesiu? Dėl allshare ir airplay. Apple airplay pristatė 2010 metais, samsung Allshare yra pirktas DLNA iš Sony kurį jie sukūrė 2003 metais.
Paprastas_zmogus 2012-05-04 23:10
Gal tu pirmiausiai kultūros išmok, kaimo snargly? Samsung jau turbūt nė nebando slėpti, ką kopijuoja: http://cultofmac.cultofmaccom.netdna-cd ... /smart.jpg Jau įsivaizduoju posėdį samsung būstinėj: - ei chebra, žiūrėkit, šita funkcija labai panašiai atrodo į mūsų konkurentų. Gal pakeičiam dizainą į originalesnį? - pfffff, čia tik sutapimas... - na bet pas mus tokių "sutapimų" jau penkis kartus daugiau nei pas konkurentus. Žmonės tikrai susidarys neteisingą įspūdį. - užsičiaupk, tu atleistas :D:D
Wildpants 2012-05-04 23:25
Žinok nesupratau ką norėjai aprodyt su ta savo nuoroda. Ir pagal tavo logika jei Siri balso atpažinimo viena geriausių rinkoj, tai visos kitos balso atpažinimo sistemos yra kopjuotos nuo apple, nors kiek pamenu net Win XP turėjo kažką panašaus... Jau įsivaizduoju posėdį samsung būstinėj: -ei chebra, reik įdėt įdėt į naują telefoną valdymą balsu, ką manot? - oi ne, negalim, gi Apple jau tokį padarė tai mes jau nebegalim to dėt. Gal geriau padarom valdymą kojos judesiu? ir šeip jau badoj buvo valdymas balsu, gal ne toks pažangus bet buvo, bet kažkodėl tas neužkliūna. Ai bet turbūt, kad tiesiog neturėjo pavadinimo, nes priešingu atveju kopija nuo apple. ir iš vis, ką čia diskutuot, kai pati apple irgi Siri nesukūrė, o tik ją nusipirko. Eiliniai Apple fano pasvaičiojimai. Šunys loja, karavanas eina.