„Apple“ nepatenkintiems „Siri“ darbu pasiūlė… įsigyti kitą telefoną

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rwc 2012-05-24 15:47
Pardavinėti BETA kaip End-user produktą? Kaip esminį featurą? WOW! Tokiais bajeriukais net kitaicų rip-off'ai neužsiiminėja. Įspūdingai aukštas lygis.
Paprastas_zmogus 2012-05-24 15:52
Taip išeina, kad realybėje visos išvardintos funkcijos neveikia. Bet visi tie klausimai, kurie užduodami reklamose, yra realizuoti realybėje. T.y. ko klausia reklamoje, to gali paklausti kiekvienas turintis 4s. Žodžiu jokio melo reklamoje nėra.
Iko 2012-05-24 15:54
Stebina mane zmones. Siri net nera sofotware dalis, tai yra paprastas app kuris naudoja apple cloud ir veikia tik su WIFi ir gali buti updatintas. Tai taip pat nera esmine funkcija, tiesiog app kuri padidina telefono funkcionaluma. Ir kas , kad beta? juokina netgi. Tipo apps telefone negali buti beta? bet kas kas domisi programavimu (net nereikia dometis programavimu) supras, kaip sudetinga padaryto tokia programele, kiek skirtingu akcentu, tonu, greiciu kalbos yra. O pagal tave neglaima leisti produkto i rinka jeigu viena programele yra beta versijoje?
Paprastas_zmogus 2012-05-24 16:00
Veikia ir per 3g. Visiškai beprasmė funkcija taptų, jei veiktų tik per Wifi. Šiaip rwc yra teisus - Siri yra iPhone 4s selling point'as. T.y. pagrindinė funkcija, skirianti aparatą nuo 4. Ir iš tiesų - labai keista, kad beta softas taip reklamuojamas. Apple tas tikrai labai nebūdinga.
moo 2012-05-24 16:04
Leisti galima. Reklamuoti būsimą funkcionalumą kaip esamą - ne. Pascituosiu dar kartą jų pačių atsakymą: "Apple" nurodo ir tai, jog "Siri" vis dar yra bandomosios beta versijos stadijoje, todėl parodytas reklamoje funkcionalumo gali ir nebūti minėtame asmeniniame kliente." Dar interpretacijos keistos irgi: Mašina (pa)skrenda nustumta nuo skardžio. Jokio melo reklamoje apie "Skraidančią mašiną".
Iko 2012-05-24 16:06
Nera tai "selling pointas". Nuo zmogaus priklauso ka jis pasirenka "selling pointu". Apple pries isleisdama produkta visas naujas funkcijas reklamuoja, tiek naujesne kamera, tiek vaizdo pokalbius ir panasiai. Jeigu tave ar kitus Siri suzavejo labiausiai ir atkreipe demesi nereiskia, kad tai pagrindi iphone 4s funkcija be kurios jo nieks nepirktu. Taip tai zaisliukas kuris suzavi ir pritraukia lengvabudzius, bet tai toli grazu nera pagrindine funkcija.
Kirtiklis 2012-05-24 16:06
Taigi galima pamatyti pažiūrėjus į pavadinimą - 4s (s - Siri), neveltui tą raidę prikabino.
Thorn 2012-05-24 16:12
Nesutampa tavo ir mano supratimas, kas yra "padaryta". Jei kalbam apie softa ir jis veikia 999 is 1000 karto (grubiai) - tai padarytas softas. Jei tai suveikia 2 is 3 karto - ji dar daryti ir daryti. O jei kabintis prie tavo "nerodo, ko nera padare", tai turbut nieko tokio reklamuoti nama be 1 sienos, filmuke rodant tik puse su siena. Tai irgi rodymas to, kas padaryta.
Iko 2012-05-24 16:13
Cia tavo teorija O tai 3g s ka reiskia? S = speed
Paprastas_zmogus 2012-05-24 16:16
Tai gana š malti ir gal pagaliau atsakyk. DAR KARTĄ klausiu: Kas reklamoje rodoma, kas realybėje neveikia/nerealizuota?
Iko 2012-05-24 16:28
Nelabai gaudaisi nes Siri nebuvo main feature. Ji ir nebuvo labiausiai reklamuojama, kaip ir sakiau apple pries isleisdama produkta pristato video apie kiekviena nauja funkcija ir reklamuoja visas vienodai. 1080p filmavimo kamera, naujas procesorius, iCloud, nauja iOs versija ir tarp siu funkcija Siri taip pat. Jeigu tave suzavejo siri tai nereiskia, kad tai yra ju pagrindinis koziris. Pasidomek apie 4s pirma ir neskelbk visiem to ka tu nusprendei. Jeigu turi jeilbroken iPhone tai gali isirasyti pilnavertiska Siri netgi ant 3g. Tai yra paprastas app ir apple leidus jis gali buti irasytas i bet kuri devica. Taip pat Apple patys pasake, priezasti kodel neidege Siri ant naujesnio Ipad3 - nes dauguma ju tik WiFi. Tai nera pagrindine telefono funkcija, tai labiau nauja ateinanciu iOs funkcija taigi ismok skirt siuos dalykus.
