„Samsung Galaxy S3“ pristatymo vaizdo įrašas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2012-05-11 11:40
Rekomenduočiau nežiūrėt. Geriau visokius Hand-on'us youtūbėj pažiūrėt, nes ten per 10 minučių parodo tą patį, ką Samsung visą valandą spango su savo "inspired by nature" ir bereikalingais spec efektais ekrane...
Sniffleslt 2012-05-11 12:49
Abejoju ar kam nors isvis ydomi tavo nuomone, nes viska ka tu gali parasyt yra apple garbinimas ir pamazgu pilimas ant visu likusiu gamintoju.
Justafas 2012-05-11 13:16
tokio prasto pristatymo senai nesu mates. Visishkas fiasko. tekstus sako prisimyze is baimes zmones, kurie net nesugeba padoriai angliškai kalbeti. Kažkaip kesitai viskas žiūrėjosi, toks jausmas, visi vedantieji jaudinosi, kad jai ka suklys tai juos atleis.
Justafas 2012-05-11 13:21
beje viskas primine mokyklos vaidinimus. Ir aš visa tai tikrai objektyviai sakau, ne del to, kad apple lenkia samsunga savo darbo kultura ir viskuom kituom kokius 2 metus. Beje visi procesoriai ir corai visai neturi reikšmes, kas didesnis ar kas turi NFC ir t.t. Esme yra pojutis laikant rankose ir naudojant ji. Čia tas pats kaip su mašinom, nemanau, kad daugelis renkasi mašina dėl to kad ji turi elektrinius langus ar kojas apšviečia led lemputes. manau renkasi tokia mašina kurioje butu malunu sedeti ir ji gerai atrodytu.
titas 2012-05-11 13:56
IMHO nuimtum "nakleikas" ir nebebutu to tavo pojucio oboliui, nes jis vedinas tik gamintojo vardu - saves apgavimas
Paprastas_zmogus 2012-05-11 14:40
Matai, ką nori matyti
CiukCia 2012-05-11 15:02
Objektyvumas baigesi kai priejai "apple lenkia samsunga"
Paprastas_zmogus 2012-05-11 15:34
Na negaliu už kitą žmogų tiksliai kalbėt, bet spėju, kad jis turėjo omenyje požiūrį į savo darbą, į klientus. Šiuo atveju - į naujo produkto pristatymą. O pristatymas tikrai labai prastas. Nežinau ar matei šią Samsungo prezentaciją, bet jeigu ne, siūlau padaryti palyginimą. Pažiūrėk Samsung pristatymą, o paskui Apple pristatymą (pvz iPhone 4s) ir pamatysi du skirtingus metodus: Daug šneka, bet mažai rodo (Samsung) Daug šneka, bet daug ir parodo (Apple) Pvz buvo toks momentas, kai marketingistas pristatinėjo naują S3 funkciją, kuri fotografuojant automatiškai iš kelių kadrų išrenka geriausią nuotrauką. Na ir nusprendė pademonstruoti. Nufotkino kažkokią moteriškę (Samsung atstovė), telefonas padarė savo triuką, o toji moteriškė sako: "nu nežinau, čia ne geriausia mano nuotrauka". Tai WTF? Kas taip pristatinėja?
Kirtiklis 2012-05-11 15:37
Taip, jie neturi reikšmės, taip pat kaip interneto greitis - gal naudoji kokius 50 kb/s ir jautiesi laimingas? Kai renkasi žmonės mašina - jie pirma atsižvelgia į kuro sanaudas, pagaminimo metus, kaina, kokio tipo mašina, dar pažiūri kokia spalva, o ne atsisėda ir sako "mmm, nepatogu, einu kitos pažiūrėt, oooo lietnikai, reiškias imu".
faktas 2012-05-11 15:39
Šiaip viso video nežiūrėjau, bet pasukinėjęs tarpais irgi pastebėjau, kad vedėjai atrodo įbauginti...