Kirtiklis 2012-05-24 16:36
Kaip keistai beskambėtų būtent todėl ir yra 3G S.
Thorn 2012-05-24 16:36
Siaip "feature complete" != "complete", bet as pasiduodu. Neturiu nei laiko nei noro diskutuoti, ar softa su visom numatytom f-jom, bet pilna bugu ir dar testuojama galima laikyti padarytu.
Paprastas_zmogus 2012-05-24 16:37
Toliau ieškai sliekų vienoj vietoj ir nežiūri į esmę. Pažiūrėk skundą. Dėl ko paduodama į teismą? Dėl FUNKCIJŲ. Teigiama, kad reklama neatitinka realybės. Aš sakau, kad reklama labai atitinka realybę, nes viskas, kas ten rodoma, VEIKIA. Galbūt ne taip greitai, bet veikia. O tai skundą daro nepagrįstu.
Iko 2012-05-24 16:56
Tau reikia siek tiek igauti ziniu, kad galetum apie tai diskutuotis, cia tu pasakei, kad tai yra pagrindine funkcija kuri skiria telefona nuo 4. Visu pirma tai tiesiog softas, tai nera funkcija. Jeigu nori gali i bet kuri modeli isirasyti Siri. Fukcijos kurios skiria telefona viena nuo kito yra hardware, naujos kameros, dizainas, baterijos. Taip sutinku, kad ju strategija pardavimo sukosi aplink Siri, bet tai nera nebuvo ir niekada nebus pagrindine funkcija.
Iko 2012-05-24 16:59
Kaip keistai beskambetu, bet G - generation ir pilnas modelio pavadinimas ir yra 4G S(4 kartos s) galbut todel, kad idejo Dual-core A5 procesorius? Ar nesutapimas, kad 3Gs buvo taip pat pavadintas taip po to kai taip pat idejo nauja procesoriu? Siaip ar taip apple niekada tiksliai nepasake ka reiskia sios raides, bet tikrai ne siri nes ateinanciuose iPhone telefonuose taip pat bus Siri taigi nieks nevadins kiekvieno telefono su su siri "s".
Paprastas_zmogus 2012-05-24 16:59
Pirmasis iPhone buvo tiesiog iPhone. Antrasis iPhone buvo iPhone 3G. Taigi jeigu G reiškia kartą, tai kaip antrasis iPhone gali būti trečios kartos? Tas 3G pavadinime reiškė paprasčiausią 3G ryšį, kurio pirmasis iPhone neturėjo. Toliau sekė trečiasis 3GS, kuris skyrėsi tik keliais geležies patobulinimais ir naujomis funkcijomis. S šiame telefone reiškė greitį. Jie ir reklamavo jį kaip iki 50 procentų spartesnį. Lygiai taip pat 4S yra tik patobulintas 4. Taigi. Tokio dalyko kaip 4GS išvis nėra.
Kirtiklis 2012-05-24 17:09
Būtent taip ir yra, todėl iškėliau mintį apie 4S (siri) išskirtinumą iš kitų iphone, o dėl ateities niekas negali pasakyti kaip vadinsis ir kokios raidės bus.
Iko 2012-05-24 17:09
Ech tie zmones diskutuoja nors nezino apie ka. Atvirai pasakius tai reiketu ismokti skaityti pries rasant. Pakartosiu, kad suprastum "Visu pirma tai tiesiog softas, tai nera funkcija. Jeigu nori gali i bet kuri modeli isirasyti Siri." Tarkim i iphone ideda akselerometra - tai yra nauja funkcija aplink tai galima daryti begales nauju Appsu. Idiegiama priekyje telefono kamera- galima daryti begales appsu. Idedama app kuri isnaudoja senesniu telefonu funkcijas? tai nera nauja telefono funkcija, tai tik nauja app isnaudojanti senasias. Gal dabar suprasi ant kiek grybauji? Beja maziau nusisnakam apie unikalius ID jeigu nezinai ka jie reiskia is viso. Jo nereikia naudojant tokias apps ir jis yra skirtas visai kitiem dalykam, ant bet kokio jailbroken iphone gali isidiegti Siri. Pasidomek pries rasydamas, juk mazai laiko uztrunka.
Paprastas_zmogus 2012-05-24 17:22
Problema tame, kad tu nesupranti, ką reiškia elementarus žodis "funkcija" Tai gan senas ir paprastas žodis Tiesą sakant man gan linksma žiūrėt, kaip tu man aiškini, jog aš grybauju, nors pats nežinai net elementariausio žodžio reikšmės PS.: Čia tas Siri įrašymas į senesnius iPhone išvis yra ne į temą. Nusiperki iPhone 4s: jame Siri yra. Nusiperki iPhone 4: jame Siri nėra. Tai kokį š tu čia mali apie tuos jailbreak'us?