Justafas 2012-05-11 15:57
Interneto greitis skiriasi ne tiek ir daug (beje greiti palaiko visi toki pati). O del mašinos tai kuro sanaudas renkasi ne visi (patikek manim, šiuo metu gatvese nepamatytum tada nei vieno viniveno ar džipo). jaigu dar karta nesupratai galiu tiksliau paaiškinti, kad lietnikus naujus ir pristatineja "samsungas" važiuoji kaip su prišiktu traktorium, bet užtat lietnikai patys naujausi. Taigi esme jausmas. kitaip tariant satisfakcija :) O apple produktai ją tai tikrai moka sukurti, nes visa ko esme yra paprastumas nesigilinant i parametrus. Dauguma žmones nera programuotojai ir jiems visiškai nusišikti kiek ten tu "coru" tas procesorius. Jiems svarbu, kad idiegus programa ji ne lagintu ir nepakabintu viso telefono. Dėl šių dalykų dauguma žmoniu mieliau rinktusi Apple produktus, nes pats apple ir suderina hardwara ir softa (os) ir visus appsus. Taip yra ir su telefonais ir su kompiuteriais. Taip jie kainuoja daugiau. Nes už jų dizaina jie moka labai brangiai. Bendras išlaikymas visos kompanijos yra milžiniškas. O samsungas visada ir liks nokia su liečiamu ekranu ir gerais parametrais. Žodžiu sunku kalbeti kai vyrauja nuomone (apple pasikele ir šiaip aš jų nemegstu) tokia nuomone labai dažnas žmogus norėtų nusipirkti, bet negali. Aišku visų esmių esmė :) yra ta, kad pristatymas tikrai buvo prasčiausias koki teko matyti pastaruoju metu. Scena didele, nors joje stovi 1 žmogus kuris skaito subtitrus savo laužyta anglų kalba.
mygatukas 2012-05-11 18:17
Žmogau, "lietnykai" ir yra dizainas. Apple parduoda vieną "mašiną". Dviejų spalvų. Atsidaręs kapotą, nieko nepamatysi, gali sėst ir vairuot tiktai. Tampi pilka mase tarp kitų važinėjančių tokiomis mašinomis. Samsung parduoda platų "mašinų" spektrą. Gali pasirinkt pagal savo galimybes, skonį ar pan. Produktą gali pasidaryti unikalų, ir patogų tik sau. Gali nusipirkti prišiktą traktorių, bet pasidaryti ferarri. Ką aš noriu pasakyti. Šiais laikais žmonės renkasi ką nori. Vieni nori būti pilka avimi, kuriai nereikia galvoti ir apple padaro viską už jį, bet nebepalieka pasirinkimo laisvės. Kiti nori turėti daiktą, kuris tarnaus jiems pagal jų norus ir neturės ribojimu suindividualinat (nesugalvoju kito žodžio ) telefoną. Aš neturiu nieko prieš Apple kaip kompaniją. Aš gal net ją gerbiu dėl sugebėjimo iš šūdo išspaust aukščiausios kokybės varškę. Aš nesakau, kad apple yra blogi produktai. Mane pykdo žmonės kurie mėtosi tokiais pareiškimais (paryškinta). su 0 argumentų.
Kirtiklis 2012-05-11 18:37
Kaip tik ne traktorius, o "American Muscle car" kuri turi daug galios ir gali parodyti ka sugeba. Paprastiems žmonėms yra vienodai kokia sistema naudoja telefonas, jiem vienodai yra su kuo gali kartu ji jungti, jiems dažniausiai neaktuolu kokios kompanijos tai gaminys, ir jie perka iki 1 tūkstančio litų nes daugiau mokėt nėra jiems racionalu. O JAUSMĄ patiria tik fanboy nes jiems yra "kažkas tokio turėt būtent tokį telefoną, iš tam tikros kompanijos" o eiliniam nesukelia beveik jokių jausmų. Apie nusipirkimą - išsimokėtinai visus brangius daiktus perka ir nepatiria jokių nepatogumų, beveik niekas neperka iš karto.
Paprastas_zmogus 2012-05-11 19:30
Tamsta pats nepateikei nei vieno rimto argumento Tik kažkokie skiedalai apie išskirtinumą...
mygatukas 2012-05-11 21:02
Aš tuos žmones vadinu taip. Čia yra mano nuomonė. Ji yra taikoma tiems, kurie ima tiesiog tai kas kišama, ir už nenormalią kainą. Tai galima pritaikyti ne tik telefonams..
Nerkashis 2012-05-11 21:24
O tai nusipirkęs semisungą, negali jo iškart naudoti?
Paprastas_zmogus 2012-05-11 21:34
Aš manau smerkti kitą žmogų pagal jo daikto brandą yra ko gero tris kart blogiau, nei pirkti daiktą vien dėl kažkokio brando Todėl tokius žmones, kurie klijuoja kitiems etiketes pagal naudojamą daiktą, vadinu imbecilais
mygatukas 2012-05-11 22:00
Pasirodo, kad ne
Paprastas_zmogus 2012-05-11 23:11
http://www.tzz.lt/i/imbecilas
jureivis 2012-05-12 01:23
prastas_zmogus Tave puikiai apibudina filmo "god bless america" 26min.